Morrow pisze:To chyba Ty sobie to tak wyczytałeś. Miałem na myśli cały sezon. Zresztą tajemnicą nie jest, że półfinał półfinałem ale ManUtd zdecydowanie lepiej i ładniej w tym sezonie gra w lidze. "Jedni piszą co chcą, drudzy nie" => "Jedni doczytują się tego czego chcą się doczytać, drudzy nie"
Piszesz w temacie powiązanym z LM, twioerdzisz, ze pokazali światu, że potrafia grać efektownaie czy cos w tym stylu. Przy całym szacunku dla Premiership ale to wszystko wskazywało na LM... Reading pokazał światu, ze potrafi grac wypromował sie na świecie, czy moze wielu nadal nie wie jak graja, bo promocja na świat to więksozsci w LM.guru pisze:Dobre, dobre... Co nie zmienia faktu, ze Marrowowi chodziło o wszystkie rozgrywki w tym sezonie.
Ale co tam. Premiership to tak jak liga irańska. Nikt tego nie ogląda (poza clonerem) i LM to jedyny sposób na pokazanie światu swoich możliwości.
Villarreal i tym podobne ekipy pokazały się światu przez lige czy Europejskie Puchary
Co do guru, odpisz kiedys o tym Injacu.
Nie wiem czy była taktyka 1-4-3-3 czy 1-4-5-1, bo poprostu nie widziałem tego 3-3 ani 5-1, tak jakby ich nie było na murawie, gdzies sie pochowali