Najlepsi w Bundeslidze - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 04 sty 2005, 20:19

Rufus pisze:
Axel Hammond pisze:
kama_reda pisze:
Człowieku!!! ty nie masz pojęcia o czym mówisz!!! Moge sie zgodzic że ostatnie dwa sezony w wykonaniu drużyn niemieckich nie mozna zaliczyc do udanych, ale to TYLKO te dwa. Bundesliga sie odradza!!! Wystarczy spojrzeć na wyniki w tym sezonie... wszystkie 3 drużyny awansowały do dalszej fazy LM, w Pucharze UEFA tylko Bochum odpadł, nawet drugoligowa Alemania Aachen awansowała do drugiej rundy UEFA!!! A reprezentacja Niemiec na tournee w azji grała tylko zawodnikami występującymi w Bundeslidze i prezentowała się bardzo dobrze!!!
2 sezony to TYLKO? To są AŻ 2 sezony! To 731 dni piłkarskiej fuszerki jaką odstawiały teamy zza Odry. A reprezentacja Niemiec na tournee w Azji wypadła nieźle, ale na tla egzotycznych rywali, gdzie piłkę kopie się na polach ryżowych (vide Tajlandia). Z Koreą było już wstydliwe 1:3...
Chłopaczek pisze:Nie ma co sie podniecac bo Axel pomaranczowy mowi to specjalnie.Jego ulubiona druzyna jest przeciez Bayern.Traktujecie jego wypowiedzi z przymruzeniem oka.
Nie wiem co ma mój kolor avataru wspólnego z tym co piszę? A Bayernu nie znoszę, tak jak wszystkich innych klubów. Pisałem już o tym w innych tematach, czytaj uważniej.
brazzo pisze:zgadza sie...widnial u niego w profilu adres bloku lewego a lewy to wiem ze na forum fcbayern.pl sie wypowiadal...czyli nie rozumiem calej tej gadki ze strony axela...prawie we wszystkich swoich postach bawisz sie w krytyka
Fakt, widniał. Dlatego że jest to mój ulubiony blog i często tam bywam (nawet się parę razy wpisałem pod pseudonimem Axel von Hagen). A to gdzie się wypowiadał właściciel bloga to już nie moja sprawa... Zresztą wystarczy poczytać felietony mojego ulubinego blogowicza by się zorintować, że to nie ja.
Rufus pisze:ten Hamond mnie dobjia co on jeszcze robi na tym forum :?: dawno powinien wylecieć ja nie wiem :!: :evil: bundesligi napewno nie zamkną :!: dlatego że tak sobie powiedziałeś :!: :evil:
Wylecieć? Za co? Zresztą ta sprawa była już omawiana i temat padł jak mucha na mrozie. Do wylotu jeszcze bardzo daleko...
A co do twojej opinii - żebyś się nie zdziwił. Bundesliga zostanie rozwiązana prędzej czy później. Jak powiedział kiedyś Adam Topolski 'to musi kiedyś paść'.
widać że jestes prowokantem ja nie wiem co taki pasożyt robi na forum :!: :evil:

Co wy robicie przecierz to jest temat o pilce noznej a nie temat o klutniach z jakims tam ALexem

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 04 sty 2005, 20:28

znalazł się inteligent to do hamonda miej pretensje :!: :evil:

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 04 sty 2005, 22:09

brazzo pisze:
Axel Hammond pisze:Fakt, widniał. Dlatego że jest to mój ulubiony blog i często tam bywam (nawet się parę razy wpisałem pod pseudonimem Axel von Hagen). A to gdzie się wypowiadał właściciel bloga to już nie moja sprawa... Zresztą wystarczy poczytać felietony mojego ulubinego blogowicza by się zorintować, że to nie ja.
wiesz, na poczatku myslalem ze jestes blyskotliwy i inteligentny ale krecisz 8) ...oto dowody ze jestes lewy (o ironio!) 8) :
1. nr gadu
2. pomaranczowy kolor
3. data urodzenia
4. podobny styl wypowiedzi na blogu
powiem wiecej, w roli leffmeistera prezentujesz zupelnie kogo innego :wink:
1. O ile wiem numeru gadu nie podałem (w związku z tym że takowego nie posiadam), korzystam z tlenu.
2. Pomarańczową kartkę znalazłem w necie, wrzuciłem na swój serwer i wstawiłem w avatar na forum. Przypuszczam, że podobnie zrobił niejaki Leffmeister (któż to?)
3. Data urodzin mój drogi jest niestety zupełnie inna.
4. Schlebiasz mi, ale do lewego jest mi daleko. Choć przyznam, że częściowo się na nim wzoruję.
POKO pisze:AXEL pyt. do Ciebie, skor nie znosisz Bayernu ani żadnych innych klubów to co robisz na tym forum Przecierz to forum w dużej mierze jest o piłce a to co inni piszą to nie ma znaczenia a o ile mi wiadomo piłka nożna to kluby.
Już mówiłem na ten temat bardzo wiele. Lubię piłkę, ale nie sympatyzuję z żadnym klubem. To wszystko.

NOWACZKU, wiem że chcesz pokazać jak bardzo jesteś obojętny, ale słabo ci to wychodzi. Dobrze wiesz kim jestem i wiesz że nie jestem 'jakimś tam Alexem'.

RUFUSIE, pretensje sobie możecie mieć. Ja dalej będę robił swoje - czyli wyrażał swoje zdanie, tak odmienne od waszego.

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 04 sty 2005, 22:20

Axel Hammond pisze:1. O ile wiem numeru gadu nie podałem (w związku z tym że takowego nie posiadam), korzystam z tlenu.
2. Pomarańczową kartkę znalazłem w necie, wrzuciłem na swój serwer i wstawiłem w avatar na forum. Przypuszczam, że podobnie zrobił niejaki Leffmeister (któż to?)
3. Data urodzin mój drogi jest niestety zupełnie inna.
4. Schlebiasz mi, ale do lewego jest mi daleko. Choć przyznam, że częściowo się na nim wzoruję.
przypuszczasz ze podobnie zrobil leffmeister hmm...hehe, ok, rob swoje :)

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 04 sty 2005, 23:20

Axel Hammond a mi na kolejnego posta skierowanego pod twoj adres nie chcesz odpowiedziec .... no powiedzmy ze to jest dziwne ... hehe .... nie bój się :lol: smialo mozesz odpowiedziec :) czekam ... ( przynajmniej na te 3 w tym temacie )

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 04 sty 2005, 23:49

Ok, jak ci tak bardzo zależy to odpowiem.
rebuzz pisze:sluchaj Axel Hammond ... gdyby BL mialo pasc to by tak sie stalo po krachu KIRCH MEDIA ( mam nadzieje ze wogule wiesz o czym mowie..- choc szczerze powiedziawszy w to watpie...) ... i ogolnym kryzysie w Europie ... a mimo to ! mimo ze BL byla od tego najbardziej "uzalezniona" to dalej sie trzymala swietnie :lol: .... wiesz co ... .gadasz bez zadnych artumentow .. prowokujesz..... skoro tak ladnie ripostowales .. to czemu nie zrobiles tez riposty moich wczesniejszych wypowiedzi :roll: ? .... Prowokujesz i tyle .... mysle ze modzi na to zwroca uwage .. predzej czy pozniej ....
Nie kpij sobie, że Bundesliga się trzymała świetnie. Długi miało Kaiserslautern, Borussia Dortmund, nawet wielki Bayern zakończył rok 2004 z bilansem 0. Stuttgart klepie biedę, podobnie Werder. I wszystko będzie się staczać jeszcze bardziej. Dortmund już jest jedną nogą w 2. lidze, co spowoduje upadek klubu. I tak poleci połowa ligi, a w 9 drużyn nie skończą sezonu. Krach Bundesligi jest kwestią czasu. Mistrza nie poznamy.

Więcej twoich postów godnych mojej odpowiedzi nie znalazłem. Bardziej się staraj.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 05 sty 2005, 0:57

Axel Hammond pisze:Ok, jak ci tak bardzo zależy to odpowiem.
chyba na tym polega forum co nie ? zeby jedna strona przedstawila poglady a druga odpowiedziala ?
Axel Hammond pisze: Nie kpij sobie, że Bundesliga się trzymała świetnie. Długi miało Kaiserslautern, Borussia Dortmund, nawet wielki Bayern zakończył rok 2004 z bilansem 0. Stuttgart klepie biedę, podobnie Werder.
dane prosze dane :) zrodla .. informacje .. bo zdanie ze "stuttgart klepie biede" moze napisac kazdy ... a tak pozatym to co ? real niema dlugow ? bueheh ... Parma .. Lazio Roma nie maja ? gosciu nie uzywaj sobie na tym forum tyle ... bo naprawde nie wiem czy sie mam z tego smiac czy powaznie z toba porozmawiac i ci wytlumaczyc co i jak.
Axel Hammond pisze: I wszystko będzie się staczać jeszcze bardziej.
dziwnie , ze teraz jest akurat na odwrot ... no ale ok .. nie kwestionuje akurat tego twojego zdania .. bo nie moge byc pewien ze np. samolot z bayernem , schalke , borussia , leverkusen , stuttgartem , bremen , hamburgiem .. moze do morza wpadnie ... i bedzie nieciekawie :lol:
Axel Hammond pisze: Dortmund już jest jedną nogą w 2. lidze, co spowoduje upadek klubu.
TAAAAAAAAAK :lol: jasne ... stwierdzasz ze klub ktory ma "tylko" 120 mln euro dlugu po 2 lidze by upadl ? hmmm ... po pierwsze to nie .. bo sprzedaz pilkarzy plusy za wynagrodzenia .. plus nowy kontrakt z Nike ... itd ... Nowy Z E-On .. daja wiecej kasy ... sprzedaz nazw stadionu .... to co mowil RAuball .... i co ? ojejku ? dlugu niema ? ciekawe jak .. <czarymary> ...

a tak na serio to PO RUNDZIE JESIENNEJ STWIERDZASZ ZE BVB ma realne szanse spasc ? hmmm .. ja bym nad tym dyskutowal tak okolo 28 kolejki ... no ale juz wczesniej zauwazylem ze lubisz sie w jasnowidza bawic.. 8)

Axel Hammond pisze: Więcej twoich postów godnych mojej odpowiedzi nie znalazłem. Bardziej się staraj.
no tak racja , "godnych twojej wypowiedzi" .... hehe ...wiesz co pozyjemy zobaczymy ... ciebie jeden post na 15 wyjdzie ... z tego w 14 sie klocisz z kims .. hmm predzej wylecisz z tego forum niz BL zbankrutuje ;p ...

ps. aha jeszcze jedno takie haslo w stylu takim jaki zacytowalem ostatni to masz pewne PW ;] a duzo do opuszczenia nas ci nie brakuje ... a nie mysl ze sa tylko bany na nicki oj nie nie :) ... na ip mozesz dostac ... no ale nawet jakbys mial zmienne. ..to niema problemu dac bana na hosta :) i sobie nie popiszesz :)

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 05 sty 2005, 10:18

Naszczęście Hertha nie klepie biedy choć bilans na minus przez zatrudnienie Hansa Meyera i słabe miejsce w tamtym sezonie :x

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 05 sty 2005, 14:40

Axel napisze jeszcze raz TY NIE MASZ POJECIA O PIŁCE NOŻNEJ,a w szczególności o Bundeslidze. BL nigdy nie zbankrutuje, a już na pewno tak sie nie stanie bo ty tak powiedziałeś. Przeanalizuj sobie jeszcze raz wyniki drużyn niemieckich w tym sezonie..... i co? do jakiego wniosku doszedłeś. Prawda jest taka że BL rośnie w siłe, odradza sie po małym kryzysie TAKA JEST PRAWDA, PRAWDA I JESZCZE RAZ PRAWDA!!!!!

FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 05 sty 2005, 15:29

"Axel Hammond"][quote="NOWACZKU, wiem że chcesz pokazać jak bardzo jesteś obojętny, ale słabo ci to wychodzi. Dobrze wiesz kim jestem i wiesz że nie jestem 'jakimś tam Alexem'.

RUFUSIE, pretensje sobie możecie mieć. Ja dalej będę robił swoje - czyli wyrażał swoje zdanie, tak odmienne od waszego.
ty masz odmienne od wszytkich ty pukni się w głowe może zmądrzejesz troche albo nie wypowiadaj tego twojego denerwującego zdania :evil: :twisted:
przecier wiesz że to nie miało być obrażające :!:a i nie mam zamiaru więcej pisać nie na temat jeśli coś będe pisał to w tym poście :!:

mam taką prośbe do ciebie rebuzz odpuść wiesz że mu nie przegadasz :!: :twisted:
Ostatnio zmieniony 05 sty 2005, 19:24 przez Rufus, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 05 sty 2005, 15:39

rebuzz pisze:
Axel Hammond pisze:Ok, jak ci tak bardzo zależy to odpowiem.
chyba na tym polega forum co nie ? zeby jedna strona przedstawila poglady a druga odpowiedziala ?
Axel Hammond pisze: Nie kpij sobie, że Bundesliga się trzymała świetnie. Długi miało Kaiserslautern, Borussia Dortmund, nawet wielki Bayern zakończył rok 2004 z bilansem 0. Stuttgart klepie biedę, podobnie Werder.
dane prosze dane :) zrodla .. informacje .. bo zdanie ze "stuttgart klepie biede" moze napisac kazdy ... a tak pozatym to co ? real niema dlugow ? bueheh ... Parma .. Lazio Roma nie maja ? gosciu nie uzywaj sobie na tym forum tyle ... bo naprawde nie wiem czy sie mam z tego smiac czy powaznie z toba porozmawiac i ci wytlumaczyc co i jak.
Tak, poproszę. Nie ma to jak 'poważna rozmowa' z twardzielem z forum. Chętnie wysłucham co masz do powiedzenia. Znaj łaskę pana.
rebuzz pisze:
Axel Hammond pisze:Dortmund już jest jedną nogą w 2. lidze, co spowoduje upadek klubu.
TAAAAAAAAAK :lol: jasne ... stwierdzasz ze klub ktory ma "tylko" 120 mln euro dlugu po 2 lidze by upadl ? hmmm ... po pierwsze to nie .. bo sprzedaz pilkarzy plusy za wynagrodzenia .. plus nowy kontrakt z Nike ... itd ... Nowy Z E-On .. daja wiecej kasy ... sprzedaz nazw stadionu .... to co mowil RAuball .... i co ? ojejku ? dlugu niema ? ciekawe jak .. <czarymary> ...
Sprzedaż piłkarzy? Na jakim swiecie ty żyjesz? Już parę lat temu, jak Borussia była zagrożona spadkiem, mówiło się o upadku klubu. Piłkarze mają podpisane kontrakty tylko na 1.Bundesligę, wraz z chwila spadku tracą swoją ważność. I wszystkie Rosickie, Kollery, Ewerthony i reszta staną się wolnymi piłkarzami, za których BVB nie otrzyma ani eurocenta. Nowy kontrakt z Nike i e-onem? Kolejny raz sobie kpisz i to w żywe oczy... Nikt nie jest na tyle głupi żeby podpisać nowy lukratywny kontrakt z drugoligowcem bez piłkarzy. Kto kupi prawa do nazwy stadionu, gdzie gra klub bez pieniędzy, piłkarzy za to z gigantycznymi długami i bez perspektyw? No, może się kibice zrzucą i starczy na pokrycie długu. Przejrzyj na oczy, zdejmij z nich klapki.
rebuzz pisze:a tak na serio to PO RUNDZIE JESIENNEJ STWIERDZASZ ZE BVB ma realne szanse spasc ? hmmm .. ja bym nad tym dyskutowal tak okolo 28 kolejki ... no ale juz wczesniej zauwazylem ze lubisz sie w jasnowidza bawic.. 8)
Widać jak grają ci 'fachowcy' z Dortmundu. Klęska goni klęskę, 14 miejsce i 4 punkty przewagi nad strefą spadkową. 18 punktów w 17 meczach to dorobek gorszy niz żenujący...
rebuzz pisze:
Axel Hammond pisze:Więcej twoich postów godnych mojej odpowiedzi nie znalazłem. Bardziej się staraj.
ps. aha jeszcze jedno takie haslo w stylu takim jaki zacytowalem ostatni to masz pewne PW ;] a duzo do opuszczenia nas ci nie brakuje ... a nie mysl ze sa tylko bany na nicki oj nie nie :) ... na ip mozesz dostac ... no ale nawet jakbys mial zmienne. ..to niema problemu dac bana na hosta :) i sobie nie popiszesz :)
Przestań chłopcze, bo narażasz się na śmieszność. Odkąd przeczytałem regulamin przestałem go łamać. I na pewno nie złamałem go zacytowanymi przez ciebie słowami. Nie pozbędziesz się mnie stąd, bo jesteś za krótki. Poza tym jak pokazał temat 'Sz.P. Axel Hammond' wcale nie tak dużo użytkowników chciałoby mojego bana. Jeden komiczny argumencik rebuzza tego nie zmieni. A ban, jak wiadomo trwa 21 dni (za 10 ostrzeżeń). IP nie zbanujeciem, bo mam zmienne, a jak zbanujecie hosta to poleci wam kilku(nastu) użytkowników. Moderatorzy nie są tak głupi żeby zrobić coś takiego. Na twoim miejscu (o zgrozo) nie byłbym taki pewien, że stąd wylecę. Wszak nie robię nic złego. Bo permanentne niezgadzanie się z tobą grzechem ciężkim nie jest. Żegnam.
Rufus pisze:
"Axel Hammond"][quote="NOWACZKU, wiem że chcesz pokazać jak bardzo jesteś obojętny, ale słabo ci to wychodzi. Dobrze wiesz kim jestem i wiesz że nie jestem 'jakimś tam Alexem'.

ty masz odmienne od wszytkich ty pukni się w łeb może zmądrzejesz troche albo nie wypowiadaj tego twojego denerwującego zdania :evil: :twisted:
Łeb to ma koza tudzież krowa. Ja o ile się nie mylę mam głowę, podobnie jak ty i reszta użytkowników. Poproszę o ostrzeżenie dla tego miłego pana.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 05 sty 2005, 16:57

Axel Hammond pisze: Tak, poproszę. Nie ma to jak 'poważna rozmowa' z twardzielem z forum. Chętnie wysłucham co masz do powiedzenia. Znaj łaskę pana.
no i znowu dziecinada .. zero odpowiedzi na moje argumenty tylko jakies denne odzywki.... a z tym "panem" to ci ze chyba w druga strone pomylilo :lol:
Axel Hammond pisze: Sprzedaż piłkarzy? Na jakim swiecie ty żyjesz? Już parę lat temu, jak Borussia była zagrożona spadkiem, mówiło się o upadku klubu. Piłkarze mają podpisane kontrakty tylko na 1.Bundesligę, wraz z chwila spadku tracą swoją ważność. I wszystkie Rosickie, Kollery, Ewerthony i reszta staną się wolnymi piłkarzami, za których BVB nie otrzyma ani eurocenta. Nowy kontrakt z Nike i e-onem? Kolejny raz sobie kpisz i to w żywe oczy... Nikt nie jest na tyle głupi żeby podpisać nowy lukratywny kontrakt z drugoligowcem bez piłkarzy. Kto kupi prawa do nazwy stadionu, gdzie gra klub bez pieniędzy, piłkarzy za to z gigantycznymi długami i bez perspektyw? No, może się kibice zrzucą i starczy na pokrycie długu. Przejrzyj na oczy, zdejmij z nich klapki.
buehehe widze ze jestes "na zywo" z informacjami :lol: :lol: :lol: :lol: hehehe .. ale zabawny gosciu :) wez sobie "dzieciaku" lepiej poczytaj troche i dowiedz sie "wieści" a potem staraj sie cos powiedziec.....

Axel Hammond pisze: Widać jak grają ci 'fachowcy' z Dortmundu. Klęska goni klęskę, 14 miejsce i 4 punkty przewagi nad strefą spadkową. 18 punktów w 17 meczach to dorobek gorszy niz żenujący...
no i co ? :? to dalej nie zmienia faktu ze po rundzie jesiennej twoje domysly i proroctwa to zwykle "Gdybanie" i nic tego nie zmieni.....

Axel Hammond pisze: Przestań chłopcze, ...
dobrze "dzieciaku" 8)
Axel Hammond pisze: bo narażasz się na śmieszność..
moze chce ci dorownac ? :lol:

Axel Hammond pisze: Nie pozbędziesz się mnie stąd,.

A kto ci powiedzial ze cie sie chce pozbyc ? HE ? traktuje cie jak zwyklego usera .. bo nikim wyjatkowym to ty nie jestes.... i do kazdego kto by tak napisal to bym tak odpisa..... ( lol )
Axel Hammond pisze:
bo jesteś za krótki.,.

nie, nie smieje sie 8)
Axel Hammond pisze: Poza tym jak pokazał temat 'Sz.P. Axel Hammond' wcale nie tak dużo użytkowników chciałoby mojego bana. Jeden komiczny argumencik rebuzza tego nie zmieni.,.

nie wiem nie przegladalem ANI RAZU tego tematu bo mnie nie interesowal ... a "argument komiczny" wedlug ciebie , a jak sam wiesz zbyt inteligentnie to ty nie oceniasz rzeczy :lol:

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 05 sty 2005, 18:15

rebuzz pisze:
Axel Hammond pisze: Sprzedaż piłkarzy? Na jakim swiecie ty żyjesz? Już parę lat temu, jak Borussia była zagrożona spadkiem, mówiło się o upadku klubu. Piłkarze mają podpisane kontrakty tylko na 1.Bundesligę, wraz z chwila spadku tracą swoją ważność. I wszystkie Rosickie, Kollery, Ewerthony i reszta staną się wolnymi piłkarzami, za których BVB nie otrzyma ani eurocenta. Nowy kontrakt z Nike i e-onem? Kolejny raz sobie kpisz i to w żywe oczy... Nikt nie jest na tyle głupi żeby podpisać nowy lukratywny kontrakt z drugoligowcem bez piłkarzy. Kto kupi prawa do nazwy stadionu, gdzie gra klub bez pieniędzy, piłkarzy za to z gigantycznymi długami i bez perspektyw? No, może się kibice zrzucą i starczy na pokrycie długu. Przejrzyj na oczy, zdejmij z nich klapki.
buehehe widze ze jestes "na zywo" z informacjami :lol: :lol: :lol: :lol: hehehe .. ale zabawny gosciu :) wez sobie "dzieciaku" lepiej poczytaj troche i dowiedz sie "wieści" a potem staraj sie cos powiedziec.....
A jakież to 'wieści' masz na myśli? Te, co to 'wieść gminna niesie'? Czy 'wieści dziwnej treści'? Mam wrażenie, że jedne z dwóch, ale nie moge się zdecydować.
rebuzz pisze:
Axel Hammond pisze: Widać jak grają ci 'fachowcy' z Dortmundu. Klęska goni klęskę, 14 miejsce i 4 punkty przewagi nad strefą spadkową. 18 punktów w 17 meczach to dorobek gorszy niz żenujący...
no i co ? :? to dalej nie zmienia faktu ze po rundzie jesiennej twoje domysly i proroctwa to zwykle "Gdybanie" i nic tego nie zmieni.....
Gdybać nie zabronisz mi nawet ty. Przede wszystkim ty.
rebuzz pisze:
Axel Hammond pisze: Przestań chłopcze, ...
dobrze "dzieciaku" 8)
Axel Hammond pisze: bo narażasz się na śmieszność..
moze chce ci dorownac ? :lol:
Masz jakąś obsesję z tym 'dzieciakiem'. Nazwałem cię chłopcem, bo przypuszczałem, że jesteś właśnie płci męskiej (jak ty to mówisz 'gdybałem'). A ty się obruszasz jakbym conajmniej obraził twoją matkę.
I niby w czym objawia się moja dziecinność? Mówię wam o klockach, pokemonach i kolegach z przedszkola? Wierzę w świętego Mikołaja i w bociana? Mam dziecinny wygląd? Nic z tych rzeczy. Więc nie rozumiem.
Być może tak cię wychowano, że poglądy odmienne od twoich są 'dziecinne'... Ale to już nie moja sprawa.
rebuzz pisze:
Axel Hammond pisze: Nie pozbędziesz się mnie stąd,.

A kto ci powiedzial ze cie sie chce pozbyc ? HE ? traktuje cie jak zwyklego usera .. bo nikim wyjatkowym to ty nie jestes.... i do kazdego kto by tak napisal to bym tak odpisa..... ( lol )
Mylisz się. Przez tydzień zrobiłem na tym forum więcej niż ty przez prawie rok. Zna mnie każdy, nawet ty. I nikt, nawet ty nie jest obojętny. Gdyby tak było, nie dyskutowałbyś teraz ze mną. Ale to fajnie pokazać całemu forum, jakim to jesteś olewusem. 'Axel Hammond - phi, a kto to jest?'. Niestety, na twoją olewacką pozę nikt się nie nabierze. Jeżeli myślałeś inaczej, to posądziłeś reszte użytkowników o brak inteligencji. Grozi za to ostrzeżenie (zgodnie z regulaminem obrażanie jest zabronione).
rebuzz pisze:
Axel Hammond pisze: Poza tym jak pokazał temat 'Sz.P. Axel Hammond' wcale nie tak dużo użytkowników chciałoby mojego bana. Jeden komiczny argumencik rebuzza tego nie zmieni.,.

nie wiem nie przegladalem ANI RAZU tego tematu bo mnie nie interesowal ... a "argument komiczny" wedlug ciebie , a jak sam wiesz zbyt inteligentnie to ty nie oceniasz rzeczy :lol:
I znowu sobie kpisz (ileż można?). Czy dla ciebie jedynym inteligentnym argumentem jest ten, który ty wysuniesz? Mądre jest to, co ty powiesz? Ok, niech ci będzie. Żyj dalej w błogim przekonaniu, że racja jest po twojej stronie.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 05 sty 2005, 19:12

Axel Hammond pisze:
A jakież to 'wieści' masz na myśli? Te, co to 'wieść gminna niesie'? Czy 'wieści dziwnej treści'? Mam wrażenie, że jedne z dwóch, ale nie moge się zdecydować.
mylisz sie. ale nie bede dalej na ten temat z toba tu rozmawiac jak chcesz to na PW smialo....( powod ? OT )
Axel Hammond pisze:
Gdybać nie zabronisz mi nawet ty. Przede wszystkim ty.
"gdybac" nie zabraniam :) nigdzie tak nie napisalem ;] dziwne wnioski wysuwasz - pisalem tylko ze te gdybanie jest niepoparte argumentami oraz ze sie z nim nie zgadzam. proste....
Axel Hammond pisze: Masz jakąś obsesję z tym 'dzieciakiem'. Nazwałem cię chłopcem, bo przypuszczałem, że jesteś właśnie płci męskiej
niemam obsesji ( przynajmniej na tym punkcie :twisted: ) chcialem sie odegrac ... ale skoro wytlumaczyles znaczenie tego slowa o jakie ci chodzilo to widocznie zle to odebralem i tyle,
Axel Hammond pisze:
Mylisz się. Przez tydzień zrobiłem na tym forum więcej niż ty przez prawie rok. Zna mnie każdy, nawet ty. I nikt, nawet ty nie jest obojętny. Gdyby tak było, nie dyskutowałbyś teraz ze mną. Ale to fajnie pokazać całemu forum, jakim to jesteś olewusem. 'Axel Hammond - phi, a kto to jest?'. Niestety, na twoją olewacką pozę nikt się nie nabierze. Jeżeli myślałeś inaczej, to posądziłeś reszte użytkowników o brak inteligencji. Grozi za to ostrzeżenie (zgodnie z regulaminem obrażanie jest zabronione
wiesz co leppera tez kazdy zna .. a jakos szacunkiem czy powazaniem sie nie cieszy :lol:

ps. a co do "zrobienia czegos na forum" to twoja ocena samego siebie ... ( no wprowadziles wiecej "szumu" i co z tego ? to akurat bawi userow w wieku 12-14 lat , a ja i paru innych tu jestem do gadania o pilce noznej....)no ja tylko pomagalem w rozwoju tego forum zajmujac sie topikami ktore mnie interesuja ... a twoja obecnosc zauwazylem dopiero po tym komentarzu tutaj ... i tyle ... dalej uwazam ze nikim specjalnym nie byles i nie jestes . ( choc moze zaczne czesciej w z toba wchodzic w dyskusje i tyle )

Axel Hammond pisze: I znowu sobie kpisz (ileż można?).
no no :) jaki ja "komiczny" musze byc ( lol ) .... :lol:
Axel Hammond pisze: Czy dla ciebie jedynym inteligentnym argumentem jest ten, który ty wysuniesz?
Nie , nie wierzysz to poogladaj inne moje wypowiedzi to sie przekonasz. A sprawa wyglada tak ze ty jak sam napisales "gdybasz" czasem i ja sie przyczepilem do tego "gdybania" ze nie bylo poparte argumentami wiec dlatego popieram swoje zdanie .

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 05 sty 2005, 19:39

Jezu wy z tego tematu robicie chlew

Specialnie na Alexa jest temat i tam pisac o nim

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”