Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 maja 2007, 2:50
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 07 maja 2007, 9:13
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 maja 2007, 11:10
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 maja 2007, 11:44
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 maja 2007, 12:05
Phii już dawnoczeher pisze:Zauwazyliscie, ze tam gdzie BOT tam sukcesy
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2007, 13:11
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 07 maja 2007, 15:47
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 maja 2007, 15:54
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 07 maja 2007, 16:00
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2007, 16:03
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 07 maja 2007, 16:04
Musiałbyś być forumowym pokemonem i trwać w tym stanie dosyć długo.franz pisze:WoW żywa legenda jest między nami ciekwe co ja musiał by zrobic zeby zdobyc taki status.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 07 maja 2007, 16:12
Muszę się do czegoś przyznać. Też jestem Dombrosiem.
Że zacytuje Stuhra z filmu Kiler: Będe będe(jak tomy lee jones w ściganym)Marco_Van_Basten pisze:Musiałbyś być forumowym pokemonem i trwać w tym stanie dosyć długo.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 07 maja 2007, 16:14
Nie wiem. Od kiedy założyłem to konto, to nie próbowałem wchodzić na stare konto/a. To samo IP by było i już z żadnego konta bym nie wszeł na pilka.plRóżA pisze:A stare konto masz zablokowane? Skoro już piszesz to pisz z tamtego...
No, czy słynny to nie wiem... Jak już to wolałbym aby userzy zapamiętali mnei dzięki mojej wiedzy (nie tylko piłkarskiej) ale jak wiemy, zostałem zapamiętany jako gówniarz, który za szybko dostał neostrade, i próbował w sieci zabłysnąć swoimi 'olśniewającymi' wypoowiedziami....Czyli Moofasa to słynny Dombroś
Jak dla mnie, to jesteś jedną z ikon tego forum. I jednym z najbardziej rozpoznawalnych userów forumfranz pisze:ciekwe co ja musiał by zrobic zeby zdobyc taki status
Muszę się do czegoś przyznać. Też jestem Dombrosiem.
Moofasa
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2007, 16:16
Czyli, jak ja jestem mało kumaty, to jaki ty jesteś ? z czystej ciekawosci pytamMoofasa pisze:Jeszcze raz przepraszam userów których kopiowałem posty. Niggaz(Mentor), Berik, fieldy i inni..... Przepraszam jeszcze raz. Nie wiem czemu to robiłem, chyba dlatego że wam zazdrościłem wiedzy piłkarskiej, i wiedziałem że w życiu nie napisze nic mądrego o piłce tak jak Wy
a temu się chyba tematy popieprzyłyJablonec 97 - Slavia Prag 2 2,05
co myślicie o tym spotkaniu ? Slavia powinna wygrać, jak chce się liczyć jeszcze w walce o mistrza. Gospodarze juz o nic nie walczą, ale goście grają w kratke, potrafia wygrać z liderem, oraz zremisować z ostatnia drużyną. No a ostatnio forma nie najlepsza. Nie wygrali od 4 meczów.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio