AS Roma (zbiorczy) - Strona 112

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
1
20%
5-6
4
80%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 09 maja 2007, 20:16

Brawo Roma piekny mecz ładne bramki swietna gra ... co o Interze ? hmmm zenada od meczu z Valencia zwyciestwa jakie odnosili były zasługa poszczególnych graczy ... Inter stracił motywacje do gry wiedzac ze ma Mistrza .... wiec mysleli ze w CI jak wyjda na boisko to Roma z niego zejdzie ... niestety Roma zagrała fantastyczne zawody ... brawa dla Hernana Crespo za 2 bramki które przedłuzaja nadzieje ... choc nie oszukujmy sie ... w rewanzu bedzie arcy ciezko ... no ale nadzieje trzeba miec ... i przedewszystkim poprawic gre w obronie bo to sie w pale nie miesci co dzis wyrabiał Maxwell Cordoba i Matrix ( BTW chyba jego najsłabszy mecz w tym sezonie ) ... ciesze sie ze taki mecz sie wydazył bo to powinno skłonic Morattiego do sciagniecia conajmniej 2 pomocników i 3 napastników bo z Adriano juz chyba pozytku nie bedzie .. dzis jedyne co dało sie zauwazyc to jego strzal który mało rak Doniemu nie połamał ... mówi sie trudno zyje sie dalej ... jak wygracie CI to spotkamy sie w SCI a tam juz scenariusz bedzie inny :wink:

brawa dla Romy !

Forza INTER !!

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 09 maja 2007, 20:40

coco pisze:jak wygracie CI to spotkamy sie w SCI a tam juz scenariusz bedzie inny :wink:
Z tego co wiem, to tak czy siak Roma zagra z Interem w SuperCoppa.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 maja 2007, 21:12

:jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi: :mike: :jupi:

Takie mecze to chce się oglądać, nie to co Derby z Lazio które były nudne jak flaki z olejem :badziewie:

Z pierwszej bramki widziałem tylko świętowanie jej przez Tottiego :P Gdyby Inter nie zagrał tak słabo to drugiej bramki pewnie byśmy nie stracili bo była ona konsekwencją głupiej straty która pewnie nie pojawiłaby się przy wyniku na styku - taka jest moja koncepcja :P Co do meczu to już się bałem że skończy się na 5:2 a to byłby wynik niesprawiedliwy bo 6 goli na których się zakończyło to minimum jakie się należało Interowi za taką postawę i nasze liczne okazje do kolejnych goli. Rewanż powinien być tylko formalnością bo Inter powinien już wiedzieć że nie ma co się wysilać i próbować zdobyć CI. W zasadzie myślałem że Inter zaprezentuje jakiś poziom, w końcu to był finał ale nam zdecydowanie bardziej chciało się chcieć :P Przynajmniej w zasadzie po nudnym dla nas sezonie w Serie A (za słabi na Inter, za silni na resztę) powróciły kolejne emocje bo te skończyły się wraz z odpadnięciem z LM.

Kolejny sezon będzie bardzo ciekawy - Milan pewnie na samym początku nie zapomni wystartować do rywalizacji o scudetto, Inter będzie chciał obronić tytuł, powróci Juve, pewnie Violka dołączy sie do walki, a Roma mam nadzieję jeszcze się wzmocni nie oddając podstawowych zawodników a te najsłabsze ogniwa.

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 09 maja 2007, 22:30

Obrazek

Taki zarcik :haha:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 maja 2007, 22:34

goofii pisze:Taki zarcik

tak dla poprawienia nastrojów, kto jest Mr7 ? :wink: :P

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 maja 2007, 22:37

Sero pisze: tak dla poprawienia nastrojów, kto jest Mr7 ? Wink Razz
eee bylo minelo :P

teraz jest Mr6 na topie, trzeba isc z duchem czasu Sero :P

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 17 maja 2007, 21:55

Niech ta chwila trwa 8)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 maja 2007, 22:59

Ta widać że Totti lubi Mexesa :lol:

Co do meczu to denerwowała mnie taka gra na utrzymanie wyniku. Całe szczęście że Fortuna zakłada koszulkę Romy bo w przeciwnym wypadku już do przerwy Inter niemal odrobiłby straty :roll: Dopiero po drugim straconym golu udało się oddalić grę od naszego pola karnego i myślę że na wynik dwumeczu nie miała kartka dla Cordoby bo i tak byśmy dowieźli przewagę z pierwszego spotkania, tyle że byłoby bardzo gorąco. Za naszą grę w pierwszej części i na początku drugiej należy się tęgie lanie a dla Interu gromkie brawa za to że starali się odrobić przewagę i przez to mieliśmy dobre widowisko. Gdyby nie oni to nie byłoby czego oglądać. Choć nie ma się z czego cieszyć gdyż nie powinniśmy doprowadzić do takiej nerwowej sytuacji. Gdyby Recoba strzelił bramkę po błędzie Doniego to niedługo filmiki z jego udziałem oglądalibyśmy na Eurosporcie w gronie wybitnych zagrań :angry2: Zresztą nieważne, Puchar Włoch jedzie do Rzymu :jupi:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 18 maja 2007, 9:13

Yukasz pisze:po błędzie Doniego to niedługo filmiki z jego udziałem oglądalibyśmy na Eurosporcie w gronie wybitnych zagrań Angry2 Zresztą nieważne, Puchar Włoch jedzie do Rzymu Jupi
Co ty gadasz?! To bylo celowe zagranie ze strony Doniego! Nie widziales jak mocno podkrecil pilke zewnetrza czescia stopy?! wszystko po to zeby Recoba, po kontakcie z nia stracil panowanie! Tak tez sie stalo..wybitna technika! Tak mogl spokojnie wybic pilke po wyjsciu za bramke, i ukrasc troche czasu! :P

tak powaznie... Watts i tak tego nie odpusci :wink:

Yukasz pisze:Zresztą nieważne, Puchar Włoch jedzie do Rzymu
dokladnie..dzisiaj juz nic sie nie liczy! :twisted:

Forza ROMA!

Awatar użytkownika
Wuju_ASR
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wuju_ASR » 18 maja 2007, 10:35

LA Coppa e nostra !!! Grazie Magica, czekam na filmiki :) jak beda to zarzuce na nasze forum :)

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 18 maja 2007, 14:06

Jedziemy dalej ze swietowaniem 8)

Jeszcze na stadionie :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I juz na lotnisku :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 18 maja 2007, 14:36

Czy mi sie wydaje, czy na ostatnim zdjeciu z SanSiro David ma spodenki do pol sciagniete?! :lol:

Swiete foty z Lotniska...tysiace w Rzymie, 10 tys w Mediolanie...tak sie bawi AS ROMA!!! :twisted:

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 18 maja 2007, 14:45

dzieciol pisze:Czy mi sie wydaje, czy na ostatnim zdjeciu z SanSiro David ma spodenki do pol sciagniete?!
Czyzby chcial pokazac, gdzie ma Inter :P ... bez urazy oczywiscie :wink:

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 18 maja 2007, 16:42

Obrazek

:P :P :P :P

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 730

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 maja 2007, 17:20

Czyzby chcial pokazac, gdzie ma Inter ... bez urazy oczywiscie
a moze chcial zeby ta panienka(rosella?) mu pogratulowala??oczywiscie wszytko pisze w zartach :)

gratulacje dla Romy ogladalem oba mecze z Interem i byla w ich lepsza i to jej sie nalezalo to trofeum...ciesze sie bardzo bo po Milanie to moja ulubiona we Wloszech druzyna...jezeli nikt nie odejdzie i sie wzmicnia to bede grozni jeszcze bardziej w przyszlym sezonie..jeszcze raz gratulacje

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”