Jestem w szoku. Chyba nikt nie spodziewał się takiej tragedii w tym meczu. Defensywa ogląda za kare najnudniejsze mecze Calcio, żeby zobaczyć jak powinni zagrać. Toldo
Ciągle wierze i jeszcze nie gratuluje Romie.
Tiamo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 maja 2007, 20:02
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 09 maja 2007, 20:31
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 maja 2007, 20:47
Martin Pellegrino pisze:S: Napisałbym jeszcze Juventus - Mistrz... Serie B, ale niektórzy kibice Juventusu mogliby to wziąć jako napinkę
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 09 maja 2007, 20:52
Nie oceniaj zespołu po jednym meczu. Roma kilkanaście dni temu przegrała 1-7 i co to oznacza?Lakier pisze:Co innego zostaje ci po takim meczu w wykonaniu Interu?
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 maja 2007, 21:04
Mowie o koncowce sezony w wykonaniu Interu. No i oczywiscie o meczach w ktorych nie gral Ibra oraz w ktorych prezentowal sie ponizej przecietnej. Tak wiec moge smialo stwierdzic, ze Ibra = sila dzisiejszego Interu.Martin Pellegrino pisze:Nie oceniaj zespołu po jednym meczu. Roma kilkanaście dni temu przegrała 1-7 i co to oznacza?Lakier pisze:Co innego zostaje ci po takim meczu w wykonaniu Interu?
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 maja 2007, 21:17
Lakier pisze: Ibra = sila dzisiejszego Interu.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 maja 2007, 8:56
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 maja 2007, 13:31
Jak podaje hiszpańska prasa "AS", Real Madryt już co najmniej dwa tygodnie temu zaczął rozmawiać w sprawie kupna napastnika Interu Mediolan - Adriano.
Prezydent Interu Massimo Moratti spotkał się z dyrektorem klubu z Madrytu Jose Sanchezem, Ernesto Bronzettim i agentem piłkarza Gilmarem Rinaldim
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 10 maja 2007, 14:24
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 maja 2007, 14:26
Wg mnie troche przesadzasz, bo Cordoba wiele wnosi do gry Interu, mimo iż w tej chwili jest rezerwowym. Nie można oceniac przydatności piłkarza po jednym spotkaniu. Idać takim tokiem kilku piłkarzy Romy nie miało by w ogóle szans wygrać z Interem, bo po blamazu z ManU.Martin Pellegrino pisze:Cordoba
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 maja 2007, 15:32
Nie wydaje mi się, aby ktoś zdrowy na umyśle cichłby dać za niego jakiekolwiek poważne pieniądze. Tak, więc liczę na RealSero pisze:Że też jeszcze ktoś go chce
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 maja 2007, 17:45
Zaraz, zaraz mówimy o sezonie w którym Inter w lidze przegrał jeden mecz a wiele zagrał na zero z tyłu. Ok mozna i tak, przyjmijmy taką wartość. Ale... Przez lata Cordoba był opoka naszej obrony, moze grac na każdej pozycji w defensywie, niby z jakiego powodu mamy pozbywać się ławki rezerwowych (choc w tym sezonie nie ma pewniaków, głownie przez kontuzje), która to jest głownym źródełem sukcesów. Nie widze racjonalnych przesłanek aby pozbywac się Ivana, nawet jeśli nie grał tak jak w poprzednich sezonach.Zico_FCI pisze:Według mnie Cordoba jest najsłabszym środkowym obrońcą Interu w tym sezonie.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 maja 2007, 18:21
Ale hola, hola.Babel pisze:Zaraz, zaraz mówimy o sezonie w którym Inter w lidze przegrał jeden mecz a wiele zagrał na zero z tyłu
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 maja 2007, 8:18
Zico_FCI pisze:W tym sezonie straciliśmy już 30 bramek w lidze. Więcej niż Lazio, Roma i Fiorentina, tyle samo co Milan
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 maja 2007, 13:26
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio