Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 466

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 maja 2007, 20:18

Wy tu gadu gadu o Higuainie i jego grze a Real właśnie przegrywa z Esponolem. Winą za straconą bramkę nalezy obarczyć pomocnika Realu, który bardzo głupio, by nie powiedzieć kretyńsko oddał piłkę rywalom i ci poelcieli z kontrą. Zagranie z prawej strony do stojącego sam na sam z pustą bramką Pandianim i gol. Mimo iż to Real ciśnie, atakuje Kameni ma co chwilę coś do łapania to jest 0:1. Nie wiem co to za zawodnik stracił tą piłkę w środku pola, bo nie widziałem, jakby ktoś wiedział to mógłby powiedzieć :wink:

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 12 maja 2007, 20:21

Tydzień temu Real też 1 stracił bramkę. Jestem dobrej myśli ;). Real ciśnie do przodu i oto chodzi! Bramka Kameniego oblegana przez Blancos 8)

EDIT:
2-0. Znów Walter :mać: Co sie dzieje!!

EDIT2:
2-1!!! Ruuud. Pichichi coraz bliżej! 8) - wichniar wyprzedziłeś mnie !! :idea: :wink:
Ostatnio zmieniony 12 maja 2007, 20:29 przez wianuch, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 12 maja 2007, 20:25

Druga szybka akcja Espanyolu drugie podanie do Pandianiego a ten drugi raz wpycha piłke d0o bramki Ikera. Nie jest dobrze;/. Mam nadzieję że się jeszcze chłopaki pozbierają :roll:

EDIT: Ruuuuuuuuuuud i jest 2:1, jeszcze tylko dwie i jestesmy w domu :P
Ostatnio zmieniony 12 maja 2007, 20:27 przez wichniar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 maja 2007, 20:27

Vianuch pisze:Bramka Kameniego oblegana przez Blancos
kontra i 0:2. Znów dośrodkowanie z prawej strony i Pandiani strzela ładną bramkę z woleja mimo iż obob niego biegli Ramos i Cannavaro a z bramki dość dobrze wyszedł Iker. I teraz dalej Real ciśnie. Ciekawe czy im 3 po kontrze wsadzą :think:

jak te bramki szybko padają, już 1:2 Ruud strzela 21 bramkę w lidze.

druga edyta: lol, jakie jaja. nie nadąrzam za tymy bramkami :P już 3:1 dla finalisty Pucharu UEFA, Pandiani walnął hattrika :wink:
Ostatnio zmieniony 12 maja 2007, 20:34 przez Akarin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 12 maja 2007, 20:33

CHyba przy 3 bramkce był spalony, trudno to było ocenić. Jak narazie Pnadiani-show. A wydawało się że wszystko dobrze idzie i zaraz wyrównają a tu wałek. Trzeba strzelić drugą bramkę przed przerwą. :roll:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 maja 2007, 20:35

assurbanipal pisze:szkoda, że zapominasz, albo może nie wiesz jak długa i wyczerpująca jest liga w Argentynie .... a Higuain praktycznie z marszu trafił w styczniu do nas.

Nie przesadzajmy, az tak bardzo w przypadku Higuaina, on raczej nie powinnien być przemeczony gra w lidze argentyńskiej. Być może wiećej nabiegał sie juz w La Liga.

Panowie Pandiani 3 - Real 1 :lol:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 maja 2007, 20:51

Ale Real gra frajersko w obronie :shock: wrocil Carlos i oczywiscie nie zdaza za akcja, bo zostaje pod bramka przeciwnika :lol: 3 gol to juz kompletna kompromitacja calej defensywy. Beznadziejnie gra Guti- zachowuje norme; gra swietnie 1 mecz , a nastepne 3 beznadziejnie i pewnie jeszcze jakas czerwona kartke dostanie :lol: Co robi Raul w skladzie? :roll: 2 obroncami gracie...Cicinho i Carlos to raczej nie wiedza co to defensywa i caly czas biegaja po polowie Espanyolu. Mam nadzieje ze nie dacie rady odrobic :P

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 12 maja 2007, 20:54

I na tym właśnie polega przewaga Barcelony. Oni umieją wygrywać z kelnerami. Ktoś może powiedzieć, że Espanyol to nie kelnerzy, ale ja wiem swoje. Jak chcą myśleś o Mistrzostwie to muszą wygrać. Raul i Carlos do zmiany!!

Edit: Ja tez odwoluje :D
Ostatnio zmieniony 12 maja 2007, 21:06 przez wianuch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 12 maja 2007, 21:02

Ale miał Reyes okazje, tłumaczy go tylko to że dopiero co weszedł(ale to tylko troszeczkę). Dziwi mnie tylko czego zmienił Gutiego a nie Raula?? Guti moze zawsze zabłysnąć jakims prostopadłym podaniem a Raul??

EDIT: Odwołuję to;) RAUL na 3:2 :)

EDIT2: 3:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jose Antonio Reyes!!!!!!

EDIT3: I gdzie ci co krytykowali Higuaina?? Pięknie wślizgiem odebrał piłkę a potem wykończył akcją!!! I jest 4:3. IMPOSSIBLE IS NOTHING :P
Ostatnio zmieniony 12 maja 2007, 21:45 przez wichniar, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 maja 2007, 21:11

Carlos zawodził, bo on był w defensywie, czego nie można powiedzieć o Cicinho...

Naprawde szykuja się emocje, Raul strzela :shock: to oznacza jedno Real jest w formie :!:

Co do Gutiego nie ma naprawde co sie chłopak przejmować w przyszłym sezonie beda takze spotkania z Barca, Sevilla i Atletico

3-3 :P

Orłoswki dzisiaj szczytuje...

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 12 maja 2007, 21:44

Goool!! Gonzalo Higuain!! Proszę państwa jakie emocje!! Ufff. Gonzalo wreszcie pokazuje, że na coś się przydał. Z moich obliczeń wynika, że to jego pierwszy gol na SB. Fani Realu muszą mieć stalowe nerwy 8)

Awatar użytkownika
kabanos6
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 12 maja 2007, 21:50

Vianuch pisze:Goool!! Gonzalo Higuain!! Proszę państwa jakie emocje!! Ufff. Gonzalo wreszcie pokazuje, że na coś się przydał. Z moich obliczeń wynika, że to jego pierwszy gol na SB.
A nie 2 ? Bo na wp live pisze ze strzelil 2 gole ?? ale nic to 4 : 3 !!!!!!!!
Barelona niech drży !!!!

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 12 maja 2007, 21:54

kabanos6 pisze:A nie 2 ? Bo na wp live pisze ze strzelil 2 gole ??

Na livescore.com pisze, że gola zdobył Antonio. Na nazywo.interia.pl pisze, że Higuain. Ktoś może ostatecznie potwierdzić kto zdobył tego jakże ważnego gola?? :)

Gonzalo tak czy siak należy Ci sie buziak :*

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 12 maja 2007, 21:58

Capello to skurwiel, ale to jest Nasz skurwiel ! heh ! Co prawda nadal nie wierzę w szanse na Mistrzostwo (no może po prostu wolę sie nie przyznać), ale jednak koleś rozbudził moje nadzieje... Z nim jednak nie zginiemy... choć może lepiej napisać byśmy nie zgineli, gdyby został.
A Higuain - genialna akcja na 4 - 3... Dla mnie on jest następcą Raul'a i myślę, że tu sie nie mylę (ale to tylko moje zdanie, żeby nie było).

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 maja 2007, 22:00

Vianuch pisze:Ktoś może ostatecznie potwierdzić kto zdobył tego jakże ważnego gola??
nie moge bliski zawalu jestem :!:

Strzleil Higuain :!: ja czekalem na ostatnie minuty bo czulem ze Real cos ustrzlei i sie nie zawiodlem

Czyzby wracal strary dobry real, ktory potrafil odrobic stratye kilku goli i wygrac spotkanie :think:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”