Opisz poprzednika - Strona 219

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Trzmień
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trzmień » 14 maja 2007, 12:40

Uchi
Hmm no coz,widac ze fan tego pana w avatarze ktorego niestety nie znam ale wyglada na zwodnika w konkurencji pchniecia kulą lub rzucie oszczepem,nie ogladalem olimpiady wiec nie wiem.
Ma juz ponad 1500 postow,ja do konca zycia bym tyle nie napisal i to jeszcze madrze :shock: I mieszka w dziwnym miejscu,nie znam miejscowosci o takiej nazwie,byc moze to jakas mala miescina,nie wypowiadam sie. I chyba jest pracownikiem badz prezesem zakladu pogrzbeowego o czym swiadczy reklama w jego podpisie. Obok w podpisie jacys mezczyzni,wyglada mi to na karnawal w Brazylii tudziez sylwester pod dobra gwiazda w Krakowie,nie jestem pewien. Z tym ze nie wiem po co ten wazon trzymaja.
Mam nadzieje ze spoko koles :)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 22 maja 2007, 18:15

Trzmień

widać , że koleś zarejestrował się na stronce tylko po to żeby się pobawić i napisać kilkanaście głupich i bezsensownych postów. Odznaczony rangą , nie zdziwię się jeśli na dniach dostanie bana , bo tacy kolesie są tu tępieni.
Widziałem też dzisiaj jego fotkę i ma klatę prawie tak samo zajebistą jak moja. Trochę popakuje i może mi dorówna.

:king:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 maja 2007, 17:02

Diamen23

Cenie go jago sigmastera, szkoda ze temat z sigami i avatarami zanikl, bo naprawde prace w jego wykonaniu byly bardzo dobre. Ma podobno jeszcze bardziej zajebista klate niz Trzemien, pewnie laski nie odklejaja sie od niego :D Kibic Interu, pewnie teraz pije calymi dniami nie mogac nacieszyc sie zgarnieciem przez jego zespol tytulu majstra Wloch. Jakos nie mialem z nim wiekszych wymian zdan, przynajmniej nie pamietam. Posiada spora wiedze na temat swojego klubu. Pochodzi z Gliwic wiec moze podac sobie raczke z czeherem :)

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 23 maja 2007, 17:11

Martinho

dawniej Internetowy Napinacz jednak modzi postanowili zdjac mu ta wypasiona range za lepsze sprawowanie, kibic Bayernu, niedawno sprawil sobie bobaska sory ale nie pamietam jak ma na imie mialem moze z nim gora jedna sprzeczke ale generalnie nic do niego nie mam, nienawidzi herbaty :wink:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 maja 2007, 17:58

Martinho
Niedawno oświadczył wszem i wobec, że został tatą (bodajże 3cim na tym forum). Wcześniej kojarzyłem go jako osoba lubiąca się napinać z kim popadnie (z nastawieniem na clonera :lol: ), co uczyniło go całkiem charakterystyczną postacią na tym forum. W ostatnim roku jego licznik rósł w bardzo dużym tempie jednak ostatnio przystopował. Kiedyś często wypowiadał się w temacie "pilka w TV" a teraz ten temat odżywa tylko pomięddzy banami clonera :lol: Z tego co mi się wydaje to mówił że studiuje zaocznie farmację. Postać raczej pozytywna, chociaż trzeba przyznać że trochę brakuje jego napinek na forum, bo po tym jak przygodę zakończył Zaza to ciężko drugiego takiego znaleść ;)

kon2r
Kibic przyszłego wicemistrza Hiszpanii. Coś tam pisze w ich temacie ale nie udziela się za to za często w temacie przyszłego mistrza Hiszpanii i przez to mi raczej jeszcze nie podpadł. Reprezentuje dużą grupę młodych użytkowników tego forum ale jak będzie się prawidłowo rozwijał to będą z niego ludzie :lol: Pochodzi chyba z Lublina czyli pewnie spotkał już kiedyś w knajpie podczas meczu zapijającego smutki Mentora :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 maja 2007, 18:35

brylancik, z tego co pamiętam to tegoroczny maturzysta [mogę się mylić] nie przepada za kibicami Barcy, a jak ktoś jest kibicem Barcy i modem w jednym to w ogóle ma prze... srane u niego [pozdro dla czarnucha z tego miejsca]
Z tego co kojarze, to zawsze jak dostanie Wp - ma jakies obiekcje, nie potrafi przyznac się do błędu :p
Mieszka w Krakowie, wiec pewnie po maturze się z piwusem na piwo wybrali.

Awatar użytkownika
krowka_smieszka
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krowka_smieszka » 23 maja 2007, 18:49

fieldy
hmm co mozna powiedziec o tym czlowieku... mieszka na jakies wiosce i jest wielbicielem drobiu, ma juz prawie 30 lat na karku a caly czas mieszka z mama :lol: na forum jest jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci ale mimo to nikt nigdy nie widzial jego prawdziwej twarzy( nawet mama) ale niektorzy mowia ze jest podobny do tego kolesia co ma pod opisem ( zapomnialem jak sie nazywa :lol: ) ogolnie spoko koles ale daje troche dretwe 'fotki dnia' :? (caly czas wstawia zdjecie mamy)...

spoko źą jestem co prawda, ale tego żartu z fotką mamy nie skumałem // fieldy

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 23 maja 2007, 18:58

krowka_smieszka
Jeśli wierzyć danym zawartym w profilu to użytkownik ten jest niewiele ode mnie starszy. Nie mam pojęcia komu kibicuje, ale wiem, że pochodzi z daleka. Dołączył stosunkowo niedawno. Postów mało, nie wiadomo jak będzie wyglądała jego droga forumowa. Jeszcze zbyt wcześnie na tak daleko idące wnioski. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 28 maja 2007, 17:07

Marco_Van_Basten

Marco pochodzi z Kieleckiej szlachty i kibicuje Koronie. Musi być chyba w złym humorze, bo koniec sezonu jego ulubionej drużyny był bardzo słaby. Marco … liczy sobie 20 lat i według daty podanej w profilu co ciekawe urodził się dzień wcześniej niż ja. Van Basten jest podobno jednym z liderów drużyny „Twoja Stara”. Dzięki sygnaturze można odgadnąć, że jest też wielkim fanem PIS, ojca dyrektora, Giertycha oraz Leppera :D Pozdrawiam.

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 28 maja 2007, 17:27

Bask... użytkownik, który dołączył stosunkowo niedawno... jego ulubioną ligą jest chyba Primera Division często tam przebywa i postuje, a drużyna której kibicuje to wnioskując z podpisu Athletic Bilbao... kolega najwyraźniej lubi zabawy forumowe ponieważ jest częstym gościem tego działu ma obszerną wiedze na temat "facjat" piłkarzy, a jak widać z jego opisu MvB nie tylko na piłkarskich... :wink:

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 28 maja 2007, 18:14

kyloloko
Jego miastem Białystok, w którym już niedługo nie będzie niczego. Ślepo zapatrzony w Jagiellonie, nie dostrzega żadnych złych stron swojej drużyny :lol:. Kolejny kibic Arsenalu na forum, w zasadzie pojawił się podczas mojej nieobecności maturalnej, widuję go tylko w II lidze. Lubi ściskać za fijuty i chce być kucharzem. Tyle.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 cze 2007, 19:22

limansky, ponoć z Miasteczka Bogów, ale rzadko się zdarza żeby w Warszawie kibicowano Lechii Gdańsk, więc pewnie sobie żartuje. Za rzadko przeglądam piłkarskie tematy chyba, bo kojarze go głownie z tego fajnego avatara z dużym słoniem i małym człowiekiem. I jeszcze mature w tym roku pisał. A na forum nie pisał od 2 dni :P Nie ma żadnej rangi, czyli taki user pozytywny :) Znaczy prawie pozytywny, bo jednak kibicuje Lechii :]

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 08 cze 2007, 19:35

Bonso - kibic Realu Madryt 8) Stara się pisać regularnie i zagląda do każdego tematu. Mieszka w W-wie. Ma tyle wiosen co ja (jeśli 'profil' nie kłamie). Czasem jest lekko sfrustrowany, zwłaszcza w temacie 'Real Madryt' :P . Pozytywna postać tego forum :)

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 08 cze 2007, 20:16

Vianuch - nie wiem czemu, ale jego nick kojarzy mi się z wiankiem :lol: A tak bardziej serio to nie trudno wywnioskować, że jest fanem słynnego Zizou którego zresztą uważa za Boga :P Pochodzi z bardzo, bardzo daleka. Należy już do pierwszego składu forum Pilka.pl 8)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 08 cze 2007, 20:19

Bobohawk
Pochodzi z Bytomia i teraz pewnie opija awans Poloni do Oe :wink: Ma sowj wlasny punkt widzenia ,Lubi szczegolnie Del Piero,jest czestym bywalcem forum i ja kwidac nie narazil sie zbytnio modom ,szacuneczk :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”