Real Madryt (zbiorczy) - Strona 14

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 05 sty 2005, 18:27

szkoda ze nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie.... :/ nie dosc ze wyskrobali 6 minut to jeszcze sedzia podarował karnego i |_|_|_| bombki strzelił

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 05 sty 2005, 18:30

jeszcze skubance maja 6 minut kibice maja radoche z meczu
Ciekawe po ile beda bilety :?: :idea:

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 05 sty 2005, 18:30

jeszcze skubance maja 6 minut kibice maja radoche z meczu

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 sty 2005, 18:32

baryla_pce pisze:szkoda ze nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie.... :/ nie dosc ze wyskrobali 6 minut to jeszcze sedzia podarował karnego i |_|_|_| bombki strzelił
Karny akurat byl jak najbardziej sluszny.
Biletow nie sprzedawali bo kazdy kto mial bilet z meczu przerwanego mogl dzisiaj wejsc na stadion.

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 05 sty 2005, 18:35

skad wiesz ze słuszny?????!!!!!! oni tam nie złe machloje zrobili z sedzia i wybranymi zawodnikami RSSS

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 sty 2005, 18:41

Wiem bo na canalu byla transmisja i ogladalem.Ronaldo zostal ewidentnie sfaulowany w polu karnym.Potem byly niezle jaja bo Luxemburgo zmienil jeszcze dwoch pilkarzy.Ronaldo pogral sobie 2 minuty :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 sty 2005, 19:38

baryla_pce pisze:szkoda ze nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie.... :/ nie dosc ze wyskrobali 6 minut to jeszcze sedzia podarował karnego i |_|_|_| bombki strzelił

kto ci powiedzial ze nie ma sprawiedliwosci !!!!!!!!!!!!!!!!!! gdyby na twoim posranym Camp Nou bylo zagrozenie bombowe bys sie zmoczyl w portki !!!!!!!!!! a to ze mecz zostal dograny to w miare normalne jak na lige hiszpanska !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i sedzia nie podarowal karnego tylko karny slusznie sie nalezal !!!!!!!!!!!!!!!!!! i zakompleksieni kibice barcy przestancie wkoncu wjezdzac na REAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 sty 2005, 20:02

Nowaczek pisze:jeszcze skubance maja 6 minut kibice maja radoche z meczu
wejscie bylo darmowe 8)

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 05 sty 2005, 21:04

Real fuksiarze gdyby to był wtedy mecz to byłby remis i takie jest moje zdanie inaczej by było i to napewno :x :evil: :!:

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 05 sty 2005, 21:38

wreszcie trener który umie wystawiać skład. Morientes grał, i tak jakby trener puścił go z Atletico to może by został

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 05 sty 2005, 21:45

napisze teraz szczerą prawde : Real Madryt to drużyna której niecierpie bardziej niż Chelsea( :!: ), czyli to antypatia której nie da sie opisać.W tym klubie nie mam nic tylko do Raula(bo wychowanek).Cały czas zmieniają trenera, po ch**j im tylu napastników, jak żaden nie umie teraz grać (oprócz El Moro) i pokiego ch**a kupowali Owena. Ale musze przyznać że trafili z Luxemburgo.Daje mu pół roku.

1WP za wykropkowane przekleństwa. I nie mowcie mi tylko, że Olek chciał tam wstawić inne słowo//Tomusmc

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 sty 2005, 22:00

olek j pisze:napisze teraz szczerą prawde : Real Madryt to drużyna której niecierpie bardziej niż Chelsea( :!: ), czyli to antypatia której nie da sie opisać.W tym klubie nie mam nic tylko do Raula(bo wychowanek).Cały czas zmieniają trenera, po ch**j im tylu napastników, jak żaden nie umie teraz grać (oprócz El Moro) i pokiego ch**a kupowali Owena. Ale musze przyznać że trafili z Luxemburgo.Daje mu pół roku.

to naprawde szczera prawda hahahahaha

teraz ja napisze swoja !! :

Real Madryt to klub z ponad stuletnia tradycja, wielkimi sukcesami, najwiekszymi jakie obecnie mozna miec, klub ktory zdobyl najwiecej najcenniejszych trofeuf w historii, klub ktorego historia mozna by obdzielic setki innych, klub z milionami kibicow i z jednymi z najlepszych pilkarzy na swiecie w skladzie !! a ze teraz w ostatnim okresie po licznych sukcesach wpadli w dolek, nie znaczy ze sa jacys do dupy albo cos, tacy pilkarze potrzebowali kogos kto byl szukany bardzo dluuuugo wsrod trenerow i mam nadzieje ze sie znalazl !! dlatego tak czesto miala miejsce zmiana trenera !! Zidane, Figo, Ronaldo, Raul, Owen Carlos i reszta jeszcze pokarza pod wodza odpowiedniego trenera na co ich stac !!!!!!!! i zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni !!!

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 05 sty 2005, 22:09

smitu pisze:kto ci powiedzial ze nie ma sprawiedliwosci !!!!!!!!!!!!!!!!!! gdyby na twoim posranym Camp Nou bylo zagrozenie bombowe bys sie zmoczyl w portki !!!!!!!!!! a to ze mecz zostal dograny to w miare normalne jak na lige hiszpanska !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i sedzia nie podarowal karnego tylko karny slusznie sie nalezal !!!!!!!!!!!!!!!!!! i zakompleksieni kibice barcy przestancie wkoncu wjezdzac na REAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na normalnych stadionach szanujących się klubów wyklucza sie zagrozenia bombowe(manchester utd. wiedzial 4 dni wczesniej o zamiarach podłożenia bomby) i anonimowe telefony :D a wy jak widac niby profesjonalisci ale sobie z tym nie radza.. przykro mi ale to wy macie wieksze kompleksy a real robi takie przekręty że głowa boli... innemu klubowi nie pozwolono by dograc meczu... ale to byl real... jestescie za bardzo zadufanie w sobie ale w tym sezonie BARCA wybije wam to z głowy.... peace

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 sty 2005, 22:18

baryla_pce pisze:
smitu pisze:kto ci powiedzial ze nie ma sprawiedliwosci !!!!!!!!!!!!!!!!!! gdyby na twoim posranym Camp Nou bylo zagrozenie bombowe bys sie zmoczyl w portki !!!!!!!!!! a to ze mecz zostal dograny to w miare normalne jak na lige hiszpanska !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i sedzia nie podarowal karnego tylko karny slusznie sie nalezal !!!!!!!!!!!!!!!!!! i zakompleksieni kibice barcy przestancie wkoncu wjezdzac na REAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na normalnych stadionach szanujących się klubów wyklucza sie zagrozenia bombowe(manchester utd. wiedzial 4 dni wczesniej o zamiarach podłożenia bomby) i anonimowe telefony :D a wy jak widac niby profesjonalisci ale sobie z tym nie radza.. przykro mi ale to wy macie wieksze kompleksy a real robi takie przekręty że głowa boli... innemu klubowi nie pozwolono by dograc meczu... ale to byl real... jestescie za bardzo zadufanie w sobie ale w tym sezonie BARCA wybije wam to z głowy.... peace

az mi zal ciebie komentowac

hahahahahahahhahahahahahahahahhahahaahah

szkoda gadac

:evil: :twisted: :roll: 8) :evil: :twisted: :x :evil: :twisted: :x 8) :roll:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 sty 2005, 22:21

poczekajmy na mecz z Atletico i zobaczymy co ten wasz nowy trener wymyslil?!!! dzisiejszym mecz wygrany dlatego, ze ronaldo zesłabł z głodu na polu karnym i sie przewrócił i sędzia musiał podyktować karnego :P

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”