Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 283

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 18 maja 2007, 12:23

Bruno Banani pisze:borys chyba źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że Inter nie jest jak Manchester i nie ośmieszył Romy. Czaisz czy mam to łopatologicznie wyjaśnić?

nie nie nie ziomus nie musisz. po prostu naucz sie poslugiwac jezykiem polskim. takie zdanie jak ty powiedziales jednoznacznie stwierdza ze uwazasz inter za gorszy klub a tak nie jest i dobrze o tym wiesz. jesli chciales napisac ze inter nie osmieszyl romy to trzeba bylo tak to zapisac: inter nie mogl sie po prostu wzniesc w tym meczu na wyzyny tak jak to zrobilo mu. wiec jesli ktos ma komus tu cos tlumaczyc to ja tobie nie na odwrot

Sero pisze:Cytat:
3 razy wygrywalismy PW z rzedu

2

fakt moj blad

Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 18 maja 2007, 12:32

borys widze że horyzonty myslowe to masz ograniczone. Radziłbym ci czytać ze zrozumieniem a nie czepiać się moich wypowiedzi. Aha dla ciebie Inter jest lepszy od ManU. Spoko dla mnie Inter i ManU jest słabsze od Milanu. A z tym Interem chodziło o to, że nie rozbił Romy tak jak zrobił to Manchester. Czaisz leśny ludku?

"leśne ludki o ograniczonych horyzontach myślowych" ... :think: to mi na brzydką prowokacje wyglada. Proponuje to skończyć ... Cobym nie musiał 2 rayz powtarzać - 2 WP // fieldy

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 18 maja 2007, 13:10

nie bede prowokowal modow do dawania mi WP choc szczerze to z checia bym to zrobil. gdyby ktos w rozmowie do cie powiedzial " inter to nie mu" to co bys pomyslal. nie nie ty sorki co by pomyslal kto inny bo ty bys pewnie odebral to tak "inter to pewnie inna druzyna niz mu i dlatego tak powiedzial". ja gdy slysze takie zdanie jak twoje to mysle ze komus chodzi o to ze ta druzyna jest slabsza i tak mysli wiekszosc normalnych ludzi. a lesnych ludkow poszukaj sobie w rodzinie mam nadzieje ze nie znajdziesz

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 maja 2007, 8:25

No i mamy kolejne Scudetto :) Primavera po zwycięstwie nad Sampdorią wygrywa swoją lige. Gratulacje :!:

Tymczasem coraz bardziej prawdopodobne, że Figo zostanie z nami na kolejny sezon. Jego prawnicy już mają zacząć anulować umowę z Al Ittihad, natomiast on sam miałby zostać o kolejny rok dłużej w zespole który nie był nigdy beniaminkiem Serie A. W tym sezonie pokazał, że może grać lepiej od nie jednego młodego, a w asystach to wciąż król. Nie zmienia to oczywiście faktu, że Inter nie postara się o zawodnika środka pola. Natomiast ostatnie doniesienia o Quaresmach, Ronaldach czy innych skrzydłowych będą uzależnione od tego jaką taktyke na następny sezon będzie preferował Mancini. Wielce prawdopodobne iż jednak nic się nie zmieni i dalej będziemy grali 4-3-1-2.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 maja 2007, 14:07

Poznajecie tego pana ?

Obrazek

:haha:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 maja 2007, 17:23

Młodziej wygląda.

Gratuluję scudetto.

;]

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 25 maja 2007, 12:45

Wiele kontrowersji wzbudził transparent, który piłkarze Milanu wznosili w trakcie przejazdu przez ulice Mediolanu po zdobyciu Ligi Mistrzów

Transparent brzmiał:"Scudetto wsadźcie sobie w d...." i skierowany był oczywiście w stronę kolegów zza miedzy.
Wydaje się, że starsi panowie, bo przecież głównie z ludzi mocno po 30 roku życia składa się kadra Milanu, mają trochę oleju w głowie i potrafią oddzielić walkę na boisku od walki medialnej.

Scudetto wsadźcie sobie w dupe by Ambrosini

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 maja 2007, 12:53

No to ich problem. Mają kompleksy niech je leczą.

Klasa godna zdobywców pucharu Europy. Naprawde :roll:

Forza Inter
Forza 15 Scudetto

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 maja 2007, 12:59

E tam od razu kompleksy.

Wydaje sie ze ten "transparent" nie zostal przygotowany przez klub czy pilkarzy bo wyglada mi na dosc amatorski.Zapewne ktorys z pilkarzy Milanu "pozyczyl" go od jakiegos fana gdy przejezdzali ulicami.Takie zachowanie bylo niepotrzebne i nie pochwalam go chociaz nie watpie ze wielu fanom ktorzy przyszli swietowac bardzo sie spodobalo.

Forza 7 Milan \o/

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 25 maja 2007, 13:46

No cóż, wygrywać też trzeba umieć. Mam nadzieję, że piłkarze Interu po meczu z Torino nie zrewanżują się czymś podobnym. Co innego kibice. :twisted:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 maja 2007, 14:15

Jeszcze raz gratulacje dla piłkarzy Milanu. Szkoda, że tylko w piłkę grać potrafią...

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 25 maja 2007, 19:54

Nie pochwalam zachowania Ambro, ale z tego co wiem to Inter po zdobyciu Scudetto też nie zachował się fair śpiewając "Chi non salta rossonero e..." ( Kto nie skacze, ten rossonero ). Oto dowód.
Zgadzam się z Chlopaczkiem, że transparent został "pożyczony" od kibiców.

Jak dla mnie koniec tematu. Stało się co się stało. Nie ma co "płakać nad rozlanym mlekiem"...

FORZA MILAN :!:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 maja 2007, 19:58

Nie wiem w którym miejscu śpiewanie
ewaacm pisze:Kto nie skacze, ten rossonero
jest obraza równą wsadzcie sobie scudetto w dupę, ale pewnie się nie znam.

Nie warto o tym pisac, bo swoja wyższość Inter udowodnił na boisku. I to w dwumeczu i w całych rozgrywkach. Pewnie pan Ambrosini już zapomniał jak wygladał przebieg tych meczów. Faktycznie nie warto się napinać.

Spadam na siatkę.

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 26 maja 2007, 1:28

Babel nie mówię o obrazie, ale o prowokacji ;)

Pozdrawiam i nie zamierzam się napinać :) EOT :)

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 26 maja 2007, 13:56

Babel pisze:Ambrosini
Dziś pomocnik Milanu oficjalnie przeprosił Inter Mediolan za swoje „wyczyny” po zdobyciu Pucharu Europy:
Ten komu zdarzyło się świętować po wielkim sportowym osiągnięciu, wie w jaki sposób może się udzielić taki klimat. Ten gest uczyniłem w momencie euforii i mam nadzieję, że ta sytuacja nie zmieni wyobrażenia o mojej osobie: poprawności i profesjonalnizmu, których zawsze przestrzegałem przez tych piętnaście lat. Przyznaję, że zachowałem się niestosownie i przepraszam za to wszystkich."- powiedział.

"Każdy piłkarz Milanu ma co najmniej jednego przyjaciela w szeregach Interu. Jeśli wymieniamy między sobą uszczypliwości śpiewami na odległość, to nie dlatego, że się nie szanujemy. Inter słusznie jest dumny ze zdobycia tytułu mistrzowskiego, bo absolutnie na to zasłużył. Zawsze powtarzaliśmy to w każdej wypowiedzi publicznej."- dodał
Oczywiście powołał się na euforię po zwycięstwie.
Dobrze, że przeprosił, ale nie zamazuję to jego „wybryku”. To, co zrobił Ambrosini było bardzo nieeleganckie i powinien w jakiś sposób zostać ukarany. Kara finansowa nie byłaby moim zdaniem bardzo krzywdząca.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”