BUNCH pisze:Ona sie urodziła z C i H i od rauz operacyjnie usunięto Penisa a Cycki dprawiono, więc Pensia ona (?) nie ma. Wyjasniłem?
a skad wiesz lukales jej ? w majty ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 sty 2005, 14:57
BUNCH pisze:Ona sie urodziła z C i H i od rauz operacyjnie usunięto Penisa a Cycki dprawiono, więc Pensia ona (?) nie ma. Wyjasniłem?
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 05 sty 2005, 15:07
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 sty 2005, 15:24
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 sty 2005, 15:26
Baqu pisze:ma "batonika" nawet sporego, co widac na filmuku, który posiadam : )
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 05 sty 2005, 15:30
jeżeli masz link do ściągnięcia takiego lub podobnego filmiku prześlij mi w PW albo opublikuj tu na w tym temacie coBaqu pisze:ma "batonika" nawet sporego, co widac na filmuku, który posiadam : )
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 sty 2005, 15:45
http://portalwiedzy.onet.pl/22551,haslo.html to patrz mądrzejszy(kurde ide sie powiesić, bo jeżeli on jest mądrzejszy odemnie to jaki ja głupi musze być:/) człowieku co to są genitalia.BUNCH pisze:Bo ty mniej mądry człowieku, genitalia ma (Plemniki zamiast jajników) czy jakoś tak, ale uciete, nie widac cih a Cycki ma bo do 11 lat łyka hormony, ALBO opracyjnie, cos słyszałem tak
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 05 sty 2005, 15:58
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 05 sty 2005, 16:08
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 sty 2005, 16:08
Czlowieku lepiej sie zamknij jezeli niewiesz o czym mowisz...sprawdz sobie co to sa genitalia a potem sie wypowiadaj......BUNCH pisze:Bo ty mniej mądry człowieku, genitalia ma (Plemniki zamiast jajników) czy jakoś tak, ale uciete, nie widac cih a Cycki ma bo do 11 lat łyka hormony, ALBO opracyjnie, cos słyszałem tak
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 05 sty 2005, 18:40
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 sty 2005, 0:11
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 06 sty 2005, 9:51
no to na ekranach milionow widzow skompromitowal bys sie sam pieszczac penisa tranzwestytyzawdi pisze:ale czegos nie czaje. calowali sie z ta panna?? nie?? wiec jak juz sie calowali i takie tam, to nie wlozyli jej reki tam?? ja tak zawsze robie, wiec bym sie nie nabral i zepsulbym wszystkim zabawe
peace
brazzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 sty 2005, 10:21
pewnie masz racje, ale, stary, taka laska!! ale przynajmniej bym sie od razu przekonal, a nie przez 6 odcinkow....brazzo pisze: no to na ekranach milionow widzow skompromitowal bys sie sam pieszczac penisa tranzwestyty
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 sty 2005, 11:48
jak już to CHBUNCH pisze:ONA ma H - zwracam Honor, THX, for Baqu
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 06 sty 2005, 12:05
pokazali pod koniec programu jakby zapowiedz kolejnego odcinka/odcinkow i jeden z kolesi podejrzewa ze ona jest facetem, ciekawe na jakiej podstawie??zawdi pisze:pewnie masz racje, ale, stary, taka laska!! ale przynajmniej bym sie od razu przekonal, a nie przez 6 odcinkow....
watpie by ktokolwiek sie zorientowal wczesniej, niz przed zlapaniem jej za jaja
brazzo
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio