KoRn - Strona 3

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 maja 2007, 21:23

http://youtube.com/watch?v=cSn09zyRIkg
Niestety nic specjalnego. Coś a'la ostatnie albumy. Szkoda. Wolałem jak ćpał do nieprzytomnosci, ale coś z tego pozytywnego wynikało chociaż.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 21 maja 2007, 21:34

fieldy pisze:Niestety nic specjalnego.

Kochamy was motherfuckersi teraz juz wiem czemu miałeś podpis bad motherfucker, i jeszcze ten ich hardcorowy mikrofon to chyba element kampanii marketingowej dobry target itp. :?

Faktycznie nic specjalnego ale ja tez nic wielkiego się juz po nich nie spodziewałem. A te "Evolution" to taka jedna piosenka czy może singiel albo zapowiedz nowej płyty i jej stylu, bo przyznam się ze w temacie KoRn ma już dość spore zaległości.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 maja 2007, 21:43

Ja sam mam spore zaległosci, gdy nie miałem neta miałem świeższe info na ich temat :badziewie: bo wtedy Machine kupowałem, a teraz w ogóle już nic o nich nie szukam specjalnie. Opuscili sie mocno.
To zdaje się jest zapowiedź jakiejśc nowej płytki, ale nie jest to chyba nowy utwór, bo kiedys już o nim słyszałem, pewnie coś czego nigdy nie wydali.
franz pisze:i jeszcze ten ich hardcorowy mikrofon to chyba element kampanii marketingowej dobry target itp.
no tak, pojawił się wraz z płytą Untouchables jeśli mnie pamięć nie myli. W promującym kawałku - Here to stay, zdaje się, ze wtedy z nim zaczeli się pokazywac i tak już został.
franz pisze:Kochamy was motherfuckersi teraz juz wiem czemu miałeś podpis bad motherfucker,
...cytat z mojego ulubionego filmu, od Korna tylko nicka 'ukradłem' :D

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 07 lip 2007, 15:52

fieldy pisze: ale nie jest to chyba nowy utwór, bo kiedys już o nim słyszałem, pewnie coś czego nigdy nie wydali.
Fakt nowy to on nie jest ale też nie jest czyms czego nigdy nie wydali. To po prostu fragment zapowiadanego na koniec lipca nowego (już ósmy) albumu który nie bedzie miał tytułu. Ale miałem nie o tym: Był ktoś wczoraj na koncercie KoRna?

Ja byłem i nie zawiodłem się. Choć ich ostatnie płyty były słabe i chłopaki opuscili sie mocno to na koncerty warto wpadać. Na prawdę pokazali wielką klase i dali z siebie wszystko. Koncert był mocny, mroczny można powiedzieć :lol: kawał dobrej muzy. Fajnie że zagrali kawałki ze starych płyt a nie tylko najnowszych. Występ Korna był poprzedzony grą ekipy o nazwie Wu-Hae chłopaki grali całkiem fajnie ale prawdziwy szał nastapił gdy bębenki w uszach mocno zaatakowała muza KoRna. Fajnie wypadł koleś z Slipknota Joey Jordison dobrze się to wszystko zgrało. Najbardziej podobały mi się bisowe "Clown" i "Blind" przy tym drugi był tak szał, że aż do gdziś mnie wszytsko boli :lol: Na prawdę warto było wydać sporo kasy na bilety, dojazd i inne koncert był cudowany podobno znacznie lepszy od poprzedniego na którym nie byłem tak więc nie bede oceniał Czekam na następny koncert oby jak najszybciej!

kostek
szara strefa pilka.pl
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 24 lip 2007, 18:09

http://www.myspace.com/korn Nowa płyta do posłuchania.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”