Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 52

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 15 lut 2007, 23:01

Valdes ma lepszych obroncow przed soba
ja tak nie twierdzilem, choc bramkarz z niego co najwyzej solidny
Jak nie Eto'o ma lepszych pomocnikow
.... bo ma. Zarowno Roni, Xavi czy Iniesta, a nawet mistrz rykoszetow Deco to klasa swiatowa. Natomiast w Atletico Maxi Rodrigues i Petrow kontuzjowani, a reszcie pomocnikow trudno sie rownac z waszymi gwiazdami :(
To ma byc śmieszne, poraz kolejny przypomniec nalezy dokonania w reprezentacji,
tu nie wiem w jakim kierunku pijesz. Domyslam sie, ze chodzi Ci o dokonania Eto'o i F.T w reprezentacji. No ale jak porownamy przeciwko komu gra Kamerun, to z szacunkiem dla Czadu, Konga czy Wysp Zielonego Przyladka, F.T ma lepszych przeciwnikow przed soba :)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 16 lut 2007, 0:43

rkoeman pisze: jak to? przeciez pisales ze torres to w zasadzie wciaga nosem niejakiego eto'o jezeli chodzi o skutecznosc. wiec jezeli eto'o byl przez 2 lata najskuteczniejszym pilkarzme ligi a torres jest od niego lepszy to kto mu bronil strzelic valencii 3 gole?
Ale ty smieszny jestes, cyniczny i nie sprawiedliwy. Nigdzie nie pisalem ze Torres wciaga nosem Eto'o (glodnemu chleb na mysli), tylko uznalem ze jest lepszy, a nie ze Eto'o niedorasta mu do piet.

Po drugie : Atletico=Torres ??? Hmm Czyli jezeli Guily marnuje setki w Barcelonie to Eto'o jest nieskuteczny ??? Tyle mozna wywnioskowac z sesu Twojej wypowiedzi ktora odwolywala sie do mojej.

Jednego sie nauczylem toczac konwersacje z Toba. Trzeba Tobie wszystko pisac jak na dloni. Wiec sprobujmy : Atletico bylo w spotkaniu z Valencia nie skuteczne i gdyby zagrali z taka skutecznoscia jak Valencia bylo by pewnie 3:4, poniewaz 100 % okazji nie wykorzystali : Mista, Maniche, Aguero, Galletti i Jurado.

Pewnie teraz pojawi sie Twoj post w ktorym napiszesz ze znowu zmieniam zdanie Buhahahaha.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 lut 2007, 2:58

Asteniu pisze:Jednego sie nauczylem toczac konwersacje z Toba. Trzeba Tobie wszystko pisac jak na dloni. Wiec sprobujmy : Atletico bylo w spotkaniu z Valencia nie skuteczne i gdyby zagrali z taka skutecznoscia jak Valencia bylo by pewnie 3:4, poniewaz 100 % okazji nie wykorzystali : Mista, Maniche, Aguero, Galletti i Jurado.

Popatrz zdania nie zmieniles, pierwszy raz :roll: Widze poprawe...
Widzisz własnie dlatego Valencia wygrała, ze potrafila wykorzystac swoje sytuacje, a Atletico mimo, ze zagrało o dziwo ofensywnie i mailo swoje sytuacje nie. :P :P Punktowali ich jak Chad Adamka, co z tego, ze mial szanse na zwyciestwo, skoro jego akcje konczyły sie nieskutecznie, a w zamian dostał serie, ktorej nie mogl obronic.

assurbanipal pisze:tu nie wiem w jakim kierunku pijesz. Domyslam sie, ze chodzi Ci o dokonania Eto'o i F.T w reprezentacji. No ale jak porownamy przeciwko komu gra Kamerun, to z szacunkiem dla Czadu, Konga czy Wysp Zielonego Przyladka, F.T ma lepszych przeciwnikow przed soba
Fakt Eto'o strzela jedynie Mali, Zambii, Kenii, Zimbabwe, niekiedy nawet Kongo :shock: z drugiej strony Torres majacy kapitalnych zawodnikow w pomocy Hiszpani strzela wyłacznie Argentynie, Brazylii, Francjii... :wink:

Najwazniejsze, ze Samuel strzela zwycieskie bramki, z dobra skutecznoscia. Jestem ciekaw kiedy Samuel przegoni Torresa i czy dogoni, bo wyrobil sobie taka przewage, ze az strach sie bac.

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 16 lut 2007, 7:28

Ja wiem dlaczego Valencia wygrala. Wygrala bo miala w swoim skladzie Vicente ktory poslal dwie takie pilki ze nawet Jurado musialby z tego trafic, chociaz on to moglby skiksowac :D i mieli troszke wiecej szczescia, ale jak to bywa szczescie sprzyja lepszym. Zapomnialem dodac okazji ( chyba to byl ZeCastro) ktory przy stanie 0-0 z rzutu roznego glowkowal i Morrati wybil pilke z lini bramkowej, a pare minut pozniej prawie kopia tego uderzenia przez Ayale i na nieszczescie Atletico nie mielismy swojego Morratiego.

Teraz mecz z Sevilla ktora wczoraj grala w UEFA i wygral na wyjezdzie 2-0 z Steua Bukareszt. Niby Sevilla moze byc troche podmeczona tym meczem, ale z drugiej strony odblokowali sie strzelecko bo w poprzednich dwoch spotkanaich nie strzelili bramki. Zobaczymy jak bedzie ... ach gdyby byl Maxi :x

Awatar użytkownika
matip7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matip7 » 16 lut 2007, 15:28

Z Valencia, przegraliśmy trochę pechowo, aczkolwiek chyba zasłużenie. Nie da się wygrywać meczów nie mając zbyt wielu argumentów w ofensywie. Przeciętny Torres, młody Kun czy wreszcie beznadziejny Mista, do tego dochodzi kompletny brak zagrozenia bramki przeciwnika po stałych fragmentach, to troszkę za malo na prowadzenie gry i pewny wynik z takim przeciwnikiem jak "che".
W meczu z Sevilla cięzko wytypować będzie zwycięzce. Nie wątpliwie faworytem będą gospodorze, lecz Atleti wcale nie stoją na straconej pozycji i są nawet w stanie zgarnąć całą pule !

niedziela 18.02. godz 21 Canal+ Sport transmisja live.[/url]

Awatar użytkownika
matip7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matip7 » 19 lut 2007, 21:08

Coż, przegraliśmy w pełni zasłużenie będąc o klase słabszym zespołem od Sevilli. Za tydzień gramy z jednym z najsłabszych zespołów La Liga, więc szansa na rehabilitacje jest ogromna.
Co mnie we wczorajszym meczu uderzyło; oprócz bardzo dobrej gry Sevilli, pelnej zangazowania, woli walki, determinacj to, że ich piłkarze to straszne "płaczki" i "panienki" !!! To co wyprawiał wczoraj Alves i ska chcąc na siłę wymusić kartki na graczach Atleti, trąciło "turkiszami", a nie cywilizowaną ligą hiszpańską !!! Beznadziejny komentarz w canal + już całkiem dopełnił czarę goryczy. Przy całym wielkim szacunku dla Romana Koseckiego piłkarza, jako wspołkomentator ten pan to poprostu nieporozumienie, zwłaszcza ze siedział u boku chyba najsłabszego komentatora jakiego ta ziemia na świat przyniosła !!!
P.S Ktoś zna może nazwisko tego "głąba " ???!

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 maja 2007, 0:25

odnawiam temat - chce by imc asteniu opisal jak gral torres a jak eto'o

i porownal ich wyniki w tym sezonie

dziekuje za uwage :]

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 22 maja 2007, 20:01

Szkoda rkoeman, że nie odnowiłeś ostatnio tematu "Puchar Hiszpanii" lub ostatnio "Betis Sewilla" :P
Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku :D

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 maja 2007, 22:24

niestety nie bylem w stanie pisac na innych forach niz moje z braku czasu. bez pracy nie ma kolaczy. praktycznie dopiero od wczoraj mam czas na internet

dlatego pytam sie kiedy astenniu opisze gre e2 i porowna tych zawodnikow

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 22 maja 2007, 22:39

Asteniu chyba juz nie wypowiada sie za czesto na forum.

Zreszta co to porownywac, kazdy wie jak jest :)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 maja 2007, 22:54

Ale sie czepiliście Asteniu i Torresa. Pozyjemy, poczekamy i doczekamy się aż w Atletico będzie Dzieciak miał takie plecy jak ma Eto'o w Barcelonie, partnerzy będa mu zagrywać prostopadłe podania, a taktyka będzie tak jak to ma miejsce w Barcelonie, czyli gra na jednego napastnika. 8)
Wtedy przy lepszych partnerach, lepszych podaniach Torres pokaze jakim to jest kreatorem. :P

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 maja 2007, 22:58

No panowie, nie podniecajcie sie juz tak tym meczem i spojrzcie chociazby na poprzednie spotkanie z Betisem i na podstawie skutecznosci Eto'o zacznijcie porownywac. Taki sam sens - tez jedno spotkanie.

A co do powrotu rkoemana to trzeba przyznac, ze jego czas ma zajebiste wyczucie kiedy sie konczyc a kiedy byc do dyspozycji :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 maja 2007, 23:41

Krzysztof Jarzyna pisze:Taki sam sens - tez jedno spotkanie.

Tu wracamy do postawy Eto'o i Torresa i raczej nie patrząc tylko na ten jeden mecz a raczej na postawę w przekroju całego sezonu. Gdzie można powiedzieć, ze Eto'o bije na głowe Torresa patrząc na to, że nie grał kilka miesięcy i dodając, ze ma lepszych partnerów i Barca gra na jednego napastnika, zreszta jak zawsze.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 maja 2007, 23:46

mi chodzi o caly sezon. i takie porownanie. a asteniu wypowiedzial sie o tym meczu w komentach na pilka.pl wiec jednak sie udziela. inaczej nic o nim bym nie wspomnial

ps - krzysztofie j. - wynik z atletico mnie klepie. moglo byc rownie dobrze 1-0. z ocena wszystkiego poczekam do ostaniej kolejki i albo sie posmieje albo pokrytykuje barcelone za kilka rzeczy

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 23 maja 2007, 0:50

rkoeman widac ze zajety byles 3 miesiace i siedem dni i nagle po meczu Atletico - Barcelona znalazles czas ??? Pewnie w tym czasie chowales sie po jaskiniach, bo nie mogles patrzec ile akcji marnuje Eto'o Betis, Levante, Mallorca itd ???

Do tej rozmowy na nowo mnie nie wciagniesz bo teraz to ja nie mam czasu, ale tylko na rozmowe z wami, a zdania nadla nie zmienilem.

Zegnam i Pozdrawiam ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”