Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 22 maja 2007, 13:09
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: omfan » 22 maja 2007, 13:25
omfan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 22 maja 2007, 20:49
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 25 maja 2007, 12:32
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: omfan » 25 maja 2007, 15:51
omfan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rydz_dp » 25 maja 2007, 16:41
Fabienowi z wiekiem wartość rośnie sama, u mnie był wart 6 baniek funtów. No ale co mi po takim napadziorze, skoro jego wykanczanie akcji (4-5) jest tak zajebiste, ze szokLoczek pisze:Tak np Fabien Brandy z chłopaka kosztującego 200 tys funtów w rok wyhodowałem sobie rasowego napadziora, który w eiku 18 lat już wart jest 7 baniek Smile
Rydz_dp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 25 maja 2007, 18:10
Rydz_dp pisze:Fabienowi z wiekiem wartość rośnie sama, u mnie był wart 6 baniek funtów. No ale co mi po takim napadziorze, skoro jego wykanczanie akcji (4-5) jest tak zajebiste, ze szokLoczek pisze:Tak np Fabien Brandy z chłopaka kosztującego 200 tys funtów w rok wyhodowałem sobie rasowego napadziora, który w eiku 18 lat już wart jest 7 baniek Smile. Patrzac na to z drugiej strony, moze cos w tym jest, bo u mnie Vaz Tez ma 5 wykanczanie, a był królem strzelców zeszłego sezonu
. Dodam, że mam 2013 rok
[/url]
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rydz_dp » 25 maja 2007, 21:26
Z przyjemnością, tylko co konkretnie cie interesuje ?Loczek pisze:Może jakieś screeny nam kolega zademonstruje Question Wink
Rydz_dp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 25 maja 2007, 22:04
Rydz_dp pisze:Z przyjemnością, tylko co konkretnie cie interesuje ? Wink
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rydz_dp » 25 maja 2007, 22:15
Heh, sam znam wiele takich osób, no ale są też tacy, którzy faktycznie maja te kosmiczne osiągnięcia (metoda stara jak swiat save&load niestety ja tej metody nie wykorzystujeBaSSu pisze:Wielu tu pisze o kosmicznych osiągnięciach a w większości są to ich marzenia;)
Rydz_dp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 maja 2007, 12:55
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rydz_dp » 26 maja 2007, 13:24
To już zależy. Podczas tej niekrótkiej kariery nauczyłem sie czegoś. Trzeba grac zupelnie inaczej na wyjazdach, niz u siebie. U siebie raczej nie na kontry, bo jest to średnio skuteczne nawet przy takich tuzach w ataku jakich posiadam, ofensywnie, szeroko i w sumie powoli. A formacja to raczej 4-4-2, albo 4-2-2-2 (z dwoma AM na skrzydłach). Jeśli chodzi o wyjazdy, to gram 4-5-1 ( z dwoma AM i bez typowych skrzydłowych), oraz konta, gra szybka na małym obszarze, cofnieta linia obrony. No i standard, agresywne odbioryBaSSu pisze:PS. Jaką formacją grasz?
Haha, skąd ja to znam?BaSSu pisze:ak ją włączę to juz dzień z głowy:P
Rydz_dp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 maja 2007, 13:40
Rydz_dp pisze:Wcześniej był to Beckham (ah, wielki powrót na OT Very Happy)
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rydz_dp » 26 maja 2007, 13:53
Ja nie mówie, że go kupiłem w sezonie 2006/2007BaSSu pisze:Jak to zrobiłeś? Słyszałem że wykupienie Beckhama z Realu graniczy z cudem.Albo miałes takie budżet że odpuścili
Rydz_dp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 27 maja 2007, 11:28
King_of_CKM
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio