AS Roma (zbiorczy) - Strona 113

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
1
20%
5-6
4
80%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 27 maja 2007, 19:50

Dzisiejszego meczu chyba nie ma co komentowac ... bo od jakis trzech kolejek gramy plażę 8)

Co najwazniejsze:

KRÓL STRZELCÓW SERIE A 06/07

Obrazek

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 maja 2007, 19:51

Gratulacje dla Tottiego dziwne ze szansy gry na szpicy nie dostal (na pozycji klasycznego napadziora) duzo wczesniej :P

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 27 maja 2007, 21:37

Mam nadzieję, że po Mistrzostwie Świata, Pucharze Europy i Złoty But trafi we włoskie ręce. Wystarczy, żeby Ruud w najbliższych dwóch meczach strzelił maksymalnie 2 bramki. A co jeżeli obaj będą mieli po tyle samo punktów? Jeden dostanie złotą podeszwę, a drugi złote sznurowadła? :lol:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 27 maja 2007, 22:08

Diablo_ASR pisze:A co jeżeli obaj będą mieli po tyle samo punktów?
dokladnie sie nad tym zastanawialem... na MS decydowal by czas..kto pierwszy ten lepszy...tutaj raczej tak byc nie moze... chyba ze decyduje kolejka, w ktorej zdobylo sie te bramki... nie wiem naprawde nie wiem..

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 maja 2007, 0:02

goofii pisze:KRÓL STRZELCÓW SERIE A 06/07

Gratulacje dla Tottiego za króla strzelców SerieA. Brawo także za "niezły" rekord 5 niewykorzystanych karnych przez zawodnika o tej klasie i na tym poziomie, to także osiągnięcie :P Szkoda, że nikt go nie będzie chciał pobić....

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 maja 2007, 1:36

Jarzinho pisze:Brawo także za "niezły" rekord 5 niewykorzystanych karnych przez zawodnika o tej klasie i na tym poziomie, to także osiągnięcie Razz
Skąd wiesz że Totti nie wykorzystał pięciu karnych :?: :glass: Jak było ich pięć to i tak mało bo miałem wrażenie że trochę więcej :P Ale masz rację nie wykorzystać karnego przez zawodnika takiej klasy jest mało śmieszne, nieco dziwne i nie raz mnie denerwowało bo miało wpływ na wynik i utratę punktów :roll: Ale umarł król Toni, niech żyje król Totti :lol:

A w dzisiejszym magazynie OE podczas rozmowy Reissa z dziennikarzami pojawił się podpis że Reiss zdobył Złoty But :haha: Czyli Totti bo miejmy nadzieję że nie RvN będzie musiał zadowolić się złotą skarpetką :lol: Ale najwidoczniej przelicznik dla polskiej ligi jest 3,0 :spoko: No chyba ze chodziło o jakiś polski dziurawy kapeć :lol:

A następcy nie próżnują i ciężko trenują :P

Obrazek

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 maja 2007, 2:07

Gratulacje dla Totnika i przede wszystkim dla calej Romy.Bardzo udany sezon.Wicemistrzostwo dajace LM do tego puchar Wloch i dobry wystep na arenie miedzynarodowej czego nie moze umniejszyc tragiczny rewanz z MU.

Odnosnie tych karnych to 5 w Serie A.We wszystkich rozgrywkach nazbieralo sie tych niestrzelonych 7.

Niedlugo zglosimy sie po jakiegos waszego obronce :P

Forza 7 Milan.

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 03 cze 2007, 13:35

Chlopaczek pisze:Gratulacje dla Totnika i przede wszystkim dla calej Romy..
a dziekuje :)
Bardzo udany sezon.Wicemistrzostwo dajace LM do tego puchar Wloch i dobry wystep na arenie miedzynarodowej czego nie moze umniejszyc tragiczny rewanz z MU.
z tym bardzo bym nie przesadzal .. ale napewno dobry :)
Niedlugo zglosimy sie po jakiegos waszego obronce :P
marzenia nie bola :)

co do Zlotego Trzewika to jesli RvN mialby tyle samo bramek co Totti to on dostanie buta bo liczy sie kto strzelil w mniejszej ilosci spotkan.. ale miejmy nadzieje ze trzewik trafi na boska noge Francesco :P

Bylby to kolejny sukces dla Calcio

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 03 cze 2007, 15:18

A co sądzicie o kolejnych doniesieniach w sprawie przeprowadzki Chivu do Mediolanu? :roll: Ponoć rozchodzi się o kase...

Jedna z ofert, Grosso+Samuel+połowa karty Pizarro w zamian za Rumuna, wygląda dość ciekawie, ale Spalletti twierdzi, że Grosso nie pasuje do jego taktyki. Jak dla mnie najlepszą opcją byłoby pozostanie Chivu w Romie, zwłaszcza że może on grac zarówno na środku, jak i na lewej obronie...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 cze 2007, 15:46

Nerazzurri oferują rzymianom 15 milonów euro, oraz drugą połowę karty Davida Pizarro. Nieoficjalnie wiadomo, że mediolańczycy gotowi są dodatkowo poświęcić swoich obrońców: Waltera Samuela oraz Fabio Grosso.
Czyli 15 baniek + Grosso + Samuel + 0,5 Pizarro :P Ja dorzucają jeszcze te 15 baniek to niech sobie zabierają Chivu a ja nawet mogę ich pocałować w stópki :wink: Choć wątpliwe aby Moratti był aż tak hojny. Wszystko zależy od tego co tak naprawdę oferuje Inter bo można mieć pewność tylko do tego że dają nam 0,5 Pizarro. Ale jeśli Chivu chodzi o kasę to może chce po prostu wymusić na zarządzie wyższy kontrakt i tylko dlatego takie całe halo wokół niego i Interu, tylko że może się zakończyć na tym że rzeczywiście od nas odejdzie :roll: Ale po tym co Rumun pokazywał w niektórych meczach ta pierwsza oferta Interu jest bardzo dobra a ja za nim nawet przez chwilę nie będę płakał. Przecież nieraz prezentował się naprawdę katastrofalnie zawodząc na całej linii kiedy oczekiwano od niego bezbłędnej gry i jest jak najbardziej do zastąpienia. Jak zostanie będzie OK, jak odejdzie i klub na tym odpowiednio zarobi też będzie OK. Najważniejsze że Mexes podpisał już nową umowę i równie ważne żeby jeszcze Mancini złożył swój podpis. I teraz wychodzi to ciągłe przedłużanie tych rozmów z zawodnikami w sprawie przedłużenia kontraktów bo można było już dawno się dogadać a nie teraz na ostatnią chwilę i tak naprawdę nie wiadomo na czym dokładnie stoimy :warrior:

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 03 cze 2007, 16:18

Ja czytalem ze Samuel + Grosso + Pizzarro albo Pizzarro + 9 baniek ..

tylko ze to sa PLOTKI .. poki co oficjalnie Chivu deklarowal chec zostania i dzilaczne rowniez podkreslaja ze daza do tego ze kazdy chce zostac wiec jak narazie dla mnie Chivu zostaje w Rzymie.. trzeba poczekac cierpliwie na rozwoj sytacji i na jakies konkretne info a nie "doniesienia" .. rozmowy w sprawie kontraktu albo trwaja albo sie rozpoczna.. jesli Chivu sie napnie to oczywiscie odejdzie ale poki co nie ma takich sygnalow.. jakby juz mial odjesc to najgorszymr rozwiazniem bedzie Inter.. wzmocnimy tylko ligowego rywala a podobno mamy aspiracie do mistrzostwa?? glupota byloby oddawac takiego zawodnika do Interu

nie teraz na ostatnią chwilę i tak naprawdę nie wiadomo na czym dokładnie stoimy
i nie dowiemy sie tego az do mercato.. chyba ze w miedzy czasie zobaczymy oficjalna wiadomsc o przedluzeniu ktorgos kontraktu

wracajac do Chivu to jako srodkowy obronca jest do zastapienia ale on najlepiej gra na lewej stronie i nie sadze ze lepszego lewego obronce znajdziemy mamy niby Tonetto ale on juz ma swoje lata i pogra sezon, dwa.. pozatym cieszy sie sympatnia kibicow i jego odejscie byloby powazna strata

mimo wszytsko mam nadzieje ze zaden kloczowy zawodnik nie odejdzie a przyjda wartosciowi zmiennicy bo pierwsza 11stke mamy optymalna co nam brakowalo w sezonie to klasowych zmiennikow.. a jak zaczna sie rozaszy ze ten odchodzi ten przychodzi to mozemy miec tylko nadzieje ze nie bedzie gorzej niz w tym sezonie bo lepiej napewno nie

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 03 cze 2007, 16:23

Yukasz pisze:0,5 Pizarro
i 0,7 na droge :lol:

chyba nie tak to mialo byc;)...gada sie gada caly czas, a ja proponuje poczekac do oficjalnego spotkania... predzej sie spodziewam odejscia Manciniego, niz Chivu, baaaa jeszcze wiecej poewim, wg mnie obaj zostana :P a i Davida wykupimy:P

Choc szczerze powiedziawszy...Ferrari nie mial wcale gorszego sezonu...wiecej, na srodku obrony gral lepiej niz Rumun...no nic..czekamy na oficjalne info...

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 03 cze 2007, 17:39

Pizzarro ok 6 baniek Vucini ok 6 baniek czy Nas stac?? i czy to nie bedzie koniec naszych "zakupow" i de facto nic sie nie zmieni w porownianu z tym sezonem

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 03 cze 2007, 19:15

dzieciol pisze:gada sie gada caly czas, a ja proponuje poczekac do oficjalnego spotkania
Ktore juz w najblizsza srode po spotkaniu Rumuni w eliminacjach. Prade chyba juz nawet jest w Ruminu 8)

Totnik_ASR pisze:nie sadze ze lepszego lewego obronce znajdziemy mamy niby Tonetto ale on juz ma swoje lata i pogra sezon, dwa..

Ale wlasnie po to dopinany jest transfer Modesto z Regginy ... rozbieznosci miedzy klubami sa niewielkie i mysle to bedzie nasz pierwszy transfer w to mercato :twisted:

W ostatnim Il Romanista jestesmy laczeni z Julien Faubert z Bordeaux ... natomiast juz praktycznie napewno nie ma zadnych negocjacji w sprawie Juana :roll:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 cze 2007, 21:34

goofii pisze:natomiast juz praktycznie napewno nie ma zadnych negocjacji w sprawie Juana
niektóre niemieckie strony już podają, że on jest zawodnikiem Giallorossich :wink: choć o żadnych negocjacjach jeszcze nie słyszałem :roll: mimo to Juan najprawdopodobniej stanie się zawodnikiem Romy bo sam chce przejść do tego klubu, poza tym o zainteresowaniu Romy wiadomo od dawna i to jedyny klub, który tak naprawdę zadeklarował chęć pozyskania jego. A to sie ceni :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”