Chusteczkę?Lakier pisze:jak już to CHBUNCH pisze:ONA ma H - zwracam Honor, THX, for Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 06 sty 2005, 15:51
Chusteczkę?Lakier pisze:jak już to CHBUNCH pisze:ONA ma H - zwracam Honor, THX, for Baqu
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 06 sty 2005, 15:55
Nie - CHorą matkęBUNCH pisze:Chusteczkę?Lakier pisze:jak już to CHBUNCH pisze:ONA ma H - zwracam Honor, THX, for Baqu
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 16:32
Kotek pisze:Nie - CHorą matkęBUNCH pisze:Chusteczkę?Lakier pisze:
jak już to CH
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 06 sty 2005, 16:35
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 sty 2005, 18:53
nabijacze postów sie znaleźlismitu pisze:Kotek pisze:Nie - CHorą matkęBUNCH pisze:
Chusteczkę?
jak dla mnie to mimo wszystko chodzi o choinke no ale ...
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 19:07
nie bulwersuj sie tak bo ci miod z uszu wyplynie, wyluzujLakier pisze:nabijacze postów sie znaleźlismitu pisze:Kotek pisze:
Nie - CHorą matkę
jak dla mnie to mimo wszystko chodzi o choinke no ale ...choc może bunch nigdy CHuja nie widział i nie wie jak sie to pisze, a co dopiero jak to wyglada
, no ale jest jeszcze młod-y/a wszystko przed ni-m/ą. (acha i jak chcesz wiedzieć co to CHuj, to wpisz tu "penis", życze miłego wchłaniania wiedzy
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 sty 2005, 19:08
ale ty tekstami sypieszsmitu pisze:
nie bulwersuj sie tak bo ci miod z uszu wyplynie, wyluzuj
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 06 sty 2005, 19:12
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 19:19
Lakier pisze:ale ty tekstami sypieszsmitu pisze:
nie bulwersuj sie tak bo ci miod z uszu wyplynie, wyluzujja sie nie denerwuje, tylko Bunchuś ma jakieś wonty, to mu tłumacze;]
jeden pawik w ta czy w ta, zawsze zdrowiej, zaladek, oczyscisz monitor nakarmisz co ci szkodziNowaczek pisze:Nie gadajcie o takich rzeczach bo mi sie na pawia zbiera
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 sty 2005, 20:35
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 20:47
Pisakk pisze:Kurcze ten facet ma ładniejszą twarz niż 60% dziewczyn, które znam...![]()
![]()
No ale prawda jest taka (i ktoś tutaj ma racje), że gdyby się ją zobaczyło na mieście to Wasz wzrok (i mój) nie byłby skierowany na najbliższą sygnalizację świetlną (Auta? Jakie auta?!)...Ale pomysł na program mistrzowski (i powalony jednocześnie).
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 sty 2005, 20:55
Chodziło mi oczywiście, że program mistrzowski dla widzów, a nie dla uczestnikówsmitu pisze:Pisakk pisze:Kurcze ten facet ma ładniejszą twarz niż 60% dziewczyn, które znam...![]()
![]()
No ale prawda jest taka (i ktoś tutaj ma racje), że gdyby się ją zobaczyło na mieście to Wasz wzrok (i mój) nie byłby skierowany na najbliższą sygnalizację świetlną (Auta? Jakie auta?!)...Ale pomysł na program mistrzowski (i powalony jednocześnie).
program idiotyczny !!!
Wiesz różne się zdarzająsmitu pisze:musisz ladne dziewuszki znac tak apropo ;d
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 20:59
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 06 sty 2005, 21:02
Pisakk pisze:Chodziło mi oczywiście, że program mistrzowski dla widzów, a nie dla uczestnikówsmitu pisze:Pisakk pisze:Kurcze ten facet ma ładniejszą twarz niż 60% dziewczyn, które znam...![]()
![]()
program idiotyczny !!!.
Wiesz różne się zdarzająsmitu pisze:musisz ladne dziewuszki znac tak apropo ;d![]()
. Nie powiedz chyba, że wszystkie dziewczyny jakie znasz są od niej (sorry od niego
![]()
![]()
) ładniejsze bo w to nie uwierzę...
Tylko, że ten "namacalny dowód" wszystko rujnuje <buahaha>![]()
![]()
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 21:07
co do pomyslu zgodze sie, ale i tak nie bede tego ogladal bleeeee ciekawe co za syf jeszcze wymysla
Pomysł jest bardzo oryginalny.
Widzowie będą się dobrze bawić, ale co powiedzieć o uczestnikach....
Zły dotyk boli cały życie...
A fuuu...
smitu
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio