Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 24 maja 2007, 22:40
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 25 maja 2007, 12:24
BaSSu pisze:Jeśli chodzi o tą Honaldnię to jedyny zawodnik o którym dużo się mówi to Jana-Klaasa Huntelaara
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rydz_dp » 25 maja 2007, 14:17
Że tak spytam, jak chcesz żeby do klubu z wysp przeszedł 16 letni Brazylijczyk grający w Brazylii? Przecież to niemozliwe. A bracia przyjdą przed nastepnym sezonem, gdy otworzy sie okno transferowe, i obaj bedą mieli po 18 latLoczek pisze:2 młodziutkich Brazylijczykach ( bracia ). I co ? Też echo.
Rydz_dp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 maja 2007, 19:15
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 maja 2007, 13:53
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rydz_dp » 26 maja 2007, 14:06
Właśnie chodzi o to, że było tylko kilka wielkich indywidualności, tj. Beckham, Keano (ktory w finale z resztą nie zagrałBaSSu pisze:to był skład nie do pobicia
Rydz_dp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 maja 2007, 14:10
BaSSu pisze:Osiem lat temu, 26 maja 1999 roku w Barcelonie, na stadionie Camp Nou rozgrywany był finał piłkarskiej Ligi Mistrzów
Zaznaczone przeze mnie fragmenty wyszły z Twojej klawiatury Bassu?BaSSu pisze:SchmeichelG.Neville, Johnsen, Stam, Irwin
Beckham, Butt, Blomqvist (Sheringham 67’), Giggs,
Cole (Solskjaer 81’), Yorke
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 maja 2007, 15:57
RóżA pisze:BaSSu napisał:
Osiem lat temu, 26 maja 1999 roku w Barcelonie, na stadionie Camp Nou rozgrywany był finał piłkarskiej Ligi Mistrzów
BaSSu napisał:
SchmeichelG.Neville, Johnsen, Stam, Irwin
Beckham, Butt, Blomqvist (Sheringham 67’), Giggs,
Cole (Solskjaer 81’), Yorke
Zaznaczone przeze mnie fragmenty wyszły z Twojej klawiatury Bassu?
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 maja 2007, 16:02
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 maja 2007, 16:17
A muszę być do tego upoważnionym?BaSSu pisze:Natomiast nie widzę żebyś był adminem ani nikim upoważnionym do zwracania mi uwagi.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 maja 2007, 16:35
RóżA pisze:edynym problemem mogą być kontuzje
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 maja 2007, 16:47
Zawsze można powrócić do wystawiania Smitha na ataku. Wczoraj nawet bramkę dla reprezentacji strzeliłBaSSu pisze:zostali by Ole,Rooney no i jak coś Rossi.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 maja 2007, 16:55
RóżA pisze:Smitha na ataku
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 maja 2007, 10:23
Owszem jest on niezłym zawodnikiem ale trochę mało bramek strzela, umie podać rozegrać ale taki typowy egzekutor to z niego nie jest. Jeśli chodzi Teveza to jestem strasznie na tak za jego transferem ale pewnie wiele klubów sie będzie o niego biło. Słyszałem że najpoważniejsze zamiary na kupno gracza West Hamu ma Chelsea. A jak Romek się uprze to już ciężko będzie ich ofertę przebić, natomiast warto spróbować powalczyć bo jest o co Szpoko
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 29 maja 2007, 21:43
Loczek pisze:Carlos Tevez przechodząc z Mascherano do West Hamu miał ponoć podbić stadiony Premiership. Skoro nie zrobił tego w " cieńkim " klubie, to tym bardziej nie pójdzie mu w Manchesterze. A to, że końcówkę miał niesamowitą, ok, chwała mu za to, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Bassu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio