Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 maja 2007, 22:27
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 maja 2007, 22:27
Jakoś dziwnie jestem spokojny, że szybko to nie nastąpi. Generalnie to dalej nie wierzę w transfer Toniego. Jutro się obudzę i przeczytam oficjalny komunikat - Toni: Zostaje w VioliAkarin pisze:to będziesz musiał ubustwiać jego grę kiedy walnie Interowi hattricka w LM Razz
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 29 maja 2007, 22:48
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 maja 2007, 8:30
Babel pisze:Dopóki nie ujrzę Toniego w barwach Bayernu to nie uwierze.
Czy wierzycie, czy nie, to nie ma większego znaczenia, bo Toni i tak będzie grał w Bayerniemaestro pisze:ale póki co po prostu nie wierzę
Sądzę, że nie tyle nie chciał, ile Fiorentina nie chciała go puścić do Interu czy Juventusu i wspólnie z władzami ustalił, że najlepszy kierunek dla niego to będzie wyjazd za granicę. A w końcu z Florencji do Monachium aż tak dalego nie jest, pewnie mniej niż godzina lotuBabel pisze:Rozumiem, że Toni nie chciał odejśc do innej włoskiej drużyny.
Akurat w tym punkcie się z tobą nie zgodzę - moim zdaniem naprawdę długo nie pociągniemy, grając na środku parą Lucio-van Buyten. Któryś z nich powinien wtedy odejść i z dwojga wolałbym żeby został Lucio, zwłaszcza, że przy taktyce z dwoma defensywnymi pomocnikami będzie miejsce na jego rajdy do przoduolson pisze: Niestety, zwiastowałaby odejście van Buytena, czemu jestem całkowicie przeciwny.
No tak, zapewnie boiska w Livorno czy Regginie są mega lepsze od Cottbus?Babel pisze:ale nie moge sobie wyobrazić Toniego na boisku w Chociebużu.
Na razie raczej tak, choć zważ, że wszyscy są młodzi, oprócz Toniego żaden nie przekroczył 25 lat. Zresztą tego uzupełnienia brakowało nam w tym sezonie, zwłaszcza w jego końcówceMates pisze:Ci zawodnicy to raczej uzupelnieni waszej lawki niz pierwszego skladu.
Bayern nie sciągnie Sneijdera, jeżeli faktycznie pójdą w kierunku skrzydłowych i uda im się zakontraktować Ribery'ego lub Robbena. A Sneijder? Nie zdziwię się, jeśli w następnym roku będzie dalej grał w Amsterdamie, bo podobno Ajax, po tym jak dostali się do kwalifikacji LM, wcale nie jest skory do jego sprzedaży.Chlopaczek pisze:skoro macie tyle pieniedzy mozecie postarac sie wyciagnac Sneijdera.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 30 maja 2007, 9:21
Albo- Toni: Przechodzę do InteruBabel pisze:Jutro się obudzę i przeczytam oficjalny komunikat - Toni: Zostaje w Violi
W takim zestawieniu gramy dopiero rok. I choć ani dla Daniego, ani dla Lucjana nie był on udany, nie skreślałbym jeszcze tej pary. W poprzednim sezon cały zespół grał grubo poniżej oczekiwań, tak samo jak wymieniona dwójka. Myślę, że powinno dostać szanse w kolejnych rozgrywkach. Ostatnią. Jeżeli wtedy nie pójdzie, trzeba się będzie pożegnać z jednym ze stoperów. I wcale nie byłbym pewny, czy to właśnie van Buyten odejdzie. Może Real wyłoży za Lucjana 40 mln euroMichał M pisze:Akurat w tym punkcie się z tobą nie zgodzę - moim zdaniem naprawdę długo nie pociągniemy, grając na środku parą Lucio-van Buyten.
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 maja 2007, 9:40
Ale prima aprilis jest przecież 1 kwietnia, a nie czerwcaolson pisze:Albo- Toni: Przechodzę do Interu.
No może coś w tym jest, szczególnie, że teraz będziemy grać w P. UEFA. Ale jednak nie za bardzo wierzę w przyszłość takiego właśnie ustawienia, po prostu ani Lucio ani van Buyten nie są typowymi "plastrami" (że użyję starej terminologiiolson pisze:Myślę, że powinno dostać szanse w kolejnych rozgrywkach. Ostatnią.
Jak najbardziej takolson pisze:potrzeba nam jeszcze jednego wysokiej klasy skrzydłowego.
Co się tak uparliście na tą zimę - i Ty i wcześniej Ebiolson pisze:Cóż, zimą też przecież można kogoś kupić.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 maja 2007, 11:00
Sneijder nie gra już od dawna na skrzydle. To środkowy pomocnik i w takim kontekście może być przymierzany gdziekolwiek. Te spekulacje to zapewne, jakby się nie sprawdził SosaMichał M pisze: Bayern nie sciągnie Sneijdera, jeżeli faktycznie pójdą w kierunku skrzydłowych i uda im się zakontraktować Ribery'ego lub Robbena. A Sneijder? Nie zdziwię się, jeśli w następnym roku będzie dalej grał w Amsterdamie, bo podobno Ajax, po tym jak dostali się do kwalifikacji LM, wcale nie jest skory do jego sprzedaży.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 maja 2007, 11:54
Wiem i dlatego napisałem, że Bayern się nim już raczej nie interesuje. Choć z pewnością byłby przydatny, ale cóż...Cris7 pisze:Sneijder nie gra już od dawna na skrzydle. To środkowy pomocnik i w takim kontekście może być przymierzany gdziekolwiek.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 30 maja 2007, 12:12
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 30 maja 2007, 23:48
przembal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 maja 2007, 8:57
To juz przesądzone. Kalle potwierdził wczoraj, że Hitzfeld planuje grę bez klasycznej "10" za to z ofensywnymi skrzydłowymi.przembal pisze:Martwi mnie ze nie kupuja rozgrywajacego!!!
Myślę, że temat Sneijdera możemy uznać za zamknięty. Podobno Kaiser stwierdził coś w tym stylu "nie składaliśmy żadnej propozycji jakiemukolwiek Schneiderowi"przembal pisze: np Snaijder
Tak jak pisałem wcześniej, faworytem jest tu Ze Roberto, który podobno na tej pozycji gra w Santosie (może ktoś potwierdzić?), podobnie zresztą grał w reprezentacji choćby na ostatnich MŚ. Może zarząd szuka tymczasowego rozwiązania, chcąc też dać szansę Altintopowi i Ottlowi? Nie wiem jednak czy nie warto byłoby rozejrzeć się po innych alternatywach które obecnie oferuje rynek jak np. Bodmer czy Makoun?przembal pisze:Jak by znalezc 2 van Bommela
No i właśnie te skrzydła. Jak na razie, na tych pozycjach szału nie robimy - Sosa, który tak naprawdę nie wiadomo czy będzie strzałem w "10" czy następnym dos Santosem, Schweinsteiger, który nie wiadomo kiedy wróci do zrdrowia i Jansen, który owszem grywał w Borussii jako lewoskrzydłowy, ale jak sam stwierdził, woli grać na lewej obronie. Są jeszcze co prawda Altintop i Goerlitz, ale nie są oni jakimiś wirtuozami, jedynie uzupełnieniem i to bardziej o defensywnym charakterze. No i Schlaudraff, którego widzę raczej w roli cofniętego napastnika, jak w Aachen. Także sądzę, że coś musi być na rzeczy przynajmniej z Riberym, skoro Ottmar tak kategorycznie twierdzi, że w przyszłym sezonie opierać się będziemy na skrzydłachprzembal pisze:2 DM i 2 skrzydlowych
przembal pisze:Uli nauczyl sie targowac od Arabow jak nikt
Pytanie pozostaje, kto będzie grał w ataku z Tonim? Jak na razie faworytem jest Makaay, ale...tylko w przypadku, jeżeli Klose przyjdzie do nas za rok, jak to stwierdził wczoraj Rummenigge. Osobiście nie miałbym nic przeciwko transferowi Klose własnie za rok (jak już pisałem), żeby nie wzbogacać Bremy. Gdyby jednak Werder zdecydował się sprzedać nam Klose już teraz, to wówczas odejście Makaaya będzie więcej niż pewne. Tak czy inaczej, moim zdaniem Roy nie zagra u nas dłużej niż jeszcze jeden rok, zwłaszcza że kontrakt kończy mu się w 2008 r.przembal pisze:Toni
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 31 maja 2007, 15:26
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 31 maja 2007, 15:45
a co jest z Ismaelem? Żyje on jeszcze? Bo wiem , że Francuz był kontuzjowany , ale zdrowy nie byłby chyba gorszy od Holendra.Ebi pisze:http://sport.onet.pl/0,1248702,1545560,wiadomosc.html
Jak widze być może Boularouz czy jak mu am przejdzie do Bayernu. Na pewno dobry obrońca, reprezentant Holandii, który w Bundeslidze grał i zna tamtejsze klimaty. Ja jestem za, zawsze alternatywa za van Buytena.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 maja 2007, 15:46
Za to może przemawiać tu chyba tylko jego cena - to już wolę naszego "zapaśnika" (van BuytenaEbi pisze: Ja jestem za, zawsze alternatywa za van Buytena.
Żyje, ale co to za życie z 40-cm kawałkiem tytanu w nodzeDiamen23 pisze:a co jest z Ismaelem? Żyje on jeszcze?
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 01 cze 2007, 19:05
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio