Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 128

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 26 maja 2007, 19:10

Pięknie dzisiaj Nedved strzelił :o
Mecz oglądałem na SopCaście i obraz byl 'nieco' rozmazany ale dało się oglądać :)
Tak jak napisał maciek_88 mecz prawie bez historii. Buffon nie mial nic do roboty, Juve naciskało przez cały mecz. Realizator przegapił drugą bramkę dla Juve, bo włączyli gola z innego meczu :? ale pokazali później powtórkę akcji Nedveda :P
Zebina dzisiaj kursował przez cały mecz na prawej stronie :D od jednego pola karnego do drugiego. Del Piero coś dzisiaj nie wychodzily strzały. Musi więcej poćwiczyć :P
Dobrze że wygraliśmy, bo różnie to mogło być, piłkarze pewnie już myślą o Serie A :wink:

Obrazek
:!: :D :!:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 26 maja 2007, 20:34

Dzisiejszego meczyku nie dane mi było obejrzeć ale z tego co widzę, to mieliśmy niepodważalną przewagę ;) Chodzą słuchy, że DD nie poprowadzi już Juve w 2ostatnich spotkaniach ale myślę, że nawet jeśli planuje odejść, to zakończy ten sezon z Juventusem. Bardzo drażni mnie sytuacja w Juventusie. Drażni mnie taki brak zaufania do trenera, który jakby nie patrzeć, przywrócił Juve do Serie A zdobywając ponad 90pktów. Nie do końca podobała mi się postawa Juve w tym sezonie ale nie obwiniałbym za to tylko DD. Drużyny nie odbuduje się w jeden sezon. DD i tak robił co mógł, zwłąszcza mając taki 'materiał', w obronie... Ten sezon praktycznie każdy traktował z lekkim przymrużeniem oka, zło konieczne. Zarząd ma zamiar zatrzymać piłkarzy takich jak Buffon czy Camor, a jednocześnie okazuje tak ogromny brak zaufania do trenera. Moim zdaniem zarząd nadal nie ma żadnego konkretnego planu na odbudowe Juve, zdają się żyć z dnia na dzień :roll: Wacha się DD, wacha się zarząd. Jak piłkarze mają im ufać i wierzyć w ten niby plan odbudowy?? :? Wkurza mnie zarówno polityka transferowa, jak i podejście do trenera. Moim zdaniem praktycznie pewne jest odejście DD, a to nie wróży najlepiej. Chyba, że przyjdzie Lippi :] IMHO jest to jedyna szansa, by teraz zatrzymać Gigiego i innych. Doskonale znają Pana Lippiego i jeśli teraz mają komuś zaufać, to tylko jemu. Tylko on może utrzymać tą drużynę w kupie. A Secco nie ma jaj, o! :P

EDIT:

http://www.channel4.com/sport/football_ ... ay26l.html Robią nadzieje człowiekowi :P

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2856

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 26 maja 2007, 22:03

DeDe jeszcze nie skońcył roboty. Powinien zostać i nawet powrót Lippiego mnie nie zadowoli....Pamiętam jak Didier prowadził Monaco, to wszyscy dostawali orgazmów, ażeby prowadził on Juventus. I tak jak Maestro jestem zniesmaczony tym co się dzieje aktualnie. Didier zrobił swoje..Didier może odejść?? Nie, nie może, powinien zostać...Wyjebać Secco jak już coś :roll:

2WP //maestro

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 26 maja 2007, 22:04

Ja również nie miałem okazji oglądać dzisiejszego spotkania, aczkolwiek muszę dorwać jakiś skrócik, no chyba, że macie jakiegoś linka :)

Ale chciałem odnieść się do sytuacji w Juventusie związanej z trenerem. Jest to niepotrzebne zamieszanie tym bardziej w momencie, gdy kilku kluczowych piłkarzy będzie podejmować decyzję odnośnie swej przyszłości w Juventusie. Zgadzam się z maestro, że nadszarpnięte zostanie zaufanie piłkarzy do zarządu. Nie wiadomo czy DD zostanie, nie wiadomo kto w jego miejsce miałby się ewentualnie pojawić. Niech ta sprawa zostanie wyjaśniona. Albo przedłużają umowę, albo ściągają już nowego trenera. Może akurat będzie nim Lippi.
Podobno zarząd z trenerem nie zgadzają się co do polityki transferowej. Może DD za dużo wymaga? Ale przecież jeżeli Juve ma się w przyszłym sezonie liczyć to bardzo dobre wzmocnienia są niezbędne.
Pozostaje nam czekać na wyjaśnienie całej tej sprawy. Oby nastąpiło to bardzo szybko.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 maja 2007, 23:25

No i koniec Didiera W Juventusie. Dziękujemy za pomoc w awansie do Serie A :!:

Co to będzie, co to będzie... :roll:

Żeby nie było, że się podniecam doniesieniami z calciomercato czy innych Tribalów - http://www.juventus.com/uk/news/detail. ... 0&ID=11402

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 26 maja 2007, 23:33

no to lipa....tylko należy postawić sobie pytanie...dlaczego?? czy przez ofertę Lyonu?? Czy konfklikty z Secco??Kurde, no szkoda bo mógł Didier poszaleć, a tak teraz znowu destabilizacja:/

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 26 maja 2007, 23:41

No tek, oficjalna strona potwierdziła to, co musiało się stać... Zarząd sam już nie wie co robić, Ci ludzie sprawiają wrażenie zagubionych we mgle. Już widzę te transparenty na meczu z Bari :lol: Cały rok w Serie B poszedł na marne, a ta decyzja prawdopodobnie pociągnie za sobą ogromne konsekwencje. Pogratulować :roll: Pierwsza czwórka w przyszłym roku ['] Jeśli nie zatrudnią Lippiego :P to osobiście napiszę maila do Secco :red:
sci pisze:Wyjebać Secco
Sorry dude, 2WP

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 26 maja 2007, 23:54

maestro pisze:Sorry dude, 2WP
poziom żenecji w moim organiźmie spowodował użycie wulgaryzmu, co musiało zostać ukarane....no cóz, trudno :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 maja 2007, 23:57

zazenowania ;)

jestem ciekaw, czy didier teraz pojdzie do tego Lyonu. fajnie, ze awansowal i dal odpoczac lippiemu. bo nie ukrywam, ze to wlasnie na jego powrot licze.

kto jak kto, ale on zasluzyl, zeby budowac nowy Juventus.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 28 maja 2007, 22:30

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 28 maja 2007, 22:34

Lippi does not change idea " Nothing Juve, for ora"

The technician, to Naples for the Game of the Heart, refutes the hypothesis of a its return to Turin: " I repeat that I will be firm anchor some month. They want to me at all costs? They would have before to say it to me… "

NAPLES, 28 May 2007 - Marcello Lippi and the Juventus: a novel to heading, far away from its conclusion. Here the last nose-dive: " I have already said that I am firm for some month ancora". Puntualizzazione signed from the technical champion of the World. Insomma, if the Juventus wants from endured the technician viareggino in order to replace Didier Deschamps, then will have to try elsewhere.
Speaking to the microphones of RAI in occasion of the game of the heart, Lippi has said clearly that it will still wait for shortly before returning in park bench. And to who it says to it that society would want the bianconera it from endured, the former ones c.t answers: " To part that task that if they will want will directly ask it to this me, I however have already said that I am firm for some month still, therefore not there am nothing of vero". Only the love for the Juventus is not in argument: " Juventus for me means eight wonderful years, of smash hit and satisfactions, therefore it is a word that me is to cuore".
Mam nadzieje, że to starczy. Jak coś to http://dictionary.reference.com/translate/index.html

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 maja 2007, 22:48

Głowy nie daje bo z włoskim leże ale przypuszczam że to to:

http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=86863

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 cze 2007, 22:21

Ostatnio cos czesto pada nazwisko Ranieriego i cos czuje ze to on bedzie Juve prowadzil zwlaszcza po tym ja kzrezygnowal sam z trenowania Parmy :roll:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 cze 2007, 9:29

Ale Ranieri ma już nową posadę - w Man City :wink: więc jego kandydaturę należy raczej skreślić.

Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 03 cze 2007, 9:41

Akarin pisze:Ale Ranieri ma już nową posadę - w Man City

No to kto nam teraz został?? Podobno Ciro dostal ostatnio licencje pozatym jest jeszcze Antonio Conte lub tez Novellino... tyle jeśli chodzi o Włoskich trenerów. Może ktoś z zagranicy?? Chociaż osobiście sądzę że Marcelo wróci do nas :D Może i sobie wkręcam ale co tam może się spełni :D

Co do transferów jedno jest pewne - mamy jeszcze czas. Ale żeby zatrzymać nasze obecne gwiazdy trzeba im pokazać że Juve będzie mocne...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”