Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2007, 9:17
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 04 cze 2007, 9:31
Miejmy nadzieję. Jednak w Kielcach Ormianie pokazali, że nie są drużyną do bicia. Pytanie: czy powinien grać Żurawski? Moim zdaniem nie. Jego sobotni występ to jedna wielka padaka, jeden strzał w dodatku niecelny i 0 kreatywności. Trzeba zagrać o niebo lepiej, żeby wywieźć 3 pkt.fieldy pisze:Nie jestem zadowolony po tym meczu. Oby w spotkaniu z Ormianami się zrehabilitowali i pokazali lepszy futbol.
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 cze 2007, 10:00
Inna sprawa czy powinien grac a inna czy zagra, bo wg mnie odpowiedzi na te pytania sa nastepujace - Nie - Tak -limansky pisze:Jednak w Kielcach Ormianie pokazali, że nie są drużyną do bicia. Pytanie: czy powinien grać Żurawski?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 04 cze 2007, 10:07
Beenhakker pisze:Brakuje mu trochę rytmu meczowego, ale zrobił, co należało. Cofał się do pomocy, włączał do akcji ofensywnych. Zmieniłem go, bo był zmęczony, a dzięki Saganowskiemu miałem jednego więcej zawodnika z przodu. Żurawski pracuje bardzo ciężko dla drużyny i szybko wraca do formy. Nadal mówię, że jest bardzo ważny dla zespołu - zarówno na boisku, jak i poza nim.
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 04 cze 2007, 11:01
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 04 cze 2007, 22:59
Ja uważam identycznie,Żurawski jest w beznadziejniej dyspozycji widać po nim że dawno nie grał ale szansę z Armenią jeszcze bym mu dał bo gdy jest w formie to nie można z niego rezygnować.Jeśli chodzi o Rasiaka to won z kadry!!!!!!!!!!!!!!!!! Sagan za niegoMoim zdaniem w pierwszej jedenastce powinien wystąpić Saganowski, bo to on wprowadził dużo świeżości, zaczął walczyć i grać odważniej w ataku. Ale nie wiem czyim kosztem bowiem w meczach z takimi rywalami zawsze może przydać się wysoki Rasiak. Żurawski z kolei to walczak który w każdym meczu daje z siebie wszystko mimo, że nie zawsze jest to widoczne. Ewentualnie Leo może rozpocząć mecz takim samym składem jak z Azerami, a z Saganem poczekać do II połowy i wówczas wpuścić go na podmęczonych Ormian.
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 cze 2007, 16:02
Z calym szacunkiem dla Trynidadu i Tobago ale my raczej mamy wieksze ambicje niz oni i nie powinnismy sie nawet porownywac do tego zespolu...czeher pisze:W T&T tez grali gracze blisko 40
Zgadzam sie z tym. Saganowski jakos mi pasuje jako joker, ktory z pelnym zapasem sil potrafi dobic podmeczonych rywali. Chyba jednak mimo wszystko przy 4-4-2 powinnismy zagrac Zurawskim i Rasiakiem w ataku. Ewentualnie zamiast Zurawia dac Smolarka a Blaszczykowskiego na prawa strone.Bobohawk pisze: z Saganem poczekać do II połowy i wówczas wpuścić go na podmęczonych Ormian.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 cze 2007, 16:15
cytujesz kawelek wyrwany z kontekstu i go komentujeszMartinho pisze:Z calym szacunkiem dla Trynidadu i Tobago ale my raczej mamy wieksze ambicje niz oni i nie powinnismy sie nawet porownywac do tego zespolu...
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 05 cze 2007, 18:31
Bobohawk pisze:Moim zdaniem w pierwszej jedenastce powinien wystąpić Saganowski, bo to on wprowadził dużo świeżości, zaczął walczyć i grać odważniej w ataku.
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2007, 13:21
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 06 cze 2007, 13:28
MaWiK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 06 cze 2007, 13:45
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 cze 2007, 13:51
To samo moga powiedziec Ormianie.... Doda jeszcze ze byli oni kilka dni temu daleko na Kazachstanie wiec im tez bedzie towarzyszyc zmeczenie... Kto wie czy ta ich podroz nie byla bardziej meczaca niz nasza do Baku.Bask pisze:Do tego dochodzi zmęczenie naszych piłkarzy spowodowane warunkami pogodowymi.
Raczej nie zagra z tego co czytalem na kilku portalach internetowych, ale czy to bedzie najwieksza strata? Watpie. Jest go kim zastapic nie przesadzajmy juz...Bask pisze:Największą stratą dla Polski będzie, jeśli Kuba nie zagra.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 06 cze 2007, 13:56
Może z tym Kazachstanem masz racje kto wie. Tylko, że Ormianie przyzwyczajeni są do takich temperatur. Zresztą wszystko okaże się w trakcie meczu. Mam nadzieje, że nasi wytrzymają kondycyjnie te spotkanie.Martinho pisze:Ormianie....
Łobodziński miał kiepską dość rundę. Poza tym jest po prostu gorszy piłkarsko. Jeśli właśnie zagra gracz Zagłębia zamiast Kuby będzie to osłabienie zespołu.Martinho pisze:Jest go kim zastapic nie przesadzajmy juz...
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 06 cze 2007, 15:07
Bask pisze:Może z tym Kazachstanem masz racje kto wie. Tylko, że Ormianie przyzwyczajeni są do takich temperatur. Zresztą wszystko okaże się w trakcie meczu. Mam nadzieje, że nasi wytrzymają kondycyjnie te spotkanie.
Ale z Azerbejdżanem wcale źle nie zagrał więc ja jestem spokojny. Choć pewnie w razie niekorzystnego wyniku zacznie się nagonka na Leo, że nie zabrał Jelenia.Bask pisze: Łobodziński miał kiepską dość rundę. Poza tym jest po prostu gorszy piłkarsko. Jeśli właśnie zagra gracz Zagłębia zamiast Kuby będzie to osłabienie zespołu.
Bobohawk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio