Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 483

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2444
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 cze 2007, 21:21

peepe pisze:Tylko kto? Cesc? Ja go akurat serdecznie zapraszam
Tylko on swoje odejście uzależbnia od odejścia Wengera. Były takie pogłoski, że jak odejdzie Dein to odejdzie Wenger, a jak Wenger to i Cesc. Tylko Dein odszedł, a Wenger nadal jest na Emirates :P Poza tym coś słyszałem, że Fabregas w razie przeprowadzki mógłby chcieć powrócić do Barcelony :o Zatem wiesz co i jak. Jeśli będzie potrzebny DM to dla mnie najlepszym kandydatem jest Zapater, ale zdecydowanie potrzebniejszy nam gracz bardziej ofensywny. Nie byłem zwolennikiem Nasriego, ale ostatnio mnie przekonał i jest idealnym kandydatem. Tylko żebyśmy go nie wypożyczali po ewentualnym transferze bo to nie załata bądź co bądź wciąż istniejącej luki po Zizou :P No i jest jeszcze mój stary dobry kandydat, czyli Bodmer :P Coś wszyscy o nim ostatnio zapomnieli, czytałem tylko o zainteresowaniu Lyonu :roll: A to naprawdę dobry gracz.

Odejście Emersona wcale nie jest wykluczone. Teraz może gra i dobrze, ale wcześniej już dawał sygnały, iż chciałby powrócić do Włoch. Także wiadomo: może jedno teraz mówić, a co innego myleć. Zobaczymy.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 cze 2007, 22:17

RealFan pisze:Wenger to i Cesc
Jestem za takim pakietem :wink:

RealFan pisze:Nie byłem zwolennikiem Nasriego
Ja jestem i będe zwolennikiem Samira gracz ciekawy i młody, przyszłość francuskiej pilki, no i być moze przyszły kreator gry Blancos

Ja mimo wszystko sciągnoł bym Diego. Chyba wszystkim udowodnił na co go stać, moze i w Porto nie grał porywajaco, ale za to w Werderze i meczach Cl udowodnił swoją klasne, a i w kadrze zaczyna błyszczeć.

Zapater, o ile Saragossa go puści, o ile zacznie w końcu grać bo ostatnio przygasł. Jednak jest to ciekawy gracz z papierami na gre. Jednak o Dm'a łatwiej niż o skrzydłowego.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2444
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 cze 2007, 22:27

Toudinho pisze:Zapater, o ile Saragossa go puści
Tu akurat nie byłoby problemu. Jaką to on ma klauzulę? 10 mln? :wink:

Diego owszem byłby przydatny, ale czy my ciągle musimy podtrzymywać tą modę na Brazylijczyków :roll: W Europie to już nie ma dobrych graczy? Ehhh...przeraża mnie to :evil:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 08 cze 2007, 22:30

Toudinho pisze: Ja mimo wszystko sciągnoł bym Diego. Chyba wszystkim udowodnił na co go stać, moze i w Porto nie grał porywajaco
Ja tam z Porto pamietam jego super asyste krzyzakiem i od tego czasu mam do niego wielki szacunek.
O tu jest:

Kod: Zaznacz cały

http://youtube.com/watch?v=uAp3rnLePvA
bardzo chcialbym zeby gral dla Realu, ma naprawde spore mozliwosci. No i moze wraz z Robinho wrociliby do niszczenia przeciwnikow jak w Santosie[/code]

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 cze 2007, 22:33

Tu akurat nie byłoby problemu. Jaką to on ma klauzulę? 10 mln?
Nie wiem jaką ma klauzule, ale zarzad mało szuka na krajowym rynku, kiedys w [/i]La Liga[/i] wypatrzono el Moro, Makelele czy Salgado, i były to bardzo udane transfery, ostatnio sciagnelismy Pablo ' rzeźnika Garcie [*], Baptiste i Sergio Ramosa. Tak naprawde to tylko Sergio jest udanym transferem, inwestycja na lata i powoli nowa pierwsza postać Realu.

myhalek_acm pisze:Macie przestarzałe informacje Gila zostaje w Milanie
Kto by chcial tego symulanta :?: Jeden sezon dobrej gry to nie wszystko. Gracz jak Podolski troche prze rekalmowany :wink:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 08 cze 2007, 22:38

myhalek_acm napisał:
Macie przestarzałe informacje Gila zostaje w Milanie

Kto by chcial tego symulanta Jeden sezon dobrej gry to nie wszystko. Gracz jak Podolski troche prze rekalmowany
Przesadzasz :!: Wiesz Gila to wlasnie taki typ napastnika,eksrpesyjny troche sie powywraca pokloci z sedziami by na koniec wymusic w koncu karnego :P Wlasnie Real nie ma takiego kogos i moze przez to nie strzelili tak srednio kolo 20 bramek wiecej :P

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 08 cze 2007, 22:40

Ekhm a po co? Real bez wymuszania karnych przez slabego jednosezonowego napastnika strzelil wiecej w lidze bramek niz Milan. A i w LM jakos Gila sie nie popisuje. Wiec chyba gracz tego typu jest nam niepotrzebny.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 cze 2007, 22:43

myhalek_acm pisze:Wlasnie Real nie ma takiego kogos i moze przez to nie strzelili tak srednio kolo 20 bramek wiecej Razz
Gila w tym roku ile wymusił karnych? Ile stzrelil bramek? Ruud wymusza jak moze, strzela duuzo wiecej niz Gil. Nie brakuje nam takiego napadziora, brakuje nam kogos bardziej kreatywnego, niz Gil.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 08 cze 2007, 22:44

peepe pisze:Ekhm a po co? Real bez wymuszania karnych przez slabego jednosezonowego napastnika strzelil wiecej w lidze bramek niz Milan. A i w LM jakos Gila sie nie popisuje. Wiec chyba gracz tego typu jest nam niepotrzebny.
Wiesz moze i niepotrzebny ale jasli byscie np Gile to juz raczej Mistrz Hiszpani bylby wasz wiec chyba bylo by warto, i nie wiem czemu mowisz jednosezonowy przeciez od kilku lat strzela srednio 20 bramek wiec nie jest tak zle ,

Zeby nie bylo Ot to Bechakm podobno zagra z Saragossa,wiec to od razu 1/4 szans wiecej patrzac na obecna gre Realu ktora opiera ise glownie na Beckhamie

edit
Gila w tym roku ile wymusił karnych? Ile stzrelil bramek? Ruud wymusza jak moze, strzela duuzo wiecej niz Gil. Nie brakuje nam takiego napadziora, brakuje nam kogos bardziej kreatywnego, niz Gil.
Cos kolo 4 karnych czy 5 strzelil chyba 18 bramek ,A patrzac na reszte wasych napatnikow poza RVN to wysoko ponad srednia,i wiadomo jak sie gra w Serie A dla napastnikow a jak w La Liga gdize bramki strzela sie owiele latwiej :P
Ostatnio zmieniony 08 cze 2007, 22:47 przez myhalek_acm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 08 cze 2007, 22:46

myhalek_acm pisze:Wlasnie Real nie ma takiego kogos i moze przez to nie strzelili tak srednio kolo 20 bramek wiecej
O co Ci chodzi dokladnie? Bo chyba nie o Real Madryt.

Gdybys nie zdazyl zauwazyc, to Real Madryt na pozycji, gdzie poniewiera sie wieksza czesc sezonu niejaki Gilardino, ma takiego anonimowego Holendra, ktory w tym sezonie biorac pod uwage wszystkie rozgrywki strzelil ponad 30 bramek i jest mniej wiecej tyle samo razy lepszy od Waszego "snajpera". Tak wiec nie bardzo wiem do czego pijesz :>
Ruud wymusza jak moze
:shock:
Daj jakis przyklad tych wymuszonych karnych z tego sezonu. Czy to tylko bylo powiedziane tak sobie, zebys wygladal na bardziej wiarygodnego? :>

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 cze 2007, 22:47

myhalek_acm pisze:gre Realu ktora opiera ise glownie na Beckhamie
Przez 3/4 sezonu Beckhs siedział na lawie i gral sporadycznie, teraz nadszedł jego czas i jest w życiowej formie, co potwierdza nie tylko w klubie ale i w reprezentaccji.

myhalek_acm pisze:Wiesz moze i niepotrzebny ale jasli byscie np Gile to juz raczej Mistrz Hiszpani bylby wasz wiec chyba bylo by warto,
Nie rozumiem. Czy to jest gracz który zapewnił by nam 80 ptk ? Czemu jestes taki pewny, to jest wloch który znajac życie piłki by nie przyjoł na boiskach La Liga

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 08 cze 2007, 22:51

Z tym ze Real gra troche innym systemem gry, ja tam Gilardino pamietam z gry w Parmie, w Milanie jakby poczatkowy okres gdy nie gral, bo trudno bylo wygrac miejsce kosztem Shevy czy Inzaghiego, spowodowal ze jakby przygasl. Niby strzela bramki, ale w lidze z tego co widzialem to strzelil 12 goli, wiec mizerny wynik jak na ten klub i ta klase zawodnika.
Mamy Ruuda, Raula, wroci Zolnierz, odrodzi sie Cassano :P , starczy juz napastnikow

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 08 cze 2007, 22:54

K.J:
O co Ci chodzi dokladnie? Bo chyba nie o Real Madryt.
Miedzy innymi ale nietylko
Tak wiec nie bardzo wiem do czego pijesz
Slepe zapatrzenie w swoj klub wybacz :P
Toudinhio
Przez 3/4 sezonu Beckhs siedział na lawie i gral sporadycznie, teraz nadszedł jego czas i jest w życiowej formie, co potwierdza nie tylko w klubie ale i w reprezentaccji.
Napisalem przeciez ze teraz
Nie rozumiem. Czy to jest gracz który zapewnił by nam 80 ptk ? Czemu jestes taki pewny, to jest wloch który znajac życie piłki by nie przyjoł na boiskach La Liga
Nic takigo nie napisalem ,ale zeby nie robic zamieszania prosze juz ,skonczmy temat Gili w Realu bo to nie ma przyszlosci

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 08 cze 2007, 23:01

peepe pisze:Cassano
Real go chyba sprzeda po tym sezonie. Nie ma dla niego miejsca.

Co do napastnika Milanu to jest zupełnie nie przydatny Realowi. Ruud, Raul, Soldado oraz nawet Hugain chyba starczy :wink:

Najwięcej się mówi(przynajmniej na forum) o prawoskrzydłowym. Jak już mówiłem czuje, że będzie to Jesus Navas. Inna opcja do Alves, który też może na tej pozycji grać. Jak macie więcej kasy to kupcie Joaquina :P Końcówkę sezonu miał bardzo dobrą. Przynajmniej Bonso się ucieszy :P

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 08 cze 2007, 23:04

Bask pisze: Real go chyba sprzeda po tym sezonie. Nie ma dla niego miejsca.
Podstawowe pytanie- kto go kupi? Nie wiem czy w futbolowym polswiatku jest jeszcze jakis manager ktory podejmie sie wyzwania wspolpracy z tym gosciem. Cassano to jest jakies totalne nieporozumienie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”