Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 485

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 09 cze 2007, 21:28

Barcelona przegrywa 1:0 po pieknej asyscie De La Peny i wykonczeniu przez Tamudo, mogło by tak zostać do konca :wink:

EDIT: Radość bardzo krótka, karny dla Zaragozy :cry:

I GOL na 1:0 dla rywali :x :x :x :x

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 cze 2007, 21:50

Nie popisują się? Piłkarze Realu powinni wziąć się do gry, a Capello do dokonywania zmian zamiast śmiać się z sędziego, bo to im za bardzo w zwycięstwie nie pomoże. A karny? Ręka była, faulu nie. Czy za tą rękę można gwizdnąć jedenastkę. IMO można, choć sędzią nie jestem.

nawiązuje rzecz jasna do Twojego postu z tematu o Barcie.

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 09 cze 2007, 21:54

Karny oczywiście prawidłowy tu niema dyskusji, ale za czesto gwizdze faule. Sam przyznaj że większośc tych fauli inni sędziowie po prostu by "puścili"

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 09 cze 2007, 21:58

wichniar pisze:Karny oczywiście prawidłowy tu niema dyskusji, ale za czesto gwizdze faule. Sam przyznaj że większośc tych fauli inni sędziowie po prostu by "puścili"
Chciales chyba powiedziec - za czesto gwizdze na niekorzysc Realu :lol:

Jak dla mnie sedziuje ten mecz naprawde dobrze, nie liczac z jednej czy dwoch pomylek przy spalonych, ale to juz wina liniowych.

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 09 cze 2007, 22:49

Normalnie brak mi słow!!! Takiego farta to dawno nie widziałem :lol: :lol: :lol: Wystarczy wygrać z Mallorcą :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 cze 2007, 22:51

Powiem tak, macie mistrza ale mistrz tak nie gra. Jak drużyna która nie może sobie pozwolić na taką sytuacje dopuszcza do tego że mistrzostwo wymyka się im z rąk :?: Niby w końcówce przeważał ale co z tego... gdyby nie Espanyol to kolejny sezon w dupe.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 cze 2007, 22:54

Łukasz_ pisze:Powiem tak, macie mistrza ale mistrz tak nie gra.
A ja powiem tak :!: W tym sezonie w La Lidze nikomu bym mistrzostwa nie przydzielil, przeciez to taka mala parodia co sie dzieje - slabiutko w tym sezonie graja druzyny z czolowki
Barcelona - frajerstwo do kwadratu :lol2: czyli feta bedzie w Madrycie :P

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 cze 2007, 22:55

MASAKRA :!: Z piekla do raju :!: Jeszcze w 90 minucie to Barca byla mistrzem. Dzieki Tamudo :rydzyk: Dopisalo nam szczescie i mistrzostwo jest juz naprawde na wyciagniecie reki :wink: Dawno nie bylo takich emocji :zgon:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 cze 2007, 23:00

Makis pisze:Z piekla do raju
wiesz lub nie ale ja po strzelonych bramakch Realu na 1:1 i barcy na 2:1 pomyslalem sobie ze w 90minucie ktos strzeli bramke i bedzie zachowane stastu quo

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 09 cze 2007, 23:03

uffff aż mi ulżyło :) znowu horror z udziałem REALU, najważniejsze, że nie przegraliśmy. Został Realowi jeszcze jeden "finał" i sukces będzie nasz 8) Ciekawe co teraz powiedzą kibice Barcy pozdro dla nich też

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2445
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 cze 2007, 23:04

Znowu horror z niespodziewanymi zmianami wyniku w samej końcówce i to nie w jednym, a w dwóch meczach :o Nerwowo już nie wytrzymywałem napięcia więc wiadomo co i jak. Nic nie piszę. Tu są po prostu jaja :P Chyba z Mallorcą nie będziemy sobie robić stresów :?: Starczy już, choć może być i stres, byleby z happy endem :]

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 09 cze 2007, 23:10

niewiarygodne....masakra....już byłem pewien, że pozamiatane, ale szczęście jest po naszej stronie !!!

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 cze 2007, 23:14

Krótki komentarz do tego co się zdarzyło w obu meczach w 89 minucie- niebywałe. Real strzela wyrównyjącą bramkę a Tamudo karci Barce i w obu meczach wynik ten sam 2:2. Ja mimo wszystko ja jeszcze nie ogłaszam Realu mistrzem bo jeszcze jedna kolejka przed nami. Real musi wygrać i Barca musi wygrać. Szczerze mówiąc to po drugim golu dla Saragossy zacząłem się cieszyć, czemu? Niewiem sam, może dlatego, że za Realem nie przepadam. Ale również nie kibicuję Barcelonie. Dziwne. :P

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 cze 2007, 23:30

czeher pisze:wiesz lub nie ale ja po strzelonych bramakch Realu na 1:1 i barcy na 2:1 pomyslalem sobie ze w 90minucie ktos strzeli bramke i bedzie zachowane stastu quo
Wierze :wink: Jak strzelilismy na 2:2, co chwile sprawdzalem livescore z nadzieja, ze moze zdarzy sie cud. No i sie zdarzyl :D

Mecz mial byc mega trudny i taki wlasnie byl. W pierwszej polowie gralismy bez polotu i pomyslu, widac tez bylo, ze przeszkadzal naszym padajacy deszcz. W drugiej polowie bylo juz lepiej, ale i tak nasi nie zachwycili. Graczem meczu byl IMO Aimar. Bramki strzelal Milito, ale to Argentynczyk te bramki "stworzyl". Bardzo dobrze bronil takze Cesar, gdyby nie on, pewnie jeszcze bysmy cos strzelili. W naszej druzynie wyroznial sie Ramos, ktory kolejny raz udowodnil, ze swietnie czuje sie na prawej obronie. Slabo zagrali za to Diarra, Carlos. Ten pierwszy mial duzo strat, a drugi rzadko wlaczal sie w akcje ofensywne. To wszystko jest ju jednak niewazne. Wazne, ze nadal jestesmy liderami i rozdajemy karty :jupi:
Jeszcze jedno...

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 09 cze 2007, 23:36

Ja tu na grillu, pelen relax i ziomek mi pisze - Barca remisuje, Real przegrywa- myslalem ze trafi mnie szlag.
Wracam do domu i prosze- MAMY MISTRZOSTWO!!!!!!!
Bogu dzieki za Ruuda, za jego bramki w koncowce sezonu, mysle ze gdyby nie on byloby ciezko....
Dzieki tez Raulowi Tamudo, gdyby nie on...
Dalismy dzisiaj rade!!!! Za tydzien Cibeles!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”