FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 376

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 10 cze 2007, 0:27

gol ręką, nie ma żadnych wątpliwości.....
Nie ma co zakładać, Mallorca dziś z Sevillą zremisowała... Defensywę ma bardzo mocną i być może będą chcieli urwać mistrza Realowi....

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 10 cze 2007, 0:43

nie miałam nawet jak oglądać, bo sopcast zawiódł. frustracja z powodu braku obrazu, radość z korzystnego wyniku i nagle bum. 2-2 w obu spotkaniach i nie przychodzi mi do głowy nic innego, mimo że przecież nawet nie widziałam gry Barcy, niż "jak zwykle". chyba to do mnie nie dociera, bo nawet nie jestem jakoś specjalnie wściekła. może poza tym, że ominęła mnie fajna impreza, a i tak nic nie zobaczyłam.
generalnie, gdyby to nie była Blaugrana, powiedziałabym w przypadku straty Realu z Mallorcą, że kiedy takie pierdoły zdobywają Mistrzostwo to aż niewiarygodne ;]
naprawdę nie wiem czy się śmiać czy płakać.

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 10 cze 2007, 0:58

Oleguer, ile razy zaje.bał on nam mecze ?
Zaje.bał nam całe mistrzostwo :lol: :lol: :roll: :roll: :x :x :x

2 wp // fieldy

Awatar użytkownika
revan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 10 cze 2007, 1:04

Jestem strasznie zły, ale myślę, że dobrze się stało, że nie wygraliśmy tego meczu. Gdyby do tego doszło to nie wyobrażam sobie co by pisano w dzisiejszej prasie. Najwięcej dostałoby się Messiemu, który nawet i teraz jest wyzywany od złodziei i oszustów i innych takich, które nie nadają się do publikowania. Nie spodziewałem się tego po nim, no ale cóż to była chwila, impuls. Mam nadzieję, że chłopak przeprosi za ten występek, bo takimi zachowaniami tylko wzmaga niechęć w kierunku swojej osoby.
Oczywiście kibice Realu już świętują, ale trzeba pamiętać, że pozostała jeszcze jedna kolejka do końca a futbol widział już nie takie cuda :wink:

Marquez
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marquez » 10 cze 2007, 1:35

skonczcie juz z jechaniem oleguera, rownie dobrze mozemy obwiniac thurama za pierwsza bramke

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 10 cze 2007, 1:45

Jarzinho pisze:Hala Madrid. Laughing

Hala :]

Chuśtawka nastrojów niezła - monopole dzisiejszej nocy mają dwukrotny utarg. :lol:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 cze 2007, 9:39

co do ręki Messiego:

Obrazek

Ktoś jeszcze ma wątpliwości ? Szczypiorniaczek ?

Vianuch pisze:Chuśtawka
:lol2:

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 10 cze 2007, 10:08

może naprawdę chłopak wziął sobie te porównania z Maradoną za bardzo do serca ;) co prawda ja też się trochę zdziwiłam jak usłyszałam, że to właśnie Messi strzelił gola ręką, ale po obejrzeniu bramki- nie ma wątpliwości. jeszcze większy niesmak po meczu mi przez to zostaje.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 cze 2007, 10:57

girlfromipanema pisze:może naprawdę chłopak wziął sobie te porównania z Maradoną za bardzo do serca ;) co prawda ja też się trochę zdziwiłam jak usłyszałam, że to właśnie Messi strzelił gola ręką, ale po obejrzeniu bramki- nie ma wątpliwości. jeszcze większy niesmak po meczu mi przez to zostaje.
Ja się tylko zastanawiam jak sędzia mógł tej ręki nie zauważyć. Stał metr z Messim i nikt mu nie zasłaniał. Miał idealny widok na tę sytuację patrzył na to uderzenie i nie wierzę, że widział to jak guru.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 10 cze 2007, 11:24

Cris7 pisze:a się tylko zastanawiam jak sędzia mógł tej ręki nie zauważyć. Stał metr z Messim i nikt mu nie zasłaniał. Miał idealny widok na tę sytuację patrzył na to uderzenie i nie wierzę, że widział to jak guru.

Myślę, że zasugerował się rykiem tego 90 tysięcznego tłumu po strzeleniu bramki.

Bonso pisze:Vianuch napisał:
Chuśtawka

Lol

:angry:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 cze 2007, 11:27

Sedzia ogolnie mało widział, nie wliczając tego ciekawe w co trafił Kemeni, wybijajac piłkę po sytuacji 1/1 z Eto'o. Piłka była 2 metry od niego...
Ogolnie sezia gwizdał ja to ma zawsze miejsce w La Liga i napewno nie z korzyscia dla jednego zespołu. Barcelona zapłaciła za brak skutecznosci swoich zawodników i tylko do nich. Co do Uli, no coz Tamudo robił co chciał, a zwodził go samym balansem ciała. Zreszta po nim trudno sie było czegos wiecej spodziewać. Jego zmiane jakos rozumiem, bo Gio załatwia sobie angaż w Holandii, jak pozostali Oranjes kilka lat temu. Problem w tym co robil na boisku Motta :?: Ta zmiana to była maskara. Jak Espanyol przechodził łatwo przez srodek pola, tak od wejscia Thiago to nie było nawet łatwo. Tam była wielka dziura bez zawodnika Barcy.

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 10 cze 2007, 15:10

Z euforii w rozpacz tak można powiedzieć o wczorajszym meczu.
Meczu nie ogladałem ale śledziłem na żywo w internecie wieści z obu stadionów. Było tak blisko a jednak tak daleko 2-3 min chyba pozbawiły nas mistrzostwa :( Ale sami są sobie winni. Niby została jeszcze jedna kolejka Real gra u siebie z Mallorca wszystko sie może stać, ale ja nie wierze w Barcelone bo nawet przy stracie punktów przez Real mogą osiągnąć taki sam wynik jak oni. Po tym sezonie pozostaje żal i wielki niedosyt że zdobylismy tylko Super Puchar Hiszpani i mało znaczący Puchar Kataloni :/, zapomnialem jeszcze o bardzo ważnym Pucharze Gampera. Ale jest jeszcze nadzieja małe ale jest ...

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 cze 2007, 15:20

zdobyliście jeszcze tytuł frajerów roku :lol: (by Pred, z cules.pl

oczywiście teraz tak wszyscy albo lamentują (putki), albo się cieszą (mierdki), ale wszystko sie okaze za tydzien. Jestem pewny zwycięstwa Realu, ale kilka tygodni temu Mentor był pewny mistrzostwa Barcelony...będzie sie działo, ale stawiam gładkie zwyciestwo Realu nad Mallorca i święto na La Cibeles ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 cze 2007, 15:34

Miazga...

['] <--- to jest świeczka dla naszego zespołu. Frajerstwo to mało powiedziane.

Messi = Maradona

Spierdalam pić dalej. Będę pił do tej pory aż zobaczę normalną Barcelonę a dziwny twór w bordowo-granatowych koszulkach, który nie przypomina jednej z najlepszych drużyn świata.

Gratki dla Realu. Może to nas czegoś nauczy. Mistrzostwo nie zdobywa się samo.

Wp

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 cze 2007, 16:02

Mentor pisze:Spierdalam pić dalej
Ja za takie cos juz bym 2 wp prosto w ryj wyłapał :shock:

Mentor pisze:Będę pił do tej pory aż zobaczę normalną Barcelonę a dziwny twór w bordowo-granatowych koszulkach
Ale to nie jest najlepsze rozwiązanie :? Ludzie aby zasłonic złe emocje często sięgają do kieliszka po spokój ... na twoim miejscu spojrzałbym sie w lustro zacisnął zęby i twardo warknął "NIE JESTEM OFIARĄ" .
Ewentualnie wystarczy przelać gorzkie żale na jakąś bliską osobe (dziewczyna , przyjaciel , rodzina) .
W ostateczności pozostają regularne wizyty u psychoanalityka

trzymaj sie Stary !

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”