Pytania Techniczne - Strona 62

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 08 cze 2007, 17:19

A ja zamierzam kupic jakas Drukarke tylko jaka ? do jakich sa najtansze wklady ? co polecacie bo wogole nieznam sie na tym sprzecie planuje przeznaczyc tak 200zl-350zl

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 cze 2007, 18:18

Jezeli chcesz przeznaczyc tyle kasy na drukarke, proponuje sie rozejrzec za malo uzywana drukarka laserowa, na allegro! one sa niesmiertelne. Oczywiscie tylko drukarka czarno - biala. Kolor jest kompletnie nieoplacalny, jak i nie bedziesz go uzywal!

dobra rada: Laser czarnobialy!!!

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 cze 2007, 20:21

Zobacz jeszcze po ile stoja do tych drukarek bebny, i tonery, itp..nie przeraz sie jak cena bedzie drozsza od drukarki ;) pamietaj ze wymienisz to raz na 5 lat ;)

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 08 cze 2007, 21:04

cuś sie jakos wymysli , raz na 5lat to sie kupi nowa :D :D :D

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 10 cze 2007, 18:44

A ja mam takie pytanka, w sumie odpowiedzi na nie, nie są mi jakioś strasznie potrzebne, ale miłoby było jeśli ktoś mógłby mi pomoć :wink:
Otóż, po pierwsze, to można sobie dodać na gg do jakiegoś rejestru abo coś w tym stylu, emoty? Chodzi mi o to, że normlanie między < a > pisze sie jakieś słowo i wyskakuje emota, a ja mam emoty inne, ale chiałbm przypisać im nazwe i aby po wpisanu tej nazwy między <,> wyskakiwał emot. Mam nadziej eże wiecei o co chodzi :P W folderze gg jest folder emoty i wrzuciłem tam 'swoje' emoty ale niestety, ten sposób nie działa :?
Drug sprawa także związana z gg :lol: Można jakoś sprawdać czy user jest faktycznie niedostępny czy tylko niwidoczny? wiem zę można sprawdzać to poprzez naciśnięcie na "" ale to nie zawsze działa, bo czasami jest napisane "<brak>" a osoba w gruncie rzeczy jest niewidoczna :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 cze 2007, 22:42

Panowie.

Mam ostatnio problem z przeglądarką Firefox. Zainstalowała mi sie aktualizacja(2.0.0.4) i od tego momentu nie ładują mi sie strony.
W IE wszystko oki a Mozilli nie... Najśmieszniejsze jest to że jak zaloguje się na profilu mojej siostry to jest oki a na moim niestety nawet google nie wskakuje... Już nawet odinstalowałem Firefoxa, wyczyściłem rejestr RegCleanerem, posprzątałem dysk Odkurzaczem i nawet Kasperskim
zeskanowałem kompa i nic... Pomóżcie, poradźcie coś bo nie mam już pomysłów a na Firefoksie mi sie najlepiej smiga.....

Błagam :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 11 cze 2007, 9:51

nie otwieraja sie?! tzn wyskakuje jakis blad, czy masz po prostu pusta strone z tym wykrzyknikiem w zoltym tle, czy wogole wszysko jest biale?!

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 11 cze 2007, 9:53

bartbuks pisze:Panowie.

Mam ostatnio problem z przeglądarką Firefox. Zainstalowała mi sie aktualizacja(2.0.0.4) i od tego momentu nie ładują mi sie strony.
W IE wszystko oki a Mozilli nie... Najśmieszniejsze jest to że jak zaloguje się na profilu mojej siostry to jest oki a na moim niestety nawet google nie wskakuje... Już nawet odinstalowałem Firefoxa, wyczyściłem rejestr RegCleanerem, posprzątałem dysk Odkurzaczem i nawet Kasperskim
zeskanowałem kompa i nic... Pomóżcie, poradźcie coś bo nie mam już pomysłów a na Firefoksie mi sie najlepiej smiga.....

Ja miałem kilka razy podobnie i okazało się, że antywirus Panda mi blokuje tą przeglądarkę i musiałem ją odinstalować. Spróbować też możesz importować ustawienia internetowe z IE może to coś pomoże :think:

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 11 cze 2007, 18:22

Jako że knajpa to nie na temat: skąd panowie bierzecie teraz napisy do filmów?

Pierwsze słysze, że knajpa nie jest tematem :shock:.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 11 cze 2007, 18:25

Ja biorę z programu Napiprojekt ;)

http://www.napiprojekt.pl/

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 11 cze 2007, 19:07

Nie wiem czy to dobry temat ale spróbuje. :wink:

Czy zna ktoś jakieś strony, gdzie są do pobrania teledyski, najnowsze i nie tylko ??

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 11 cze 2007, 19:39

Czy zna ktoś jakieś strony, gdzie są do pobrania teledyski, najnowsze i nie tylko ??

http://muzyka.interia.pl/teledyski :P

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 11 cze 2007, 19:45

limansky pisze:skąd panowie bierzecie teraz napisy do filmów?
www.napisy.info :wink:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 cze 2007, 21:45

Wiem, że był kiedyś do tego specjalny temat, ale nie mam czasu żeby szukać. Mianowicie chciałem ściągnąć filmik z youtuba, ale czy istnieje teraz taka możliwość? Kiedyś się ściągało, konwertowało i heja a teraz się tak nie da. Czy jest inna możliwość? Filmik jest mi strasznie potrzebny.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”