Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 276

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 cze 2007, 22:05

Michał M pisze:Robben nie przedłużył przypadkiem kontraktu z Chelsea?
Ja to pisałem zanim pojawiła sie informacja o przedłużeniu kontraktu. :wink: Jeszcze nie ukazała sie żadna oficjalna informacja na ten temat, ale agent piłkarza powiedział: "Kończymy już negocjacje z Chelsea. Arjen zostanie w Londynie na kolejne 5 lat" Jestem zszokowany tą decyzją. Nie będę sie tu rozpisywał na ten temat.
fieldy pisze:Może coś sie ruszy, gdy sezon w Hiszpanii się zakończy.

Nawet nie kracz. :x Nie wiem jak Wy, ale ja nie chce kolejnych piłkarzy z La Liga.

Odnośnie tych stroi to mnie sie bardzo podobają. Lepsze od tych żółtych, ktorych nie trawie. :red:

Zdanie France Football, Henry podpisał 3-letni kontrakt z Barca. My dostaniemy za niego 25 milionów funtów.

Nie wiem czy ta gazeta jest wiarygodna, ale z odejściem Henryego tego lata już sie pogodziłem...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 cze 2007, 22:07

guru pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja nie chce kolejnych piłkarzy z La Liga.
nie chciałbyś Messiego ? :D

Krótka informacja na temat Emirates Cup - zamiast HSV przyjedzie do nas Valencia.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 12 cze 2007, 0:02

Agent Thierry’ego Henry’ego zaprzeczył doniesieniom z Francji, że napastnik Arsenalu podpisał kontrakt z Barceloną.

Francuz był wielokrotnie usilnie łączony z klubem z Katalonii i jego przyszłość na Emirates Stadium nadal jest jednym wielkim znakiem zapytania.

Doniesienia opublikowane na łamach France Football sugerowały, że Henry podpisał trzyletni kontrakt z byłym mistrzem Hiszpanii, gdzie miał trafić za 25 mln euro i zarabiać 10 mln euro rocznie, czyli 40 procent więcej niż w Londynie.

Na tę wiadomość błyskawicznie zareagował agent piłkarza, kategorycznie twierdząc, że jego klient nie podpisywał żadnej umowy i wszystkie informacje jakoby to zdarzenie miało miejsce są „absolutną bzdurą”.
Guru nie obawiaj się. Może jednak zostanie :wink:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 cze 2007, 0:10

Bask pisze:Guru nie obawiaj się. Może jednak zostanie Wink

Wiem, sam dopiero newsa pisałem na ten temat. 8) W ogóle te pieniądze, które niby miał zarabiać... :zgon:

Ja chce żeby Henry został i grał tak jak dawniej. Natomiast jak ma prezentować taki poziom jak w ubiegłym sezonie to lepiej jak odejdzie. :?
nie chciałbyś Messiego ? Very Happy
:warrior:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 12 cze 2007, 0:16

guru pisze:W ogóle te pieniądze, które niby miał zarabiać...
Kwota, jaką miałby zarabiać to jakaś kompletna bzdura. Jeśli by przyszedł do Barcelony(uważam to za mało możliwe aczkolwiek nie nierealne) to zarabiałby pewnie na poziomie Dinho. Brazylijczyk dostaje chyba 6 mln rocznie. Większa kwota spowodowałaby, że i Dinho i Eto'o chcieli by zarabiać tyle co Henry lub jeszcze więcej :roll:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 cze 2007, 0:38

Blaugranie ciezko by było pogodzić Eto'o i Henry, wiec transfer francuza był by bardzo dziwnym ruchem. No chyba, że Samuel przymiezany jest do Liverpoolu, Milanu a moze do Man Utd :wink: Wątpie tez w to iż Henry zostawi "wszystko" i pójdzie szukać szczescia. Wiadomo to są jego ostatnie chwile, wiele mu juz nie zostalo wiec to jego bardzo wazny wybór. Myśle ze zostanie a plotki, były i być beda.

Awatar użytkownika
maniekk
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniekk » 12 cze 2007, 14:04

Eurosport podal newsa ze agent Henia chce podac FF do sądu ze podaja jakies bzdety. A co do Henia to sam nie wiem, podpisal nowy kontrakt rok temu + gadki typu Ja kocham Arsenal, Londyn Kibicow itp, w tym sezonie nie pogral za duzo, Arsenal umie grac bez Henia co bylo widac na załaczonym obrazku.. Oczywiscie gdyby odszedl w zeszlym roku to juz by bylo wszystko inaczej. Nowy "Henry" by zostal sprowadzony, a tak..dla Wengera to byl priorytet by zatrzymac Henia i skonczyc budowe druzyny pod Henia. Gdyby powiedzial rok temu zostaje w Arsenalu bo mi Boss kazal to by mogl teraz odejsc - bo na co mi takie cos. Ale skoro powtarzal wiele razy ze kocha klub to teraz odejscie by oznaczalo ze rzucal slowa na wiaterek.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 cze 2007, 15:58

maniekk pisze:Ale skoro powtarzal wiele razy ze kocha klub to teraz odejscie by oznaczalo ze rzucal slowa na wiaterek.
Wszystko ładnie, ale to nie jest taka miłość bezwarunkowa. Nie wiem co planuje Wenger i władze klubu, ale Henry już setki razy powtarzał, że chciałby żeby drużyna realnie i znacząco się wzmocniła. Na moment obecny pół Europy jeździ sobie wózkiem po markecie i zgarnia najlepsze towary, a Wenger ... zachowuje się tak jakby promował małe osiedlowe sklepiki i zapewne skończy się na tym, że pozyska jeszcze z dwóch młodych i obiecujących zawodników, a Henry straci cierpliwość i pod koniec lata złoży podpis na kontrakcie z Barceloną.

Arsenal będzie sam sobie winny jeśli faktycznie Titi odejdzie :roll: (w co oczywiście na dzisiaj jakoś nie mogę uwierzyć)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2406
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 cze 2007, 17:45

Właśnie pogodzenie Eto'o z Henrym byłoby dla Barcelony najtrudniejsze. Przyjście Henia = odejście Eto'o bo raczej trudno sobie wyobrazić, aby któryś z nich zaakceptował rolę gracza rezerwowego :P Reakcja agenta była dość mocna, a zatem chyba faktycznie są to plotki, ale zobaczymy. Poza tym te podawane 25 mln euro byłoby średnim interesem dla Arsenalu. Henry jest wart więcej pieniędzy :wink:

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 12 cze 2007, 17:56

maniekk pisze:gadki typu Ja kocham Arsenal, Londyn Kibicow

A malo bylo pilkarzy co wypowiadali sie w podobny sposob a pozniej jednak odchodzili- ot chocby Sheva. Nie zdziwie sie jesli od was odejdzie bo tak jak pisal Duch dobrych pilkarzy do wziecia jest coraz mniej a chyba tylko solidne wzmocnienia moga przekonac Henrego do pozostania w Arsenalu.
Mam tylko nadzieje ze jesli zdecyduje sie odejsc to wybierze Milan a nie Barcelone.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 cze 2007, 18:05

Pogodzenie Eto'o z Henry'm będzie bardzo łatwe. Obaj mogą grać ze soba razem... Poprostu jeden bedzie musial grać na skrzydle. Byłaby rotacja w napadzie, bo 4 na 3 miejsca. Co ważne Eto'o to Kameruńczyk, który wyjeżdza w połowie seoznu na PNA co dwa lata, kontuzje Messiego, Eto'o czy nawet Ronaldinho, nastepnie kartki. Spotkań kazdy z nich mogłby rozegrac naprawde sporo i nikt raczej by nie cierpiał. Jeszcze inna sprawa zawsze moze Barca grać 4 z przodu, bo po co grać z DM(przynajmniej jesli chodzi o tych obecnych) skoro nic nie robia i osłabiaja zespoł.

Na zakończenie 25 mln. funtów tylko w bajce. Euro tak, ale i tak sporo, a 10 baniek za sezon to tylko w MU.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 cze 2007, 15:05

Henry w Barcelonie? Chyba jakiś żart. Nie odszedł rok temu, nie odejdzie i teraz. Jestem tego pewien. Swój wiek ma (chociaż klasa cały czas ta sama 8) ), Jego kontrakt będzie obowiązywał jeszcze przez parę lat a do tego trzeba by było dać mu spory kontrakt... a czy Blaugrana będzie aż tak skora do wywalenia 30 baniek za trzydziestoletniego gracza? Nie wydaje mi się.

Nowe koszulki całkiem fajne, ale i tak nic nie przebije domowych :P

Senderos ma odchodzić... w końcu :P Na ten transfer czekam już od roku, mam nadzieję że w końcu moje prośby zostaną wysłuchane.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 cze 2007, 19:12

RóżA pisze:Henry w Barcelonie? Chyba jakiś żart. Nie odszedł rok temu, nie odejdzie i teraz.
A Wenger spotkał sie w Paryżu z dyrektorem finansowym Barcelony.
Katalończycy oferują 20 milionów fontów, ale Wenger chce w zamian Eto'o.
Ja w pozostanie Henryego już nie wierze. Nawet na 100% jestem przekonany, ze odejdzie tego lata. Odnośnie Eto'o, to go nie chce. Jest zajebistym piłkarzem, ale podczas PNA stracimy i jego i Adebayora. To za duże osłabienie. :x
RóżA pisze:Senderos ma odchodzić... w końcu Razz
Cos tam na tribal wspomnieli, ze Zaragoza jest nim zainteresowana, ale to na tyle. Ja tam wole żeby został. Ale zapewne odejdzie z własnej woli. Djourou okazał sie od niego lepszy i szanse na grę ma małe. Jeżeli odejdzie, to znamy następce- Davies. :] Jest do wzięcia za 6 milinów funtów. Jeszcze rok temu wołali za niego 10 baniek. :shock:

Babel sie do nas wprasza. :] Nie będę protestował, jeśli Wenger zdecyduje sie go kupić. :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2406
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 cze 2007, 22:04

guru pisze:Katalończycy oferują 20 milionów fontów, ale Wenger chce w zamian Eto'o.
guru pisze:Odnośnie Eto'o, to go nie chce. Jest zajebistym piłkarzem, ale podczas PNA stracimy i jego i Adebayora. To za duże osłabienie.
Widać Wenger nie chce kasy, tylko chce od razu (w przypadku odejścia Henryego) mieć klasowego piłkarza na jego miejsce i to jest prawidłowe myślenie. Ktoś powie, że wpłynie kasa to można kogoś kupić, ale...raczej ciężko sprowadzić napastnika klasy Eto'o bo nikt nie jest skłonny do takich sprzedaży :P A tak odejdzie Titi, ale przyjdzie zawodnik o podobnej klasie sportowej i nie ma problemów, a PNA jakoś się przeżyje :wink:

Można wziąć oczywiście Eidura (Barca byłaby zadowolona :P ) ale jego chyba tym bardziej nie chcesz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 cze 2007, 22:34

Problem w tym, że Eto'o nie odejdzie co podkreśla od dłuższego czasu w przeciwieństwie do Henry'ego właśnie, który znowu zachowuje się jak panienka. Coś musi być na rzeczy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”