Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 6

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 12 gru 2004, 16:22

nieznam za bardzo tej druzyny ale wole ja bardziej od Realu Madryd i wiem ze maja jednego z najlepszych małodych napastnikow świata Torresa :)

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 20 gru 2004, 14:27

Atletico to mój ulubiony klub z Hiszpanii :wink: Mam nadzieję że wywalczą prawo do gry w pucharach, aby Torres pokazał na arenie europejskiej na co naprawdę go stać. Oby tylko Roman sie po niego nie zgłosił :evil:

Awatar użytkownika
matip7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matip7 » 08 sty 2005, 10:08

Juz jutro o godz 19,00 mega emocje na Vicente Calderon ! Mam jestem przekonany ze Atleti wyjda z tego meczu zwyciezccy!!! W niedziele po meczyku postaram sie w miare obiektywny przebieg spotkania !

ATLETICO MADRYD !!! JEDYNY PRAWDZIWY MADRYCKI KLUB !!!!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 sty 2005, 10:41

Wszystko jest naprawdę możliwe!!!Real M. z nowym trenerem Wanderleyem Luxemburgo może wygrać. Wygrali ostatnio w "siedmiominutowym" spotkaniu z Sociedadem. Atletico ma niektórych piłkarzy, ktorzy sami mogą roztrzygnąć losy meczu.
Wynik stawiam taki:
Real M-Atletico M. 2:1 bramki: Ronaldo 30, 65 min- Torres 15 min.
Ale wszystko w piłkce jest możliwe, jak to mówil znakomity trener reprezentacjii Polski, która zdobyła brąz na Mistrzostwach w 1974 roku-"Piłka jest jedna, a bramki są dwie"
szanse klubów oceniam 50% do 50 %.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2005, 10:56 przez Mikusinski, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 08 sty 2005, 10:54

No,no bardzo emocjonujący mecz. Faworytem niestety Real M., ale ja kibicuje Atletico :wink:

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 08 sty 2005, 11:07

Wole Atletico a pozatym tam gra Torres przyszBy pilkarz Chelsea

Awatar użytkownika
ziaro
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziaro » 08 sty 2005, 11:14

bardzo interesujace spotkanie, mam nadzieje ze Atletico pokarze ladny futbol i wygraja te derby :)

Nowaczek daj sobie spokoj z takimi glupi haslami

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 08 sty 2005, 11:50

Nowaczek pisze:Wole Atletico a pozatym tam gra Torres przyszBy pilkarz Chelsea
Patrze humor nie odpuszcza

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 08 sty 2005, 11:58

No no dzisiejszy meczyk będzie emocjonujący. Jak fan Barcy będe z Atletico. Mój typ to: 2-0 - Torres dwie brameczki huknie

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 08 sty 2005, 12:02

Postanowiłem zrobić analizę tegoż meczu......

A więc:

============Derby Madrytu===========

Atletico Madryt vs Real Madryt

W Weekend, 9 stycznia br. dojdzie do meczu derbowego pomiędzy Atletico Madryt a Realem Madryt, będzie to mecz derbowy w którym faworytem wśród bukmacherów jest Real Madryt:

BetAndWin.com - 3.00; 3.20; 2.20
Bet-at-home.com - 3.20; 3.20; 2.10
Expekt.com - 3.10; 3.10; 2.30

Bukmacherzy uważają iż ten mecz powinien wygrać Real Madryt, dlaczego :?: Może między innymi dlatego iż mają najwięcej gwiazd w zespole i wyrobioną markę klubową. Bukmacherzy śa rówwnież przekonani iż Real po zmianie trenera powinien wygrać te derby i ja uważam podobnie. Wanderley Luxemburgo został sprowadzony z Brazylii na miejsce niespełniającego oczekiwań Garcie Remona i myślę że ten człowiek będzie najlepszym trenerem dla ''Galacticos'' , wprowadzi jakichś rygor w szeregi piłkarzy, pierwszym takim aktem było zapłacenie 3000 euro kary przez D.Beckhama zato iż się spóżnił godzinę na trening lecąc prywatnym samolotem z Anglii. Luxemburgo zarządził 2 treningi dziennie co po pewnym czasie napewno da rezultaty a po za tym uważam że ten trebner bedzie mial dobry kontakt z piłkarzami. Wracając do tematu, drużyna Atletico Madryt w tym sezonie gra dobrze zajmuje 8 pozycję ze stratą 8 punktów do 3 w tabeli Realu Madryt. Zespół Atletico ma małą przewagę iż gra na własnym boisku i tu spisuje się naprawdę bardzo dobrze 6 - 2 - 0 natomiast zespół Realu na wyjazdach gra poniżej stawianych oczekiwań i tylko 3 - 2 - 3 jak więc można zauważyć iż ''Królewscy'' nie mają dobrych występów na wyjazdach. Bilans bramek obydwu drużyn a szczególnie Atletico daje wiele do myślenia dla tego klubu 18 - 14 to nie jest dobre osiągnięcie w porównaniu do Realu Madryt który ma 26 - 13 czyli można wywnioskować iż Real Ma dobrą ofensywę i obronę średnią a Atletico gra bardzo równo. W drużynie Atletico miało zabraknąć czołowego strzelca Fernando Torresa ale ostatecznie wyjdzie na boisko od pierwszej minuty. Piłkarz miał problemy z kontuzją biodra i obawiano się, że może być wyłączony z gry na parę tygodni. Okazało się jednak, że uraz nie jest tak poważny i Torres powinien zagrać na Vicente Calderon. W drużynie Realu Madryt ma nie zabraknąć nikogo. Kończąc tą wypowiedź chciałem powiedzieć iż stawiam na Real Madryt jako że to mój ulubiony klub a po za tym wierze że się przełamią i wygrają te jak warzne dla nich derby Madrytu.

TYP - 2 10/10 EXPEKT 2.30

TYP na dok. wynik 2:3

Awatar użytkownika
atleti
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 08 sty 2005, 12:49

Witam wszystkich! Ja jak zapewne wielu innych fanow Atleti nie mamy watpliwosci, ze nasz zespol jutro odniesie zwyciestwo. Co do tego faktu przekonani sa napewno pilkarze Los Rojiblancos. Wczesniejsze wypowiedzi Sosy (obiecal ze strzeli bramke realowi), Torresa (na jego oficjalnej stronie internetowej) jak i Luccina napawaja optymizmem przed jutrzejszym spotkaniem.
P.S jutro podam sklady i statystyke na ten mecz,a takze byc moze stronke na ktorej mozna obejrzec ten mecz w necie za free:) . Oczywiscie jesli ktos ma bardzo dobre łącze.

Awatar użytkownika
atleti
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 08 sty 2005, 16:20

Oto garść statystyk z derbowych pojedynków Atletico z Realem w La Liga.
Wszystkich pojedynków Atleti z Realem rozegrano ogółem dotychczas 134.
Los Rojiblancos wygrali 35 pojedynków, Real 71, a 27 meczów zakończyło się remisem.
Atletico strzeliło 176 bramek a Real 232 gole.
Najwyższe zwycięstwo odnieśliśmy nad rywalem w sezonie 1947/48 kiedy to wygraliśmy 5-0.
W 10 spotkaniach Atleti odnisło wysokie zwycięstwa- różnicą conajmniej 3 goli.
W ostatnim sezonie 2003/04 Atletico przegrało oba mecze. Najpierw na Santiago B. 0-2, a na wiosnę u siebie 1-2.
Oby jutrzejszy mecz przyniósł nam wiele, wiele radości. Pozdro dla wszystkich fanów Atleti :D .

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 08 sty 2005, 17:36

Dzis czytalem w przegladzie sportowym o wyzwyskach jakimi obrzucaja sie pilkarze Athletico z Beckhamem :) Niektore sa naprawde smieszne np. ze powinien trafic na wybieg dla modeli a nie na boisko albo pytanie dziennikarza co sadzisz o Beckhamie a pilkarz Athletico: "A kto to jest??" Zapowiada sie ciekawy mecz

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 08 sty 2005, 20:06

Ciekawie się ten mecz zapowiada, tak jak zresztą każde derby... :) Ja kibicować będę Atletico 8) Stawiam 1:0 dla Atletico... :wink:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 08 sty 2005, 20:25

Ja jestem za Athletico bo jakos za Realem nigdy nie przepadalem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”