Kto wygra Premiership w sezonie 2007/2008 ?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 14 cze 2007, 15:23

Rossi pisze:Ale uważam że Arsenal to nie bedzię zeszłoroczna drużyna gdzie sie praktycznie od początku nie liczyli.
A mnie sie wydaje ze piszesz troche pod fieldiego :smile2:

Ja uwazam, ze ten sezon bedzie duzo ciezszy nic poprzedni, co roku obiecuja ze beda sukcesy, a to juz nawet samemu Henriemu sie znudzilo :think: Zobaczymy co bedzie z tym Treze :think: ale jezeli znowu sciagna mlodych zamiast kogos juz doswiadczonego to moze byc kicha
Uwazam, ze beda meic problemy z zdobyciem 4miejsce, na ktorym widze takie zepsoly jak Spurs, Newcastle, Aston czu wreszcie WHU :!:
Ten sezon powinien byc chyba najbardizej zazarty i wyrownany od lat :!: Do grypowinny wejsc wymienione powyzej zespolu bo ...
- Newcstle zawsze ma potencjal ale tym razem bedzie i dobry coach, wiec powinni sporo namieszac, na rynku transferowym rowniez nie beda proznowac, sciagneicie Viduki to bardzo dobre posuneicie, ciekawe co z Martinsem :think:

- Spurs - co roku pewna progresja - no i w tym roku pierwszy raz od dlugiego czasu musieli pogodzic puchary europejskie i premeiship, pocztakowo srednio to wychodzilo ale wchycili w 2czesci wiatr w zagle :!:

- WHU - Ci znowu nie prozniuja, tylko zeby nie okazalo sie to znowu klpa :/

- Aston Villa - O'Neill po roku pracy i budowie zespolu powinien w tym seoznie odneisc juz wymierne efekty, "wystarczy" zredukowac liczbe remisow na krozysc wygranyhc :lol2: powinni sie lcizyc

Wiec w perspektywie tego czarno widze Arsenal :smile2:

Co do pojedynku smaych gigantow - MU i Chelsea to aktualnie duzo silneisjzy wydaje sie Manchetser ale moze to byc zludne, kto rok temu dawal szanse czerownym dioabla :think: Po tym jak srednio zaopatrzyli sie na rynku a Chelsea sproadzila takich graczy ja Ballack, Sheva, Essien (?)
Teraz role sie odwrocily a Chelsea chyba obrala poprzedni keirunek (gdy przyslzi tacy gracze jak Mutu ..), czyli nie sciaganie az takich gwiazdorskich nazwisk

Wróć do „Anglia”