FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 379

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2406
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 cze 2007, 17:29

Dziwne te koszulki. Tak średnio mi się podobają, powinny być nieco ciemniejsze i efekt byłby lepszy, ale jak Barca chce się brzydko prezentować to jej problem :P

Kołnieżyki mi się akurat podobają. Są takie gustowne, coś nowego (starego) :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 cze 2007, 18:28

Koszulki jak koszulki, troche ciemniejsze niz na fotce Baska i bedzie ok. Zawsze mogło być gorzej(biała).

Pojawiła sie dobra informacja przed ostatnim spotkaniem La Liga... Guddy nie zagra. No i dobrze.
Coraz głosniej i sensowniej o Henry'm... tylko tak samo było w zeszłym sezonie. Poraz kolejny pojawiła się osoba Forlana. Tak jak rok temu byłem zdecydowanie na nie, to teraz jestem przekonany do tego zawodnika. Pojawiła sie informacja o mozliwej wymianie MU-Barca, tzn. Guddy-Pique, Barca nic nie straci, bo co mozna stracić oddajac Eidura, a być mzoe Pique mimo, ze kiedys odszedł teraz byłby wzmocnieniem. Gra na boku i środku obrony, pozniej jako DM. Ciekawa opcja.
Wystepuje takze zinteresowanie Giulym. Tym razem ze strony Sampdori Genua, sporo za Francuza sie nie wyciagnie, ale lepsze 700 tys. niz 0 pozytku z jego gry.

Awatar użytkownika
kabanos6
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 14 cze 2007, 20:48

Krzysztof Jarzyna pisze:
Berik pisze:Seneyra
Co?
żółto-czerwone pasy na fladze Katalonii. Symbol tego regionu Hiszpanii.

Nie klam. // K.J.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 cze 2007, 21:41

Obrazek

Dwoch najlepszych w swoich dyscyplinach razem 8) :lol:

Obrazek

Szkoda, że zarabia dwukrotnie tyle co Ronaldinho, gdyby nie ten fakt to mozna by go było zakontraktować. W ataku jest najlepszy, a i defensorem jest świetnym :P

Awatar użytkownika
kabanos6
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 14 cze 2007, 21:51

K.J

Kod: Zaznacz cały

La senyera, bandera de Catalunya
cytat z Wikipedii. Oczywiście jeśli nie zrozumiałem sarkazmu :wink:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 cze 2007, 22:31

Dobra, przyznaje sie bez bicia - przyczepilem sie literowki. Ale to tylko i wylacznie dlatego, ze juz ktorys raz widze jak kibic Barcy pisze "seneyra". Niewazne, za duzo sie ucze ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 cze 2007, 9:24

Berik pisze:Seneyra
Senyera jeśli już. Uważaj bo źli ludzie czekają na takie błędy :wink:

W Barcelonie poszedł chyba jakiś zakład o to, że jak nie obronimy tytułu to piłkarze będą golić głowy. Najpierw Deco, teraz Valdes :o Ciekawe czy Puyol albo Messi również się w to bawią :lol2:

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 15 cze 2007, 9:50

Mentor pisze:Puyol albo Messi również się w to bawią
kiepsko by to raczej wygladalo :?
a Valdek dobrze ze glowe zgolil bo straszna mial szope :D

straszna motywacja i czeste wypowiedzi o walce na Santaigo Bernabeu ze strony zawodnikow Mallorci napawaja mnie jeszcze odrobina wiary, wiary nie trace bo pamietam jak ledwo z Mallorca wygralismy na CN to nie ta sama druzyna co na poczatku sezonu a Real slabo gra u siebie, mistrzostwa nie wypuszcza nie ma szans pozostaje liczyc na cud, mistrzostwo w nienajlepszym stylu ale juz 3 z rzedu o by bylo cos pieknego...
VISCA EL BARCA !
:wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 cze 2007, 10:03

Maxi musi się spłacić i tyle. Jakby tak udało mu się w niedzielę przeszkodzić Realowi to uznałbym, że warto było go kupować :lol: Patrząc optymistycznie to Mallorca ostatnio urwała punkty Sevilli. Real jest mocniejszy, ale i na Bernabeu jakieś tam szanse na inny wynik niż '1' istnieją chyba :roll: Ja tam osobiście nawet się nie łudzę bo rozczarowanie po meczu byłoby jeszcze większe. W sumie to nie jestem nawet na 100% pewny czy wygramy z Tarragoną :roll:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 15 cze 2007, 11:55

Mundo Deportivo dało dziś czadu. Podobno Laporta dziś ma się spotkać z przedstawicielami Interu w celu wymiany Eto'o na Adriano. Inter dodatkowo miałby dać pieniądze, które Blaugrana spożytkowałaby na kupno Henriego.

Eto'o do Interu. Henry i Adriano do Barcelony. Sam nie wiem, co o tym sądzić. Dziwna informacja :roll:

p.s. Puyol łysy :shock:

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 15 cze 2007, 12:38

Zgadzam się z Mentorem co z tego że Mallorca urwie punkty Realowi jak my nie wygramy swojego meczu. Najważniejsze to wygrać ostatni mecz a potem się zobaczy. Nastic nie położy się przed Barcą chociaż już spadli bedą chcieli się pożegnac z honorem

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 15 cze 2007, 15:01

wszytsko powoli wskazuje na to ze jednak Titi zagosci na CN mysle ze to nie plotki, jednak najbardziej zastanawaia mnie to za ile on by byl do wyciagniecia jak dla mnie jest to wielka niewiadoma bo mimo tego ze to wielki zawodnik to ostatni sezon mial fatalny strzelil zaledwie 10 bramek i wciaz nekaly go kontuzje, wszyscy z przyjsciem Titiego wiaza odejscie Eto'o to nie prawda Ryj juz rok emu zapowiadal nowa taktyke obejmujaca REM+Titi wtedy pewne by bylo ze ktos by niezle oberwal (Xavi,Iniesta,Deco) poniewaz DM musi byc, chyba ze jeden z trio D.I.X porzeganl by sie z Barcelona za kilka tygodni zobaczymy jak potocza sie losy naszej kadry.... narazie 'cza' czekac

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 15 cze 2007, 15:21

Ja na razie kwestię transferu Henry'ego pomijam, bo mam do niego (tj. transferu) dość ambiwalentny stosunek, więc jakby co to wypowiem się dopiero jeśli dojdzie do skutku. Co innego mnie ciekawi :arrow: jak się ma sprawa z Palacio :?: Czy on jest faktycznie "zaklepany" i przyjdzie po sezonie, czy też były to tylko plotki. Na transmisji Boca - Gremio komentator stwierdził, że Barcelona i Boca dogadały się, natomiast są jakieś nieporozumienia z poprzednim klubem Argentyńczyka, któremu za transfer również należą się jakieś pieniądze. Wie ktoś jak to wygląda :?:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 15 cze 2007, 15:24

iceald pisze:Wie ktoś jak to wygląda Question
Niemniej jednak negocjacje nie będą należeć do łatwych, bowiem Boca Juniors posiada zaledwie trzecią część praw do piłkarza. Barcelona będzie musiała wynegocjować porozumienie, na mocy którego w 100% wykupi Palacio, do którego prawa posiadają także dwa inne argentyńskie kluby oraz agent samego zainteresowanego.

„Barcelona chce negocjować tylko z nami. My próbowaliśmy wcześniej pozyskać zawodnika na własność, ale zarówno Huracan, jak i Banfield nie chciały się na to zgodzić. Pozostaje jeszcze załatwienie transferu z agentem piłkarza” – stwierdził Pedro Pompilio. „Banfield jest gotów przystać na 2,5 miliona euro, ale Huracan oczekuje większej kwoty” – dodał. „Sądzę, że wszystko potoczy się szybko, mamy dobrą ofertę za Palacio, a Barca w każdej chwili może sięgnąć po innego snajpera” – zakończył
Co do transferu to chyba nie jest jeszcze wszystko ustalone. O wszystkim dowiemy się niedługo. Po niedzieli Txiki zacznie działać na"pełnych obrotach" i wtedy możemy czekać na oficjalne potwierdzenia transferów :wink:

Awatar użytkownika
fcs
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fcs » 15 cze 2007, 17:46

Bask pisze:Według Sportu na 100% taki będzie drugi zestaw strojów:
Wyglądają jak koszulki '94 z lumpeksu. Wolne skojarzenie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”