Kocham te teksty. Jeszcze zapomniałeś dopisać "klasowych".czeher pisze:Henriemu sie znudzilo Think Zobaczymy co bedzie z tym Treze Think ale jezeli znowu sciagna mlodych zamiast kogos juz doswiadczonego to moze byc kicha
Co miało sie Tittiemu znudzić? Mam nadzieje, ze podkładki, stanie na boisku itd. To właśnie pokazał w tym sezonie. Ludzie piszą o tym "doświadczeniu" bla bla bla. Akurat mnie ci młodzi nie zawiedli. Przynajmniej tego nie dostrzegłem.
Dodajmy jeszcze do tego brak motywacji. Można było to dostrzec w meczach z ogórkami. I nie chodzi mi tu o końcówkę sezonu, kiedy odpadliśmy ze wszystkich pucharów, gdzie potem graliśmy praktycznie o nic, bo nikt mi nie powie, ze o 4 miejsce.fieldy pisze:Rossi piszesz, że trzeba rozpracowac te słabsze ekipy. Ich nie trzeba rozpracowywać, trzeba poprawić skuteczność. W zdecdowanej większosci tych przegranych meczów z "kelnerami" mielismy ogromna przewage w ilosci stwarzanych stuacji i równie wysoką jesli chodzi o ich marnowanie.
Gdy poprawimy skuteczność - wszystko wróci do normy.
Mam nadzieje, ze Arsenal weźmie przykład z MU, bo "teoretycznie" na początku gramy ze słabszymi ekipami.Rossi pisze:Swietnie że pierwszy mecz rozgrywamy na OT bo jak wiadomo trzeba dobrze wystartować, najlepiej tak jak rok temu Krzywy
Ale sie boje, szczególnie Spurs.czeher pisze:Uwazam, ze beda meic problemy z zdobyciem 4miejsce, na ktorym widze takie zepsoly jak Spurs, Newcastle, Aston czu wreszcie WHU Exclamation