Kto wygra Premiership w sezonie 2007/2008 ?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 14 cze 2007, 21:34

Ja mam tylko jednego faworyta. :glass: Tak na serio, to faworytów jest 4. Liverpool, Arsenal, Manchester i Chelsea. Oczywiście na razie większość wyżej stawia MU i CFC z wiadomych przyczyn. Ale to będzie nowy sezon. Wszyscy maja takie same szanse. 8)
czeher pisze:Henriemu sie znudzilo Think Zobaczymy co bedzie z tym Treze Think ale jezeli znowu sciagna mlodych zamiast kogos juz doswiadczonego to moze byc kicha
Kocham te teksty. Jeszcze zapomniałeś dopisać "klasowych". :lol2:
Co miało sie Tittiemu znudzić? Mam nadzieje, ze podkładki, stanie na boisku itd. To właśnie pokazał w tym sezonie. Ludzie piszą o tym "doświadczeniu" bla bla bla. Akurat mnie ci młodzi nie zawiedli. Przynajmniej tego nie dostrzegłem. :? Oczywiście wzmocnienia są potrzebne. PNA i jak znam nasze szczęście to będzie kupę kontuzji. :roll:
fieldy pisze:Rossi piszesz, że trzeba rozpracowac te słabsze ekipy. Ich nie trzeba rozpracowywać, trzeba poprawić skuteczność. W zdecdowanej większosci tych przegranych meczów z "kelnerami" mielismy ogromna przewage w ilosci stwarzanych stuacji i równie wysoką jesli chodzi o ich marnowanie.
Gdy poprawimy skuteczność - wszystko wróci do normy.
Dodajmy jeszcze do tego brak motywacji. Można było to dostrzec w meczach z ogórkami. I nie chodzi mi tu o końcówkę sezonu, kiedy odpadliśmy ze wszystkich pucharów, gdzie potem graliśmy praktycznie o nic, bo nikt mi nie powie, ze o 4 miejsce. :roll: Bolton miał do nas daleko i na luzie można było dograć sezon.
Rossi pisze:Swietnie że pierwszy mecz rozgrywamy na OT bo jak wiadomo trzeba dobrze wystartować, najlepiej tak jak rok temu Krzywy
Mam nadzieje, ze Arsenal weźmie przykład z MU, bo "teoretycznie" na początku gramy ze słabszymi ekipami.
czeher pisze:Uwazam, ze beda meic problemy z zdobyciem 4miejsce, na ktorym widze takie zepsoly jak Spurs, Newcastle, Aston czu wreszcie WHU Exclamation
Ale sie boje, szczególnie Spurs. :lol2: Nie wiem czy zauważyliście, ale Jol robi swoja ekipę pod Arsenal.

Wróć do „Anglia”