Kto wygra Premiership w sezonie 2007/2008 ?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 14 cze 2007, 22:54

antyrkomean pisze:Liverpool - to mój cichy faworyt, jak poprawią grę ze słabeuszami na wyjazdach będa szalenie groźni. sissoko wcale nie jest taki niezbędny w liverpoolu, jest tam wręćz niepotrzebny - mają alonso, mascherano , gerrarda i kupili chyba jakiegos nastolatka z Brazylii. planują spore wzmocnienia .
No planują planują i to jakie 8)
Jest już Voronin co tu dużo mówić snajper jakich mało, teraz Parry mówi że Pool jest poważnie zainteresowany Benayounem, no zaowodnik niczego sobie :) Nie powiem tragiczny nie jest bo technicznie dużo potrafi ale czy tego oczekiwali kibice gdy najpierw była mowa o Maludzie i Simao :roll: Lucas to wielka niewiadoma paiery na gre ma ale co z tego wyjdzie to nie wiem zreszta mam w MU podobny przypadke tyle że Anderson pograł troche w Europie. Teraz pytanie kto następny :?: bo chyba już nawet kibice The Reds nie wieża w Eto'o , Torresa, Ville.....

antyrkomean pisze:Manchester - czy są w stanie zagrać drugi tak dobry sezon? mocno w to wątpie . będzie obowiązywała zasada bij mistrza
A tak watpisz "na czuja" czy może już jesteśmy nasyceni tym misorzostwem ? Bo ja myśle że Ferguson nie pozwoli spoczać na laurach kto jak kto ale on nie da im obrosnać w piórka i determinacja bedzie nie mniejsza niż w tamtym sezonie :)

Wróć do „Anglia”