Opisz poprzednika - Strona 222

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 cze 2007, 20:03

piwus

Mod ktory nic nie moze.... Przynajmniej taka opinia krazy na forum :lol: Wielki przecviwnik Zazy, ktory chyba sie pogniewal i nie bywa juz na forum... Probowal mnie werbowac do redakcji ale roznie z moimi checiami to bywalo :lol: Idzie z nim pogadac na privie wydaje sie spoko ziomem ale moze to tylko zludzenie ;) Po spadku pozycji KJ chyba on rzadzi tu modami. Kibic Wisly Krakow bronui ich nawet wtedy gdy nie powinien :D Ogolnie czasami wkurzajcy ale ja nic do niego nie mam bo wole nie wchodzic z nim w gadke.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 cze 2007, 20:06

W końcu ktoś się zdecydował na opisanie piwusia ;)

Martinho - pochodzi z Wielkopolski (tak jak ja), spokojny user ( :lol: ), fan Bayernu, Bundesligi, kiedyś był często na forum, teraz wpada tu już okazjonalnie, a wszystko przez to że dorobił się dziecka :wink: Kiedyś bawił się w bukmacherkę z niezłym skutkiem. Miałem nawet jego gadu kiedyś, nawet często gadaliśmy, ale coś się stało, że nie mam już ;) Ogólnie fajny użytkownik, skory do żartów ;)

Edyta: A i student farmacji tak mi się przypomniało. Student albo były student, nie wiem czy już nie rzucił studiów ;)

Ciekawe kto odważy się mnie opisać ;)
cris7 pisze:obaj próbują się odciąć od niechlubnej przeszłości
Dobrze powiedziane 8)
Ostatnio zmieniony 12 cze 2007, 20:43 przez Lisek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 cze 2007, 20:36

lisek_chz pisze:Ciekawe kto odważy się mnie opisać ;)
Ale ze mnie Hero.

Lisek.Znany również jako "lisek coś tam". Jeśli chodzi o coś tam to mam pewne domysły, ale to by podchodziło pod WP. Sztandarowy nabijacz. Kiedyś przodowali z guru i obaj próbują się odciąć od niechlubnej przeszłości. Ten z Arsenalu z lepszym skutkiem, ale i liskowi życzę powodzenia. Ostatnio zmieniający avatar co drugi dzień. Obecnie jest coś dziwnego, wcześniej był Mario bawiący się we wsadzanego. A więc forma nie spada.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 cze 2007, 9:20

Cris7
fan Manchesteru United... i właśnie na tym powinienem zakończyć moje opisywanie :P ale nic, lecimy dalej. Na forum pokazuje się dosyć często, pisze w miarę mądrze (może inaczej- ma pojęcie o tym o czym pisze). Nie widziałem do tej pory jakiejś większej sprzeczki czy chociażby napinki z Jego strony. Ot taki zwykły, szary user :wink: Prawdę powiedziawszy to kojarzę go tylko i wyłącznie z działu Anglia bądź z knajpy...

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 16 cze 2007, 9:31

Albo mi sie wydaje albo ten "opis poprzednika" staje sie jakis nudny ostatnio :?

RóżA kibic Arsenalu o czym każdy wie, jak najbardziej na plus. Pochodzi gdzis z pod Łodzi ale w tym miescie się uczy juz chyba nawet w 3 klasie liceum. Roża ma niestety kilka minusów jak np to że słucha głównie "Techno Szajsu" :lol: no coż nikt nie jest doskonały. Ogólnie to jego postac nie jest mi znana zbyt dobrze no coż akta SB na jego temat sie gdziś zapodziały i nie mam czego opisywac. Acha no i bardzo ważna wiadomość pojawi się na zlocie nawet jakby miał cos ukraść :wink:

Do zobaczenia (może) w sierpniu Roża :)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 cze 2007, 10:47

franz

Taki typowy pancurek (wnioskuje po jego sygnaturze) ... podal swoje ICQ i zaleca sie do 'Ewciaacm' naszej forumowiczki

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 cze 2007, 10:59

kaczy - Kibic Realu i to się chwali. Nie chwalą się inne rzeczy, jak to, że zalicza się do forumowego grona pokemonów, na co zasłużył sobie takimi postami jak choćby ten powyżej :P Jest bardzo młody - 1995 rocznik, chyba jeden z młodszych forumowiczów, pochodzi z Kołobrzegu i chciał być zabawny, ale coś mu nie wyszło :P Sam nick może już być trochę niepokojący bo wskazuje na jakieś powiązania z partią rządzącą. Kto wie, może czwarty bliźniak :think: i przejmie władzę, kiedy obecne kaczorki zejdą ze sceny :roll: Boże chroń nas przed taką ewentualnością :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 cze 2007, 15:18

RealFan, kibic Barcelony. :o

Zazwyczaj można go zobaczyć w tematach o Hiszpańskiej piłce. Czasami skrobnie coś w innych tematach. Raz w knajpie doszło do lekkiej sprzeczki miedzy nami (za dużo wypiliśmy), ale nic wielkiego z tego nie wynikło, bo postawiliśmy sobie po piwie. :wink: Rocznik 89, czyli jest ode mnie starszy o rok. :P Pozytywna postać forum. Członek Twojej Starej i to chyba na tyle.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 cze 2007, 15:27

guru pisze:Członek Twojej Starej
W ramach sprostowania - były członek :P

Niech ktoś inny opisze guru.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 16 cze 2007, 15:36

guru
Wielki fan rkoemana, podziwia go i jego marzeniem jest uścisnąć jego dłoń
:lol:
Fan Arsenalu i pewnie marzy, aby szeregi Kanonierów zasilil Ricardo Quaresma :P Najczęściej widziany w temacie o Arsenalu, bądź grach forumowych. Z tego co pamiętam to zaczynał ze śmieszną rangą, ale mu zdjeli. Jest w moim wieku i ma za 6 dni urodziny :] Ogólnie nie mam z nim jakiegos super kontaktu, ale też nie mam nic do niego jako do usera :]

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 cze 2007, 19:46

Bonso należy do szerokiej kadry kibiców Królewskiej drużyny z Madrytu na forum pilka.pl. Ostatnimi czasy dzięki lepszej postawie jego ulubionej drużyny przeplata mądrę, rzeczowe, emanujące pewnością posty ze szczeniackimi napinkami. Ten proceder użalezniony jest od tego w jakiej fazie cyklu menstruacyjnego znajduje się w danej chwili Bonso. Szlaja się nocami po jakiś ciemnych spelunach, niewiele brakło a spotakłoby go cos bardziej niebezpiecznego niż spotkanie z "trójkami Giertycha"... chodzi o ta ustawke. Co ciekawe nie z clonerem.

Kibicuje tez Legii, bo mieszka gdzies w mazowieckiem. Ale tego nie będe poruszać, bo boję się zaglądac w te tematu. Można się tyle o piknikach naczytać... i takie tam. Generalnie pozytywna postać.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 16 cze 2007, 20:32

Babel już kiedyś go opisywałem, ale co tam w końcu piliśmy razem to mam prawo :lol: Spec od piłki siatkowej na naszym forum. Całe szczęście, że zna się na rzeczy i potrafi mądrze pisać o swoim ukochanym sporcie, bo gdyby nie to ... to pewnie musiałby karnie iść po wodę (dobra dowcip z wodą już się przeżarł :D ). Jest jednym z liderów reprezentacji piłkarskiej pilka.pl, ale niestety podczas następnego zlotu nie będzie miał okazji się wykazać, bo nasz następny rywal, czyli Twoja Stara już się powoli wykrusza i zapewne w sierpniu tylko Piotrek będzie zdolny do gry :lol2: Z tego co pamiętam to właśnie on przyznał mi jednyne jak do tej pory ostrzeżenie na tym portalu (chyba w komentarzach :think: ). Teraz szpani możliwościami jakie daje moderatorka w pełnym tego słowa znaczeniu i praktycznie cały czas prawi morały innym spokojnym forumowiczom :D

Mam nadzieję, że jakoś przełkniesz ten opis. Ciao :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 cze 2007, 21:23

Duch - Ciekawe na jakim zamku straszy :think: Chyba nigdy się do tego nie przyznawał. Ciekawe czy ten nick jest związany z tym, że faktycznie jest taki straszny czy z czymś innym. Może to dlatego, że wódka zwyczajnie przez niego przepływa ma twardy łeb. Ciekawe tylko dlaczego lubi ciepłą, a nie schłodzoną jak większość amatorów tego napoju. Z rozwikłaniem tej zagadki miałby pewnie problemy sam Adrian Monk. Jest także bojownikiem młodzieży wszechlondyńskiej, ciekawe czy ma coś wspólnego z wszechpolską :roll: W ogóle tajemniczy z niego człowiek. Lubi Beatlesów i "Przyjaciół" co daje jasno do zrozumienia na pierwszy rzut oka. Przynajmniej tyle o nim wiadomo :P Acha, bym zapomniał, że należy do redakcji :wink:

Awatar użytkownika
the hammers
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 16 cze 2007, 22:25

RealFan
Kibic Królewskich i miłosnik Primiera Division.Jutro napewno bedzie sciskał kciuki za swoja ukochana druzyna, bo chce aby zeby Real zatrudnil kolejnego galaktikos - Dudka i doznal bardzo powaznego wzmocnienia, ktorego pozazdrosci mu caly swiat :P
A po za tym to dosyc czesty gosc na forum, udzielajacy sie w kazdym temacie po troche. 8)

Awatar użytkownika
skorpss
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 16 cze 2007, 22:30

RealFan pisze:Duch Może to dlatego, że wódka zwyczajnie przez niego przepływa ma twardy łeb. Ciekawe tylko dlaczego lubi ciepłą, a nie schłodzoną jak większość amatorów tego napoju.
Duch lubi zimną wódkę i wielokrotnie się o tym przekonywałem :) . Ciekawe, skąd się wzięły te plotki... A z tym twardym łbem to bym polemizował, choć nie jest najgorzej :wink: . To taka mała dygresja z mojej strony...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”