FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 381

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 cze 2007, 17:54

Obrazek
Ta mnie zniszczyła :rotfl4:

A Laporta rzeczywiście musi poważnie myśleć o sprowadzeniu jakiegoś cracka na osłodę po słabym sezonie. Oby tylko nie zapomnieli o priorytetach. Na wszelki wypadek przypominę.

Laporta & Txiki! Jeżeli czytacie to (a na pewno czytacie!) to przypominam Wam, że potrzebujemy przede wszystkim DEFENSYWNEGO POMOCNIKA :!:

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 16 cze 2007, 18:00

Mentor pisze:Laporta & Txiki! Jeżeli czytacie to (a na pewno czytacie!) to przypominam Wam, że potrzebujemy przede wszystkim DEFENSYWNEGO POMOCNIKA
Albo dwóch cudów - Edmilsona w formie z Lyonu i Motty w formie w jakiej jeszcze w życiu nie był :twisted:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 16 cze 2007, 18:22

iceald pisze:
Mentor pisze:Laporta & Txiki! Jeżeli czytacie to (a na pewno czytacie!) to przypominam Wam, że potrzebujemy przede wszystkim DEFENSYWNEGO POMOCNIKA
Albo dwóch cudów - Edmilsona w formie z Lyonu i Motty w formie w jakiej jeszcze w życiu nie był :twisted:
Mi wystarczy nawet Edmilson w formie z zeszlorocznej LM :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 cze 2007, 20:30

E tam. Ja jestem bardziej wymagający. Skoro mamy wzmacniać skład to trzeba zacząć od najsłabszych pozycji a pozycja DM-a jest obsadzona najsłabiej. Edmilson nie jest słabym piłkarzem, ale nie ma co liczyć, że nagle zacznie grać na miarę możliwości. Zresztą nawet gdyby wrócił do formy to należałoby sprowadzić kogoś lepszego. Potrzeba nam typowego człowieka do czarnej roboty. Rzeźnika, walczaka, przecinaka - jak zwał tak zwał. Najlepiej czarnego :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 cze 2007, 20:32

Mentor pisze:Najlepiej czarnego
Wlaśnie, czarni są najlepsi do tego typu gry. Ciekawe co bedzie z Sissoko, choć mi bardzo podoba się gra Makouna, Zokora też jest niezły, o DM'a łatwiej jak o skrzydłowego zdecydowanie :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2446
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 cze 2007, 21:12

Toudinho pisze:Ciekawe co bedzie z Sissoko
A on nie ma już zaklepanego kierunku Juve :?:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 cze 2007, 21:57

Edmilson powinien zostać, ale oczywiscie ktos musi przyjść, bo Brazylijczyk to wielka nieodgadniona zagadka. Yaya i Sissoko to chyba pozostałosci, ktore zostana niedlugo, a chetnych jest sporo. Może jeszcze mozna dodać Albelde, bo w Valenci ostatnio nie jest wszystko OK. Osobiscie chciałbym kogoś kto juz był kiedyś łaczony z Barco i to kilkakrotnie. Kto Lucho... Porto widać potrafi wyciagać grajków i to tych z talentem, a raczej nie boi sie ryzykować bo i Anderson i Lucho to były typy na gwiazdy, Lucho chyba nia nawet był. Naprawde szkoda, że ucichła ta opcja. Z dwojki, która wg. mnie została wybrałbym najchetniej Yaye, ale tego co grał kiedyś w Fener, grał tam świetnie. Nie wiem jak grał w Monaco, ale skoro zainteresowało sie nim jeszcze wiecej ekip i to z wieksza renomą to musiało być jeszcze lepiej.

Mam nadizeje, że po ewentulanej porażce w lidze, dzień później dotrze oficjalna informacja o nowym cracku w Barcelonie. Tzn. Henry'm :wink:
Oby tylko zarzad nie oszalal i nie sprowadzał go w miejsce Eto'o, bo nie jest powiedziane, że Francuz mimo swojej klasy bedzie grał tak jak w Arsenalu, juz kiedyś pokazał, że tak moze byc. Troche martwi mnie ostatnie słowa, że sytuacja Eto'o będzie dyskutowana po sezonie czy coś w tym stylu. O czym tu mówic równych Czarnej Perle jest na świecie kilku i dodatkowo wiekszość nie jest do wyciagniecia. Jego pozostanie na kolejne sezony to sprawa wg. mnie oczywista.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 cze 2007, 22:03

Te teksty o rzekomym dyskutowaniu nad przyszłością Eto'o to bajki wymyślone przez Anglików (goal.com bodajże) wobec możliwego odejścia Henry'ego . Przecież kilka dni temu zarząd stwierdził, że Ronaldinho i Eto'o zostają. Sam Kameruńczyk również mówił, że nigdzie się nie wybiera.

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 17 cze 2007, 18:31

Dziś ostatnia i najważniejsza kolejka w La Liga. Sytuacja Barcelony jest trudna ale nie beznadziejna. Rozum mówi że nie mamy szans ale serce wierzy w koncowy sukces. Mam nadzieje że beda nici z fiesty w Madrycie.
Trzeba walczyć by sezon nie był stracony. Dziś o 21 zaczyna sie prawdziwa bitwa. Trzeba wierzyc :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2007, 21:38

Barca już w pierwszych 40 minutach plan wykonała.
3:0 i teraz wypada spokojnie dowieźć to do końca i oczekiwać na wieści z Santiago Bernabeu.
Bramki Messiego i Ronniego [może się myle, ale chyba ostatnio rzadko z wolnego trafiał :glass:] piękne. Widać się zmobilizowali. Gra Realu ponoć wygląda dokładnie odwrotnie. Ciekawe co tam w drugiej połowie się będzie działo ... znów gole w końcówce ?
Licze, że Real wyrówna szybko i emocji nie zabraknie.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 cze 2007, 22:50

Gratuluje wygranej i przegranej zarazem :P
Ciekawe jaka była podnieta po pierwszej połowie :P
trzeba grać do końca, reka boga to nie wszystko...trzeba miec ambicje, wole walki...a tego wam zabrakło w innych meczach niz dzisiejszy...

i Real Madrid Campeones 07!

Awatar użytkownika
Pietri
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pietri » 17 cze 2007, 22:56

Z jedne strony szkoda mi Barcy wygrywali 4-0 aż dowiedzieli sie,że Real wygrywa 2-1 ,póżniej 3-1 co juz wiedzieli,że stracili mistrzostwo i kopali w tą piłke tak ,aby zakończyć mecz i udać sie do szatni.Ale brawo 5-1 to bardzo pozytywny wynik.Widać,że fani Barcy to też hooligani wie ktoś może o co poszło za bramka bo w tv było widać jak Policja interweniuje.?

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 cze 2007, 23:03

wygrana 5:1 jest jedynie na pocieszenie. Dobrze, ze zawodnicy pozegnali sie chociaz w dobrym stylu.

Do przyszlego sezonu.

Taka ciekawostka, mistrz Hiszpanii i Anglii.

2001 Real Madrid-United
2002 Valencia-Arsenal
2003 Real Madrid-United
2004 Valencia-Arsenal
2005 Barca-Chelsea
2006 Barca-Chelsea
2007 Real Madrid-United

Takze, od dzisiaj kibicujemy Chelsea :p
Ostatnio zmieniony 17 cze 2007, 23:12 przez mistyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 17 cze 2007, 23:05

To co, za rok trza sie bedzie pośmiać z kibiców Realu :P Ładne zwycięstwo na koniec rozgrywek w wykonaniu naszych piłkarzy, ale mecz troche nudny dlatego po pierwszej bramce oglądałem Real i tam jak Varela miał okazje na 2:0 serce mi prawie wyleciało z klatki piersiowej, choć i tak powtarzałem sobie w duchu że i tak mistrzostwo przegrane, żeby potem mieć mniejszy kłopot z zaśnięciem. No cóż Betisy, Espanyole i inne takie sie zemściły i Real zasłużenie (aż źle mi sie to pisze) wygrał La Liga w sezonie 2006/07. Liczę na wzmocnienia i powrót do żetelnych traningów aby odzyskać koronę w przyszłym sezonie. Btw mamy 2 trofea: Puchar Katalonii i Superpuchar Hiszpanii jupi ['] miało być 6 ale to też ładnie :D

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 17 cze 2007, 23:06

mistyk pisze:Takze, od dzisiaj kibicujemy Chelsea
rozumiem, ze patrzysz teraz na statystyki , ale prosze bez takich :? Chelsea :heft:

DZIEKI ZA SEZON :!:
Za wiele pieknych i tych gorszych chwil.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”