Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 499

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3350

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 cze 2007, 23:09

Gratuluje 30 mistrzostwa.Ladna liczba :)

Najwieksze brawa za charakter ktory Real pokazal szczegolnie w drugiej czesci sezonu.Wygrali kilka wydawalo sie przegranych spotkan co przy stracie punktow przez Barcelone w wydawaloby sie wygranych meczach dalo im mistrzostwo.
Sie gra sie ma :P
Chlopaczek 13.08.2006 (wersja okrojona) pisze:Gdyby nie fakt ze do Realu przyszedl Capello to postawilbym bez wahania na Barcelone.Trener robi naprawde duza roznice a ostatnimi czasy Real zatrudnial jakis pionkow na tym stanowisku.
Capello pouklada Real jestem tego pewny.Moze nie beda grali najpiekniejszej pilki chociaz zobaczymy czy to bedzie Capello z Romy czy Capello z Turynu ale punkty beda gromadzic.Stara Dama za czasow Capello przez dwa lata nie oddala pierwszego miejsca w lidze chociaz Real chyba nie moze liczyc na sedziow tak jak turynczycy.
Nawet czubek Calderon nie przeszkodzi Don Fabio w zbudowaniu silnej druzyny :P
Konkludujac podstawie na Real nawet biorac pod uwage faktycznie swietne wzmocnienia Barcy w obronie.
Fabio jak zwykle dal rade.Jestes wielki.

Jeszcze raz gratulacje.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 cze 2007, 23:10

Gratulacje dla Realu.

Jak uz mowilem wczesniej - to by bylo zbyt piekne, zeby bylo prawdziwe. W koncowce znowu zapewniliscie sobie zwyciestwo. Pilkarsko jestescie slabsi od nas :smoke: , ale ducha walki to w tym sezonie mieliscie, oj mieliscie.

Widzimy sie w przyszlym sezonie.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 17 cze 2007, 23:15

Katie Holms calkiem fajna dupa jest...az dziw bierze ze wziela sobie nizszego :roll: 8)

gratki dla Realu...

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 cze 2007, 23:24

łi ar de czempjons maj frents tu du. czy reyes sobie zalatwil wykupienie?? hmm jakby tak racjonalnie pomyslec to nie bo sezon mial slaby. tylko ze w realu rzadko kto mysli racjonalnie wiec stawiam ze zostanie.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 cze 2007, 23:34

Gratuluję Realu, ale współczuję jego kibicom... współczuję takiego horroru :P Ale opłacało się, to jest teraz najważniejsze :]
guru pisze:Dzisiaj podbił (a zarazem przekonał działaczy Realu do siebie) cenę z czego sie ciesze.
W jaki sposób mógł podbić cenę :> ? Przechodząc na wypożyczenie do Realu został podpisany aneks mówiące o cenie wykupu Jose z Arsenalu (coś około 20 milionów Euro, nie pamiętam już dokładnej liczby).

jack-sub
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 18 cze 2007, 0:09

No cóż. Zaliczyłem swoją miejską fontanne, wróciłem więc mokry, ale szczęsliwy. Spodziewałem się trudnej przeprawy i taka też dzisiaj miała miejsce. Jestem niesamowicie szczęśliwy.

Gratulacje także dla Barcelony, bo mimo, że nie zdołali utrzymać najwyższej formy na przestrzeni całego sezonu, to mają naprawdę wielkę drużynę, która może zwojować jeszcze Europę. Potrafili też grać pięknie, co pokazali kilka razy.

A także dla Sevilli, bo ta drużyna chyba zrobiła największy postęp w Europie w ostatnich kilku latach. Grali też piłkę, którą w Hiszpanii się ceni.

A Capello poraz kolejny pokazał w strone niedowiarków (także mnie) środkowy palec. To jest fenomen. Nadal nie mogę zrozumiec, że Real grając w pierwszej części sezonu tak słabą piłkę wygrał mistrzostwo. Ręka i szczęście don Fabio.

Wspaniała noc. Cały tydzień świętowania :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 cze 2007, 0:12

mała foto relacja 8)
Obrazek
:lol:
Obrazek

8)
Obrazek
:lol:
Obrazek

Jest z czego się cieszyć, "wróciliśmy z dalekiej podróży" po pierwszej polowie, serce przestawało bić, ale ambicja, wola walki, cheć zwycięstwa daly nam upragniony sukces.

Na koniec fotka ukazująca pozycje Blancos w drodze po mistrzostwo :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 18 cze 2007, 0:14

Dochodzę do siebie...wrócilem przed chwilą, nie mam głosu, nie mam siły pisac na klawiaturze, ale mam silę się cieszyć i ta sila mnie nie opuści!

Co za mecz...dlaczego Oni nas tak trzymają w napięciu, dlaczego nie mogą po prostu strzelić kilku goli od razu. W 20 minucie drugiej połowy chciałem płakać. Autentycznie chciałem płakać. A zaraz potem bramka. Potem druga i trzecia. Najlepsze było, że przy dwoch pierwszych golach myślałem, ze strzelił je Raul, ktory jak na kapiatana przystało wyjął piłkę z bramki i popędził na środek :lol:
O grze chyba nic nie napisze, nie jestem w stanie. Wiem, ze Mallorca by to wygrała, gdyby nie Sergio Ramos. Ten koleś jest niemożliwy. Juz nie pamietam czy zawinil przy pierwszej bramce, ale nawet jesli tak, to potem czyścił wszystko.

Po meczu...to co sie działo na Bernabeu to mistrzostwo. Fenomenalne pożegnanie Carlosa, wspaniała oprawa tego mistrzostwa. Strach pomyślec jak bysmy nie wygrali mistrzostwa. ALE WYGRALIŚMY ! Jest mistrz, jest fiesta, jest euforia, jest cudownie!!

Ktoś pisał, że Bóg zmienił dziś koszulki. Gówno prawda :]

CAMPEONES, CAMPEONES, OE, OE, OEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Dziękuje wszystkim polskim madridistas obecnym w Corku. To było absolutnie niesamowite.

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 18 cze 2007, 2:30

Bonso pisze:W 20 minucie drugiej połowy chciałem płakać
He, ja zacząłem myśleć jak mi smutno. Już myślałem, że wszystko stracone, pomyślałem nawet o tym, żeby przełączyć na inny kanał, by Bóg mógł coś zamieszać w wyniku tego meczu podczas mojej nieobecności, he. Ale w pewnym momencie zdałem sobie sprawę, że wiara czyni cuda, pomyślałem, że już nie raz byliśmy w podobnej sytuacji i czemu nie miałoby nam się udać w meczu ze słabiutką (wg mnie) Mallorcą?
Zacząłem wierzyć wbrew logice, bo graliśmy słabo, i nagle akcje zaczęły się zazębiać... padła bramka, Robinho zaczął szaleć na lewej stronie... Mallorca przestała się bronić całą drużyną, a wtedy, no cóż - zostali znokautowani. Hmm Te 3 mln które im obiecano chyba nam się dziś bardzo przysłużyły, a przynajmniej tak zacząłem sądzić po wyrównującej bramce. Kolesie musieli zaatakować, a wtedy my mając czterech napastników mieliśmy więcej miejsca, którego nie było wcześniej.

Kończąc chciałem zwrócić uwagę, że pokolenie Carlos'a, Raul'a, Salgado, czy Guti'ego, które często broniłem uważając, że nie można go zamienić na nowe "jednego dnia". Potrafiło ono jednak sięgnąć po laury, które należały się klubowi. Może nie są to już najlepsi zawodnicy na świecie, jak miało to miejsce wcześniej, ale wielu z Was za wcześnie ich skreśliło, bo nagle sie okazuje, ze laluś Beckham jest wspaniały, a Raul, którego z chęcią wielu z Was oddałoby do LFC nawet za darmo to genialny kapitan, itd.

Cóż zmiany są nieuniknione, ale nie można ich wprowadzać na hura (tj. wszystko na raz), bo drużyna straciłaby swą dusze, a ona w takich meczach jak dzisiejszy jest po prostu konieczna.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 18 cze 2007, 2:56

Real mistrzem. Co tu wiecej mowic. Dawno tak sie nie cieszylem jak dzisiaj. Wielka fiesta po meczu na stadionie i potem na Cibeles.

Obrazek

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 61

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 18 cze 2007, 10:05

Gratuluje Mistrzostwa!!!

Mecz poczatkowo sie dla was nie ukladal ale od 1 bramki Reyesa bylem pewien ze jeszcze cos strzelicie- i nie zawiodlem sie :P Nalezalo wam sie- za gre do konca, za determinacje. Na przekor krytykom i znafcom.
Capello potwierdzil ze jest wielkim trenerm.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 18 cze 2007, 11:13

Szalenstwo na La Cibeles : http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 06867.html
Troche pojechali po Eto'o :lol: "Eto'o, cabrón, saluda el campeón" :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 cze 2007, 11:17

Makis pisze:"Eto'o, cabrón, saluda el campeón"
a mozesz przetlumaczyc :lol: ten drugi czlon to ... poklon sie mistrzowi :?: - a pierwsyz to Etoo, swinio :?:

Dzwonson
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dzwonson » 18 cze 2007, 11:22

Pojechali?? Dostał na co zasłużył.Dobrze, że tylko na Niego skierowali emocje :D Choć wśród niektórych pozostanie niesmak po tych słowach, ale wg mnie sprawiedliwości stało się zadość.Przecież nawet przeprosiny Eto'o nie były wystarczające, aby zapomnieć o tych ostrych słowach.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 18 cze 2007, 11:23

Cos w tym stylu :wink: Cabrón roznie sie tlumaczy - swinia, rogacz, su***syn :wink: To jest oczywiscie odwet za to, co krzyczal Eto'o gdy Barca zdobylo mistrzostwo :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”