Odwet za to śpiewał Eto'o? I tak pewnie ktoś za to beknie, tak samo jak Samuel dwa lata temu.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 18 cze 2007, 11:27
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 cze 2007, 11:44
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 cze 2007, 11:44
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 18 cze 2007, 11:57
Mundialito
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 18 cze 2007, 12:07
Eto'o jedzie po Realu prawie w każdym meczu, strzelając bramkę ;]Makis pisze:Szalenstwo na La Cibeles : http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 06867.html
Troche pojechali po Eto'o"Eto'o, cabrón, saluda el campeón"
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 18 cze 2007, 12:51
Ale jakoś to nie pomogło w wywalczeniu przez Was mistrzostwa, co nie? W końcu decydowały bezpośrednie mecze tych zespołów, więc Eto'o chyba za mało się starał.kulekfcb pisze:Eto'o jedzie po Realu prawie w każdym meczu, strzelając bramkę
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 cze 2007, 12:59
Nie tyle malo staral, co nie mial okazji sie zbytnio postarac. W obu meczach zagral lacznie tylko 45 minut i byl jeszcze do tego po kontuzji.stan_mic pisze: Ale jakoś to nie pomogło w wywalczeniu przez Was mistrzostwa, co nie? W końcu decydowały bezpośrednie mecze tych zespołów, więc Eto'o chyba za mało się starał.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 18 cze 2007, 13:00
SiergiejBlanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 cze 2007, 13:11
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 18 cze 2007, 13:33
Bastian16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 cze 2007, 14:25
Ja sie do tego szybko dostosowałem i teraz mam kaca.RealFan pisze:Dzisiaj nie śpimy, dzisiaj świętujemy!
Źle sie wyraziłem. Real i kibice Realu nie wykupiliby go za tą cenę. Teraz myślę, ze Jose przekonał do siebie działaczy i zostanie w Madrycie.RóżA pisze:W jaki sposób mógł podbić cenę Łypiący ? Przechodząc na wypożyczenie do Realu został podpisany aneks mówiące o cenie wykupu Jose z Arsenalu (coś około 20 milionów Euro, nie pamiętam już dokładnej
liczby).
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 cze 2007, 14:37
Druga brameczka bardzo ładna, z pędzącej piłeczki tak ładnie przykręciłDruga bramka Reyesa. Pray2 Cudo.
25 mln to lekka przesada, i wątpie aby Jose trafił do nas za tą kwotę chyba, Calderon i Capello bardzo tego chcą, i tym występem zapracował sobie na wykupienie. Chcialbym by został lecz nie za taka sume. Choć jeśli bedzie grał na najwyzszych obrotach to jest wart tej sumy.guru pisze:Real i kibice Realu nie wykupiliby go za tą cenę
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 cze 2007, 14:42
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 18 cze 2007, 16:57
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2007, 17:50
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio