Pisakk pisze:myhalek_acm pisze:Lol serpentyna i noz to co innego
Żartujesz prawda? Bo jeśli nie, to będę musiał przestać kroić serpentynami chleb...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 cze 2007, 9:25
Pisakk pisze:myhalek_acm pisze:Lol serpentyna i noz to co innego
Żartujesz prawda? Bo jeśli nie, to będę musiał przestać kroić serpentynami chleb...
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 cze 2007, 16:11
Kibic zwierze, fani chuligani.kaczy pisze:kupilem juz sobie 2 Piwa , ubieram koszulke Realu z tego sezonu i lavidaloca przed Spocastem
O tym na co niektórzy przyjmują ostrzeżeniakaczy pisze:Ja za takie cos juz bym 2 wp prosto w ryj wyłapałMentor pisze:Spierdalam pić dalej
petru

John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 cze 2007, 21:32
Sztygar pisze:Kon2r wyglądasz jak kibic Barcelony.
Ale kończmy już z tymi bluzgami.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 cze 2007, 18:01
O ustanawianiu nowych kanonów muzyki.ossy pisze:Peral Dzem nigdy nie osiagnie poziomu Linkin Park. Moze ostatnia plyta nie jest najlepsza, ale Meteora i Hybrid byly zajebiste.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 cze 2007, 18:34
Tatko nie chce ci wytykać błędów ale całkeim niedawano pisałeśpiwus pisze:ossy napisał:
Peral Dzem nigdy nie osiagnie poziomu Linkin Park. Moze ostatnia plyta nie jest najlepsza, ale Meteora i Hybrid byly zajebiste.
O ustanawianiu nowych kanonów muzyki.
Tak więc zgłoszenie do Złotych Ust ewidentnej głupoty w wykonaniu uzytkownika ossy było trochę nie na miejscupiwus pisze:następnym razem zastanów się dwa razy, zanim wrzucisz coś do tego tematu. Bo właśnie przez wyszukiwanie głupot, błędów ortograficznych nawet nie warto zaglądać ostatnio do "Złotych Ust"
DobreMarco_Van_Basten pisze:Pozdrawiam i cieszy mnie to, że moja wypowiedź wzbudziła tyle skrajnych emocji.
Polonio Polonio !
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 14 cze 2007, 21:28
Bitwa na napinki. Juventus vs RealLakier pisze:Krzysztof Jarzyna pisze:
Krzysztof Jarzyna pisze:Dobra, koniec, widomo ze Juventus jest lepszy. W tym roku, badz co badz, wygral lige.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 cze 2007, 21:48
I did not see this coming.bagg w alfabecie pisze:D jak dygresja. Wiecie, ze najmocniejszy alkohol wyprodukował w okresie międzywojennym Estoński Monopol Alkoholowy? Destylowany z ziemniaków alkohol miał moc 98 procent.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 19 cze 2007, 23:10
bagg dzisiaj w wyjątkowo dobrej formiebagg pisze:bagg
Pozycja: z przyjemnoscia ustale z trenerem.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 cze 2007, 23:23
Sawyer pisze:TS borys IFC pisze:dobra a co ten house jest. bo ja wiecie nie za bardzo sie orientuje. czym sie to rozni
House słuchasz w domu, a Techno w samochodzie (po miescie maks. 40 km/h, wies - 30km/ h, auto z Niemiec, najlepiej Golf II + country tuning)
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 cze 2007, 23:34
Piotrek pisze:Oczywiście TS, to organizacja o najwyższych standatdach demokratycznych, cechuje nas otwartośc i transparętność w przeciwieństwie do naszych samozwańczych(!) władz. Zauważcie,ze nie kneblujemy nikomu ust za pomoca WP, ani, nie zakładamy tematów dostepnych tylko dla wybranych użytkownikow.
Marco_Van_Basten pisze:Uwierz mi na słowo, mój członek jest pełnoletni.Zico_FCI pisze:Czy Twoja Stara ma chociaż jednego pełnoletniego członka ?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 cze 2007, 0:34
Tylko szalik mu zróbcie na drutach i cloner zajmie się organizacją jednoosobowych wyjazdówguru o członkach TS pisze:Przywódca ultras:
-cloner
Ultras:
-cloner
Prawda o Twojej StarejMentor pisze:Hokus pokus, czary mary, Twoja Stara to Twój Stary Surprised
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 cze 2007, 10:03
Berele Lewartow pisze:Ależ liczy sie. Najbardziej zalezy mi własnie na zdaniu własnie takich prostych ludzi.Pisakk pisze:nie mam zastrzeżeń co do Manty, ale moje doświadczenia z odtwarzaczami DVD są raczej bardzo małe więc moje zdanie nie powinno być wykładnikiem
Berele Lewartow pisze:Z bólem, bo z bólem,ale ktos sie wkońcu przyznał.cloner pisze:na dodatek zostalem nazwany synkiem
4 głosy i 3 miejsce - ZazaMentor pisze:Triximistyk pisze:Jesli kupimy Abidala za 10 - 15 mln, a ktos inny kupi Alvesa za 20 - 25 mln, to powiem ze Trixi dal ciala.![]()
Kto to jest Trixi? I czy jest u nas jeszcze Pixi i Dixi?
Gratulujemy, nagród nie wyślemy pocztą, bo ich nie ma.Zaza pisze:The Sun - Mourinho ma dośc ! puściła mu żyłka
Marca - Kaka kupił psa z Madrytu - transfer blisko ?
Corriere - Buffon w Milanie ? Deschamps "Możliwe że tak, ale 3 miliony + pizza"
La Stampa - Morratti na rybach, łowi w Brazyli !
El Mundo - Cristiano ma trzecia noge ! szybciej dojdzie do Kataloni !
Don Balon - Wenger "Tymoszczuk jest nasz
Bild - Bayer chce Lamparda, Deco, Riberiego i Ville ... ale zadowoli sie Emre
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 cze 2007, 13:01
RealFan pisze:Jakby zrobił coś takiego to przeleciałbym się do Madrytu, powiesił Calderona za jaja na linii wysokiego napięcia, a jak by się urwały to zrobiłbym z nich jajecznicę, którą sam by zjadł
Makis
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio