Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 cze 2007, 14:01
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 cze 2007, 14:12
ale zobacz, że ManU miało przed sezonem raczej bardziej ukształtowany skład. Więcej doświadczonychz zawodników, wszystkich dziwiło dlaczego ManU z takim składem nic nie wygrywa. A jednak odszedł 'dostaw nogę' i nagle okazało się, że bez typowego lisa pola karnego MAnU grał ładniej dla oka, leiej i równie skutecznie. Niestety tego Arselan nie ma, Wenger stawia na młodych zawodników, a im ciągle brakuej doswiadczenia, ManU kupiło dobrych graczy przed sezonem, a w Arselanu sie narazie na to nie zapowiada. Nawet z Riberego oficjalnej oferty nie złożyli. A Bayern tak i myśmy zgarnęli najlepszego skrzydłowego jaki był teraz do wyrwania. Arsene buduje młody zespół, ale ciekawe co z niego będzie, skoro Wenger narazie kontraktu nie przedłużył i niewiadomo czy zostanie w klubie. Wtedy następca będzie miał trudne zadanie. Co do Wengera to jak nie przedłuży kontraktu to nie zdziwcie się jak będzie Bayern trenował, bo ja nie wierzę, że Ottmar zdecyduje się zostać na jeszcze jeden sezon. Szkoda, że tak się dzieje z Arsenalem, bo bądź co bądź to jest mój ulubiony klub z Wysp. A w tym sezonie jeszcze PNA jesteMorrow pisze:Ja bym ich nie skreślał.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 cze 2007, 14:46
RóżA pisze:(tak, napastnika, o skrzydłowym już nie marzę Confused )
U mnie na szczycie listy transferowej znajduje sie Bent. Tevez? Bardzo bym chciał, ale nie orientuje sie ile mógłby kosztować. El Nino? Dzięki, wole Simpsona z rezerw.RóżA pisze:Tevez? El Nino? Pole manewru mamy naprawdę bardzo ograniczone Rolling Eyes .
Jak zostanie Senderos i Djourou, to nie widze potrzeby. Chyba, ze Sendi nie będzie chciał kolejnego sezonu siedzieć na lawie i odejdzie. Wtedy trzeba byłoby kupić Daviesa.RóżA pisze:Do tego obrońca. Przypominam, że Toure i Eboue w połowie sezonu wyruszają na podbój Afryki...
Ja tam nie liczę na takich pilkarzy. Malouda? Nie. Lyon go wycenił na 25 milionów euro. Nie jest wart tych pieniędzy. W Premeirship śmiga Pedersen, który byłby o wiele tańszy.fieldy pisze:Szczerze powiedziawszy watpię, aby udało nam sie ściagnąć piłkarza klasy światowej, na jakąkolwiek pozycje.
Wszyscy odejdą w pizdu.Mentor pisze:Jeżeli tak się stanie to będzie to wyglądało tak jakby kapitan (Arsene) opuszczał tonący okręt.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 23 cze 2007, 14:56
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 cze 2007, 14:58
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 cze 2007, 15:05
rozumiem, ze lekko z przymróżeniem oka, ale mimo wszystko Diaby to piłkarz potrafiący bardzo dużo. Zawsze jak wchodził do gry - był wzmocnieniem druzyny. Może zarówno grać w środku pomocy, jak i na lewym skrzydle gdzie radzi sobie całkeim przyzwoicie. Do tego nie daje sobie w kasze dmuchać i ma wszelkie predyspozycje, by stać się w przyszłosci naprawde wielkim graczem.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Tacy pilkarze jak Merida, Diaby, Denilson czy Flamini mieliby problemy ze znalezieniem miejsca w pierwszym skladzie w niektorych polskich klubach
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 cze 2007, 15:06
Bent w Arsenalu nie jest potrzebny, gdyż mamy już zawodnika grającego bardzo podobnie do Anglika (Adebayor). Co innego z Tevezem. Argentyńczyk swoim stylem bardzo przypomina odchodzącą od nas gwiazdę, a właśnie kogoś takiego musimy teraz szukać. Torres to ostateczność, ale nie powiem, że nie chciałbym go w Arsenalu. Nawet pomimo słabszego sezonu w wykonaniu Hiszpana.guru pisze: U mnie na szczycie listy transferowej znajduje sie Bent. Tevez? Bardzo bym chciał, ale nie orientuje sie ile mógłby kosztować. El Nino? Dzięki, wole Simpsona z rezerw.
Senderos? Ten 'barszcz'? I naprawdę myślisz, że cokolwiek wygramy gdy przez prawie połowę sezonu o sile naszej defensywy ma stanowić taki ktośguru pisze:Jak zostanie Senderos i Djourou, to nie widze potrzeby.
Z tym, że w tej chwili potrzebujemy gwiazdy, a nie solidnego graczaguru pisze:W Premeirship śmiga Pedersen, który byłby o wiele tańszy.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 cze 2007, 15:12
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Niestety, z takimi pilkarzami jak Senderos, Djourou, Hoyte, Connolly, Merida, Diaby, Denilson, Flamini, Walcott, Adebayor
Nie wiem, czy wiesz, ale isteniej od niedawna takie coś jak Akadamia Arsenalu.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:(czytaj: podpieprzanie mlodych wychowankow roznym klubom)
Dupa. Teraz mnie utwierdziłeś jak bardzo jesteś płytki w tym temacie. I nie to, ze ja bronie Arsenal. Po prostu nigdy nie lubiłem, jak ktoś próbował wciskać mi kit.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Kanonierzy, aby realnie walczyc o mistrzostwo potrzebowaliby wzmocnien na wielu pozycjach.
Tym potwierdzasz swoja niewiedze.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:obrony takowoz: Gallas to klasa swiatowa, Toure to bardzo dobry defensor.
Co sie tak czepiłeś Connollyego, skoro prawie nie gra? Już pisałem o tym.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Rezerwowi juz jednak, mowiac eufemistycznie, nie powalaja na kolana: Djourou, Hoyte czy Connollly.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Baptista odchodzi po sezonie, Ljungberg ma juz chyba najlepsze lata za soba.
Flamini sie zegna z nami tego lata. Denilson, Diaby... Jak można coś napisać na tych piłkarzy. Ale Ty sie napinasz... No i Merida, piłkarz, który nigdy nie zagrał w pierwszym składzie.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Tacy pilkarze jak Merida, Diaby, Denilson czy Flamini mieliby problemy ze znalezieniem miejsca w pierwszym skladzie w niektorych polskich klubach Razz
Tu sie zgadzam.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Bez najmniejszych watpliwosci, potrzebni sa Arsenalowi wysokiej klasy skrzydlowi (co najmniej jeden Rolling Eyes).
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Van Persie to wieczny talent, pilkarz istotnie jednak o duzym potencjale i ktory zdobyl dla De Ganers najwiecej bramek w poprzednich rozgrywkach.
No chyba niewątpliwie...Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Niewatpliwie potrzebne jest co najmniej jedno wzmocnienie na tej pozycji.
Nie no. Ja nie chce kolesia, który będzie grał w reklamach. wole solidnego gracza, który da wiele drużynie. Nazwiska mnie nie kręcą.RóżA pisze:Z tym, że w tej chwili potrzebujemy gwiazdy, a nie solidnego gracza Krzywy
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 23 cze 2007, 15:19
fieldy pisze:rozumiem, ze lekko z przymróżeniem oka, ale mimo wszystko Diaby to piłkarz potrafiący bardzo dużo. Zawsze jak wchodził do gry - był wzmocnieniem druzyny. Może zarówno grać w środku pomocy, jak i na lewym skrzydle gdzie radzi sobie całkeim przyzwoicie. Do tego nie daje sobie w kasze dmuchać i ma wszelkie predyspozycje, by stać się w przyszłosci naprawde wielkim graczem.
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 cze 2007, 15:21
Ciebie mogą nie kręcić, ale właśnie kogoś takiego teraz potrzebujemy. Gwiazdy, która będzie w stanie zastąpić Thierry'ego (przynajmniej w jakimś stopniu) zarówno na boisku jak i poza nim.guru pisze:Nie no. Ja nie chce kolesia, który będzie grał w reklamach. wole solidnego gracza, który da wiele drużynie. Nazwiska mnie nie kręcą.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 cze 2007, 15:24
Czyli Henry teraz stał się wielkim graczem ? Vieira też tuż przed przejscem do Juve stał się wielkim graczem ? Chyba kilka lat grali na najwyższym poziomie w Arsenalu własnie. Bergkamp nie był wielkim graczem, jak grał w Arsenalu ?Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Jezeli stanie sie rzeczywiscie wielkim graczem, to w momencie kiedy to nastapi, pewnie odejdzie do wielkiego klubu Razz I na tym rowniez polega krach tej polityki transferowej Wengera.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 23 cze 2007, 15:27
To sa tak zwane "przypadki potwierdzajace regule". Zalozysz sie ze mna, ze Fabregas juz nie tak niebawem odejdzie do wiekszego klubu, znudzony walka o trzecie miejsce w Premier League?fieldy pisze:Czyli Henry teraz stał się wielkim graczem ? Vieira też tuż przed przejscem do Juve stał się wielkim graczem ? Chyba kilka lat grali na najwyższym poziomie w Arsenalu własnie. Bergkamp nie był wielkim graczem, jak grał w Arsenalu ?
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 cze 2007, 15:29
To sa tak zwane "przypadki potwierdzajace regule". Zalozysz sie ze mna, ze Fabregas juz nie tak niebawem odejdzie do wiekszego klubu, znudzony walka o trzecie miejsce w Premier League?
Zreszta pewna epoka w Arsenalu juz sie skonczyla. To co bylo, juz nie wroci. Niestety.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 cze 2007, 15:33
Nie załoze sie, bo pewne jest, że do końca swojej kariery u nas grać nie będzie. Co sam zresztą głośno mówi. Mówi też, że jak odejdzie Wenger - to sie bedzie musiał zastanowić nad swoją przyszłoscią. Chyba jasno z tego wynika, że nie zamierza u nas wieczne grać.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Zalozysz sie ze mna, ze Fabregas juz nie tak niebawem odejdzie do wiekszego klubu, znudzony walka o trzecie miejsce w Premier League?
Tutaj Ameryki nie odkryłeś.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Zreszta pewna epoka w Arsenalu juz sie skonczyla. To co bylo, juz nie wroci. Niestety.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 cze 2007, 16:55
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:z Mousier guru w ogole nie bede nawet zaczynal dysputy. Mija sie to z jakimkolwiek celem. O takich ludziach moj przyjaciel mawia, iz "sa to tacy, ktorzy spadli z drzewa, ale nie spadli na ziemie"
No wiesz, jedno jakby nie wyklucza drugiego. Tylko jeśli sprowadzimy jednego gracze naprawdę światowego formatu, to będzie tak jak w przypadku Tittiego, na którym praktycznie cały czas ciążyła ogromna presja (w Barcelonie będzie się ona rozkładała po równo). Taki Ribery, to niewątpliwie wielki piłkarz, ale na boisku robi za dwóch (z tym, że nim będą się cieszyć BawarczycyRóżA pisze:Z tym, że w tej chwili potrzebujemy gwiazdy, a nie solidnego gracza
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio