Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 23 cze 2007, 15:12

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Niestety, z takimi pilkarzami jak Senderos, Djourou, Hoyte, Connolly, Merida, Diaby, Denilson, Flamini, Walcott, Adebayor

Czy Ty człowieku chociaż raz w życiu widziałeś w akcji te pogrubione nazwiskami? Chyba nie. Nie wiem co ma do tego Connolly, który zaliczył jakiś ogon w CC, a Merida nigdy nie pojawił sie na boisku w pierwszym składzie.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:(czytaj: podpieprzanie mlodych wychowankow roznym klubom)
Nie wiem, czy wiesz, ale isteniej od niedawna takie coś jak Akadamia Arsenalu.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Kanonierzy, aby realnie walczyc o mistrzostwo potrzebowaliby wzmocnien na wielu pozycjach.
Dupa. Teraz mnie utwierdziłeś jak bardzo jesteś płytki w tym temacie. I nie to, ze ja bronie Arsenal. Po prostu nigdy nie lubiłem, jak ktoś próbował wciskać mi kit.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:obrony takowoz: Gallas to klasa swiatowa, Toure to bardzo dobry defensor.
Tym potwierdzasz swoja niewiedze.
To Toure jest lepszy od Gallasa, ale co tam. Nie wiem czy wiesz, ale Djourou zaliczył lepszy sezon od Gallasa i osobiście wolałbym młodego Szwajcara obok Kolo niż Gallasa. Ale William to obrońca światowej klasy. Tandetna gadka.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Rezerwowi juz jednak, mowiac eufemistycznie, nie powalaja na kolana: Djourou, Hoyte czy Connollly.
Co sie tak czepiłeś Connollyego, skoro prawie nie gra? Już pisałem o tym.
Hoyte miał ciężkie początki w ubiegłym sezonie, ale teraz gra bardzo dobrze i jest solidnym zmiennikiem Eboue. Znowu czepiasz sie Djourou. Ja na to---> [']
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Baptista odchodzi po sezonie, Ljungberg ma juz chyba najlepsze lata za soba.

No to ze odchodzi Baptista, to akurat wzmocnienie.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Tacy pilkarze jak Merida, Diaby, Denilson czy Flamini mieliby problemy ze znalezieniem miejsca w pierwszym skladzie w niektorych polskich klubach Razz
Flamini sie zegna z nami tego lata. Denilson, Diaby... Jak można coś napisać na tych piłkarzy. Ale Ty sie napinasz... No i Merida, piłkarz, który nigdy nie zagrał w pierwszym składzie. :lol:
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Bez najmniejszych watpliwosci, potrzebni sa Arsenalowi wysokiej klasy skrzydlowi (co najmniej jeden Rolling Eyes).
Tu sie zgadzam.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Van Persie to wieczny talent, pilkarz istotnie jednak o duzym potencjale i ktory zdobyl dla De Ganers najwiecej bramek w poprzednich rozgrywkach.
:zgon: Po co w ogóle coś tłumaczyć...
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Niewatpliwie potrzebne jest co najmniej jedno wzmocnienie na tej pozycji.
No chyba niewątpliwie...

EDYTA:
RóżA pisze:Z tym, że w tej chwili potrzebujemy gwiazdy, a nie solidnego gracza Krzywy
Nie no. Ja nie chce kolesia, który będzie grał w reklamach. wole solidnego gracza, który da wiele drużynie. Nazwiska mnie nie kręcą.

Wróć do „Anglia”