Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Niestety, z takimi pilkarzami jak Senderos, Djourou, Hoyte, Connolly, Merida, Diaby, Denilson, Flamini, Walcott, Adebayor
Czy Ty człowieku chociaż raz w życiu widziałeś w akcji te pogrubione nazwiskami? Chyba nie. Nie wiem co ma do tego Connolly, który zaliczył jakiś ogon w CC, a Merida nigdy nie pojawił sie na boisku w pierwszym składzie.
Nie wiem, czy wiesz, ale isteniej od niedawna takie coś jak Akadamia Arsenalu.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:(czytaj: podpieprzanie mlodych wychowankow roznym klubom)
Dupa. Teraz mnie utwierdziłeś jak bardzo jesteś płytki w tym temacie. I nie to, ze ja bronie Arsenal. Po prostu nigdy nie lubiłem, jak ktoś próbował wciskać mi kit.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Kanonierzy, aby realnie walczyc o mistrzostwo potrzebowaliby wzmocnien na wielu pozycjach.
Tym potwierdzasz swoja niewiedze.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:obrony takowoz: Gallas to klasa swiatowa, Toure to bardzo dobry defensor.
To Toure jest lepszy od Gallasa, ale co tam. Nie wiem czy wiesz, ale Djourou zaliczył lepszy sezon od Gallasa i osobiście wolałbym młodego Szwajcara obok Kolo niż Gallasa. Ale William to obrońca światowej klasy. Tandetna gadka.
Co sie tak czepiłeś Connollyego, skoro prawie nie gra? Już pisałem o tym.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Rezerwowi juz jednak, mowiac eufemistycznie, nie powalaja na kolana: Djourou, Hoyte czy Connollly.
Hoyte miał ciężkie początki w ubiegłym sezonie, ale teraz gra bardzo dobrze i jest solidnym zmiennikiem Eboue. Znowu czepiasz sie Djourou. Ja na to---> [']
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Baptista odchodzi po sezonie, Ljungberg ma juz chyba najlepsze lata za soba.
No to ze odchodzi Baptista, to akurat wzmocnienie.
Flamini sie zegna z nami tego lata. Denilson, Diaby... Jak można coś napisać na tych piłkarzy. Ale Ty sie napinasz... No i Merida, piłkarz, który nigdy nie zagrał w pierwszym składzie.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Tacy pilkarze jak Merida, Diaby, Denilson czy Flamini mieliby problemy ze znalezieniem miejsca w pierwszym skladzie w niektorych polskich klubach Razz
Tu sie zgadzam.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Bez najmniejszych watpliwosci, potrzebni sa Arsenalowi wysokiej klasy skrzydlowi (co najmniej jeden Rolling Eyes).
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Van Persie to wieczny talent, pilkarz istotnie jednak o duzym potencjale i ktory zdobyl dla De Ganers najwiecej bramek w poprzednich rozgrywkach.
No chyba niewątpliwie...Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Niewatpliwie potrzebne jest co najmniej jedno wzmocnienie na tej pozycji.
EDYTA:
Nie no. Ja nie chce kolesia, który będzie grał w reklamach. wole solidnego gracza, który da wiele drużynie. Nazwiska mnie nie kręcą.RóżA pisze:Z tym, że w tej chwili potrzebujemy gwiazdy, a nie solidnego gracza Krzywy