Mentor pisze:Milion lat Leo!
Bez seksu i ciężkiej pracy w kamieniołomach .
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 cze 2007, 0:50
Mentor pisze:Milion lat Leo!
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 24 cze 2007, 0:54

"Zawsze mówiłem, że jeśli odejdę, w grę będzie wchodzić tylko FC Barcelona. Wybrałem ten klub ze względu na aspekty sportowe, jego historię. Darzę wielkim szacunkiem Franka Rijkaarda, podobnie jak piłkarzy reprezentujących barwy Azulgrana. Gra tutaj może być bardzo podobna do gry Arsenalu, choć zdaję sobie sprawę, że to inna liga i inny język"
Barça to Barça. Będę chciał dać klubowi to co mam najlepsze. Wszystko po to, by drużyna osiągnęła sukcesy. Przez pierwsze cztery miesiące będę musiał się uczyć, będę słuchał osób, które są tu już od dłuższego czasu. Na szczęście jest tutaj Tutu (Lilian Thuram - dop. red.), z którym dorastałem w Monaco. Podziwiam Samuela Eto'o, a także Ronaldinho. Nie przybywam tu w glorii wielkiego zawodnika, przybywam tu by z pokorą uczyć się gry".
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 24 cze 2007, 0:54
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2007, 0:58
Być może uda się zgarnąć zarówno Chivu jak i Andrade. Wtedy nie będziemy musieli sprowadzać już Abidala za którego Aulas chce bardzo duże pieniądze. Mam wielką nadzieję, że właśnie tak się stanie bo nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem transferu Francuza.Morrow pisze:To w końcu jak będzie. Depor mówi, że wszystko zależy od Andrade. Andrade chce do Barcy. Chivu mówi, że nie przedłuży kontraktu z Romą. Kupujecie jednego czy pakiecik? Very Happy
I jakby nie patrzeć to rzuca trochę cień na sprowadzenie Abidala, na którego podobno macie wielką ochotę.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 24 cze 2007, 1:32
Nie mam. A samo wykształcenie zresztą wcale nie daje tego co miałeś na myśli.kaczy pisze:A to że masz wyższe wykształcenie nie daje ci wyższej pozycji społeczno-duchowej
W sumie to nie mam nic przeciw. Lubię siebie i mogę ze sobą żyć. Dziękuję.kaczy pisze:bo i tak zostaniesz tym kim byłeś od początku ...
Na tę okoliczność mogę postawić okolicznościowy ołtarzyk. Ktoś jeszcze chętnyMentor pisze:Być może uda się zgarnąć zarówno Chivu jak i Andrade.
Nie ciebie jednego. I to nie tylko pierwszego składu, ale ławki też...Ciekawi mnie bardzo jak w końcu będzie wyglądała obrona Barcy w nadchodzącym sezonie.
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 cze 2007, 12:46
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 24 cze 2007, 12:59
Toni kiedy był po kontuzji zdał z rewelcyjnymi wynikami, więc tutaj bym się nie martwił. A Henry pewnie też ma zdrowie jako koń. Zresztą z tego co wiem to oni robią tylko ogólnie badanie ciała, takie jak się nawet w klubach robi czasami, aby zobaczyć na ile wyeksplatowany jest zawodnik, lub czy nie ma przypadkiem jakiejś wady serca czy co. To tylko tak dla bezpieczeństwa.Jarzinho pisze: Francuz mial ostatnio kontuzje i co bedzie jesli nei przejdzie badań
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2007, 14:30
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 cze 2007, 14:48
Myślę, że jeśli nie Barcelona to po obniżeniu ceny przez Aulasa znajdą się inni chętniMentor pisze:Oczywiście o ile Barcelona będzie jeszcze do tego czasu zainteresowana Francuzem.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2007, 14:54
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 cze 2007, 15:02
Dziwne, w końcu dużo nie kosztuje i sam się wprasza do klubuMentor pisze:ale coś niewiele słychać na temat zainteresowania Barcelony osobą Andrade
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2007, 15:07
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 24 cze 2007, 15:08
Ticho jediesz, dalsze budjesz. Transfery Henry'ego i Toure miały dużą otoczkę medialną, spodziewany transfer Chivu również, więc pora przynajmniej na jeden "cichy" transferMentor pisze:coś niewiele słychać na temat zainteresowania Barcelony osobą Andrade
Witamy w Barcelonie, Yayablaugrana.pl pisze:Reprezentant Wybrzeża Kości Słoniowej, Yaya Touré piłkarzem Barçy, podaje Sport. Czarnoskóry pomocnik podpisze kontrakt z „Dumą Katalonii” lada dzień, a oficjalnie zaprezentowany zostanie najprawdopodobniej we wtorek.
Piłkarz wylądował dziś w Katalonii i spotkał się z włodarzami Blaugrany, z którymi miał załatwić ostatnie sprawy formalne. Jest to jak na razie drugie wzmocnienie „Dumy Katalonii”, zaraz po Henrym.

iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 cze 2007, 15:54
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 cze 2007, 16:26
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio