i gdzie takową kupisz, jak ja byłem w niemczech to nigdzie nie mogłem znaleźć takowego sklepu. Ale najprawdopodobniej na wakacjahc będę w Monachium i sobie kupięolson pisze:niezacofanego europejskiego kraju i samemu zakupić sobie koszulkę.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 cze 2007, 16:01
i gdzie takową kupisz, jak ja byłem w niemczech to nigdzie nie mogłem znaleźć takowego sklepu. Ale najprawdopodobniej na wakacjahc będę w Monachium i sobie kupięolson pisze:niezacofanego europejskiego kraju i samemu zakupić sobie koszulkę.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 23 cze 2007, 16:05
Koszulkę z zakończonego niedawno sezonu zakupiłem w poprzednie wakacje w... EdynburguAkarin pisze:jak ja byłem w niemczech to nigdzie nie mogłem znaleźć takowego sklepu.
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 25 cze 2007, 12:24
Nie liczyłbym na to - muszą sobie odbić wydatki transferoweAkarin pisze:a jak nie to napiszę do klubu, że jestem biednym studentem i wybłagam tą koszulkę
Przy takim wzroście to na Twoim miejscu kupowałbym w ciemno koszulkę z nr "9" - wzrost się zgadzaAkarin pisze:mam 192 cm wzrostu
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 25 cze 2007, 22:34
jakby się uprzeć to wygląd teżMichał M pisze:Przy takim wzroście to na Twoim miejscu kupowałbym w ciemno koszulkę z nr "9" - wzrost się zgadza
podobno mają 100 mln na transferyMichał M pisze:Nie liczyłbym na to - muszą sobie odbić wydatki transferowe
jawohl to teraz trzeba załatwić. A co do Santa Cruza to nie zdziwie się jak zostanieMichał M pisze:- zbyć Santa Cruza (choć to pewnie dopiero po Copa America)
- wypozyczenie dos Santosa (Rummenigge wspominał coś o Hiszpanii)
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 25 cze 2007, 22:51
On jest chyba świadomy, że obecnie jest 4. napastnikiem w zespole. Makaay [ew. Klose], Podolski, a już na pewno Toni będą występować od Chico znacznie częściej, oczywiście jeżeli zdecyduje się zostać w klubie. Co więcej, jako napastnika można też liczyć Schlaudraffa, więc szanse Roque na grę w przyszłym sezonie nie rysują się w pozytywnych barwach. No, chyba że liczy na kontuzję któregoś z podstawowych napastnikówAkarin pisze:A co do Santa Cruza to nie zdziwie się jak zostanie
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 25 cze 2007, 23:05
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 26 cze 2007, 9:03
100? nie 70? Odsetki, czyż tak?Akarin pisze: podobno mają 100 mln na transfery![]()
dadzą radę
![]()
Czwartym, albo nawet piątymolson pisze:obecnie jest 4. napastnikiem w zespole.
Właściwie, to na dobrą sprawę trudno ocenić tego chłopaka. Musi pograć gdzieś regularnie, przez cały sezon, żeby mieć o nim pogląd. Pod Magathem nie miał przecież praktycznie sposobności do grania, a potem jeszcze ta kontuzja...olson pisze:A dos Santos musi zostać wypożyczony na kolejny sezon.
Pamiętam toAkarin pisze:Ein trener nicht ein idiotLegendarne 3 min i 30 sek.
JasneAkarin pisze:a pamiętacie to?
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 26 cze 2007, 16:36
wykrakałMichał M pisze:- ewentualny zakup Klose i związana z tym sprzedaż Makaaya

Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 cze 2007, 19:07
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 26 cze 2007, 20:58
Przesadzasz. Będziemy grać na środku dwójką defensywnych pomocników [Ze Roberto, Ottl, van Bommel, Demichelis ew. Altintop] bądź z defensywnym i ofensywnym pomocnikiem- do dyspozycji jest przecież Ze Roberto, van Bommel, Sosa czy Schlaudraff. No i oczywiście Toni KroosMartinho pisze:Mi jednak brakuje jeszcze kogos w srodku pomocy....
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 26 cze 2007, 21:15
olson pisze:PS. Ciekawe, z jakim numerem będzie grał Klose, skoro '9' Toni już mu podpier...
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 26 cze 2007, 21:20
'11' ma Poldi.Lakier pisze:Pewnie z takim jak widzisz na zdjeciu u gory.
Jest HummelsLakier pisze:Bo mi sie wydaje, ze Bayernowi przydalby sie jakis klasowy srodkowy obronca
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 26 cze 2007, 21:24
Ja w hurraoptymizm nie popadam i także uważam, że porzydałby się obrońca jak Boularouz - ciekawy, całkiem młody i doświadczoy grajek w sam raz do Bayernu.Lakier pisze:olson pisze:PS. Ciekawe, z jakim numerem będzie grał Klose, skoro '9' Toni już mu podpier...
Pewnie z takim jak widzisz na zdjeciu u gory.
Nie popadacie w hura optymizm? Nie pamietacie juz tych wielbladow obrony z zeszlego sezonu? Bo mi sie wydaje, ze Bayernowi przydalby sie jakis klasowy srodkowy obronca
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 27 cze 2007, 7:50
w przeciwienstwie do poteznych wzmocnien JuveLakier pisze: Nie popadacie w hura optymizm?
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 cze 2007, 8:16
Bramki się zgadzają, ale sezony były czteryAkarin pisze:Dzięki Ci Roy za te 3 sezony i za te wszystkie bramki, które strzeliłeś (78 chyba, piszę z pamięci)
I przez to mam lekki zgryz co do tego transferu. Jak sobie pomyślę, że za rok byłby do wzięcia za darmo, toAkarin pisze:.Suma transferu ma wynosić podobno 12 mln euro oraz jak "zagramy dory sezon" to wskoczy do 15.
Nowa-stara siłaAkarin pisze:Nastaje nowa siła. Bayern
Oczywiście, że żal, ale z drugiej strony od razu byłaby presja na wynik, a przecież ośmiu nowych kolesi + pozostałych "starych" kilkunastu to od razu nie będzie super drużyna. Także dzięki Pucharowi UEFA zyskają trochę czasu na zgranie, IMHOMartinho pisze:Az zal bierze ze Bayern nie zagra w CL bo bylbym jednym z najpowazniejszych faworytow do.
Dokładnie tak. Dwójka defensywnych + dwójka skrzydłowych (Ribery, Sosa, Schweinsteiger czy Jansen). No chyba, że to nie wypali, to za rok poszukamy rozgrywającegoolson pisze:Będziemy grać na środku dwójką defensywnych pomocników [Ze Roberto, Ottl, van Bommel, Demichelis ew. Altintop]
Makaay prawie na 100% odejdzie, więc obstawiam "dychę"olson pisze:PS. Ciekawe, z jakim numerem będzie grał Klose, skoro '9' Toni już mu podpier...
Pewnie by się przydał, ale po takim sezonie potrzebne były przede wszystkim spektakularne transfery, więc obronę na razie zostawili w spokoju. Ale sądzę, że za rok ktoś nowy na ta pozycję przyjdzieLakier pisze: Bo mi sie wydaje, ze Bayernowi przydalby sie jakis klasowy srodkowy obronca
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio