Polecam temat - http://pl.wikipedia.org/wiki/FC_Barcelona
Uwaga tylko na pomylki, chociazby opis zeszlorocznego finalu LM nie pokrywa sie z rzeczywistoscia.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 cze 2007, 22:57
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 cze 2007, 22:57
A w Realu ktoś podawał, bo nie zauważyłemBtw ile macie w tym sezonie na transfery? Podawal prezydent albo Rijkaaard jakies kwoty?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 cze 2007, 23:00
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: knockout » 26 cze 2007, 3:40
Tyle tylko, ze byla to Wikipedia brytyjska, pewnie troche mniej zaangazowana w cala sprawe, bo w polskiej nic takiego sie nie znalazlo. Zalezy z ktorego zrodla czerpac - najlepiej sprawdzac i polska, i angielska. Jesli wiadomosci sie nie pokrywaja, cos jest nie tak. Poza tym widzialem niedawno w Przegladzie Sportowym z boku, ze OM kupilo kolejnego pilkarza: wsrod 'juz kupionych' byl m.in. Giuly.Mentor pisze:Ostatnio z Czuba przeprowadzali relację z transferu Henry'ego do Barcelony ( Laughing ) i jako ciekawostkę podali, że Real Madryt ma nowego bramkarza. Nowym bramkarzem według Wikipedii właśnie miał być Jerzy Dudek Krzywy
knockout
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 cze 2007, 5:13
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 26 cze 2007, 14:46
Na Dm będą brani pod uwagę Edmilson, Toure oraz Marquez. Jeśli przyjdzie jakiś środkowy pomocnik do Barcelony to na zastępstwo Xaviego, Iniesty i Deco.The technical secretary of Barcelona, Txiki Begiristain, confirmed today during the presentation of the native from Ivory Coast Yaya Touré who the club does not count on the ítalo-Brazilian Thiago Motta for the next season" With the signing of Touré and the presence of Márquez and Edmílson, once this one recovers of the injury, the position of defensive pivot is reforzada" very well; , Begiristain explained, that also mentioned to Andrés Iniesta like emergencia resource to occupy that demarcation.
Asked for the reasons that had taken to him not to include to Motta in the relation of mediocentros that will dress the azulgrana t-shirt the next season, Begiristain still was more explicit. " I take for four years saying that Motta can be one of the best ones of the world in that position, but what happens is that, a few months ago, we spoke with Thiago (a meeting in that he was also the trainer, Frank Rijkaard) and reached the conclusion that a solution outside the club is perhaps the best one for él" , it sentenced.
On the other hand, Txiki recognized that once made specific the signings of Yaya Touré and Thierry Henry, " now the objective is to reinforce defensa".
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 cze 2007, 14:54

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 26 cze 2007, 16:08

Pozdro"Aby stać się piłkarzem Barcelony, trzeba być dobrze przygotowanym, ja czuję się przygotowany, jestem w stanie stawić czoła wyzwaniom, które na mnie tutaj czekają. Mam wielki szacunek do Kluiverta, dla mnie jest jednym z idoli"
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 26 cze 2007, 16:45
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 cze 2007, 16:57
Przedłuża umowę z ValenciąJanio pisze:nie obraziłbym się też w sumie na Albeldę
Janio pisze:jest nie do wyjęcia
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 26 cze 2007, 17:06
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 cze 2007, 17:08
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 cze 2007, 17:11
"Aby stać się piłkarzem Barcelony, trzeba być dobrze przygotowanym, ja czuję się przygotowany, jestem w stanie stawić czoła wyzwaniom, które na mnie tutaj czekają. Mam wielki szacunek do Kluiverta, dla mnie jest jednym z idoli"
Janio pisze:Gnegneri
Hehe ja się tym absolutnie nie przejmuję tylko chciałem się podzielić moimi spostrzeżeniamiJanio pisze:nie ma 5 lat i raczej zdaje sobie sprawę że gracz pokroju Henry'ego przyciąga 10 razy więcej uwagi niż 24-latek z marnym doświadczeniem w grze w poważnych klubach - i raczej nie będzie się frustrował, że nie przyciągnął 30 000 kibiców na prezentację. Nie ma się czym przejmować.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 cze 2007, 17:58
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 26 cze 2007, 18:06
w Fenerbahe? a co on tam robił? chyba we wcześniejszym życiu. On przyszedł do Monaco z Olimpiakosu, a tam przydzedł z Metalurga.Jarzinho pisze:Pokazał się ze świetnej strony i w Fener
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio