Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 gru 2004, 21:55
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 28 gru 2004, 22:15
No własnie, tutaj Juszczenko będzie miał problem, bo Kuczma podpisał budżet wypełniony obiecankami Janukowycza...bellus pisze:
Ceny w Kijowie są już wyższe niż w Warszawie. Inflacja wzrosla tez z powodu kielbas wyborczych Janukowycza, ktory szastal kasa na prawo i lewo.
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 gru 2004, 22:19
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 05 sty 2005, 22:06
King_of_CKM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 09 sty 2005, 20:19
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sty 2005, 20:22
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 sty 2005, 20:28
Zgadzam się z Anią. Jakbym był prezydentem Rosjii, to najpierw oczywiście przyjechałbym do nieprzyjacieli. Potem dopiero przyjechać "na herbatkę" do sprzymierzeńców.Anka pisze:Mnie ciekawi, co Niemców obchodzi, gdzie się Juszczenko najpierw chce wybrać... Według mnie powinien najpierw do Rosji - do Polski zawsze może przyjechać, a teraz powinien złagodzić stosunki z Rosjanami...
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: foitek » 10 sty 2005, 15:55
foitek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 10 sty 2005, 16:05
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 sty 2005, 16:11
Bez obrazy, ale ty chyba nie wiesz w jakim stopniu Ukraina jest uzalezniona od Rosjii....Ukraina powinna teraz myslec o swoich problemach i wyjasniac je, a odwiedziny odlozyc na puzniej......moje zdanie to tylko jest.sirtomaszo pisze:Ja wolę aby Prezydent Ukrainy lepiej nie pokazywał sie w Rosji. Każdy wie, że róski woleli by żeby "ich" przywódca czyli Junkowicz rządził Ukrainą. Wtedy zapanowały by identyczne warunki co w Ukrainie.
NAJPIERW DO POLSKI!!!
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 sty 2005, 16:12
Boże skad oni go wzieli? tu chodzi o prezydenta Ukrainy a nie RosjiiMikusinski pisze: Zgadzam się z Anią. Jakbym był prezydentem Rosjii, to najpierw oczywiście przyjechałbym do nieprzyjacieli. Potem dopiero przyjechać "na herbatkę" do sprzymierzeńców.
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 10 sty 2005, 16:18
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 10 sty 2005, 21:01
Polecam słownik ortograficzny. Porozglądaj się za nim na Allegro.sirtomaszo pisze:Ja właśnie wiem jak była uzależniona!!! Przecież Ukrainą nie żądzili Ukraińcy tylko Rosjanie!!! (zresztą Róskie to teraz każdego kupią tak samo jak Niemcy)
Ashantos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 11 sty 2005, 8:03
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 11 sty 2005, 13:40
To przestudiuj je. Po co je trzymasz, jak do nich nie zaglądasz?sirtomaszo pisze:Mam już sporo(słowników). Mały błędzik....
Ashantos
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio