FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 403

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 cze 2007, 21:57

pasożyt pisze:Bask ale zanim Puyol tą kontuzje wyleczy to Chivu( o ile będzie w Barsie) przekona trenera do siebie, więc jak coś to Puyol będzie grzał ławę przez swoją kontuzję
Nie czaje tego postu :?: Puyol grzal lawke? W takim razie sprzedajmy go lepiej jak ma grzac lawke ["].

:lol:

Awatar użytkownika
pasożyt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasożyt » 26 cze 2007, 22:00

mistyk pisze:
pasożyt pisze:Bask ale zanim Puyol tą kontuzje wyleczy to Chivu( o ile będzie w Barsie) przekona trenera do siebie, więc jak coś to Puyol będzie grzał ławę przez swoją kontuzję
Nie czaje tego postu :?: Puyol grzal lawke? W takim razie sprzedajmy go lepiej jak ma grzac lawke ["].

:lol:
no stary nie mów, że kontuzja hop siup mu przejdzie. to moje zdanie i ja uważam, iż będzie on grzał ławę o ile Chivu przyjdzie.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 26 cze 2007, 22:00

mistyk pisze: Nie czaje tego postu Question Puyol grzal lawke? W takim razie sprzedajmy go lepiej jak ma grzac lawke ["].
Kto kupi kontuzjowanego :?: Nie lepiej rozwiązać kontrakt za porozumieniem stron :?: :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2444
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 cze 2007, 22:02

Puyol na ławie :rotfl4: Jak tylko wyleczy swoją kontuzję kapitan Barcy ma pewne miejsce w składzie. Chivu może się dwoić i troić, ale Puyola nie wygryzie. Co Puyol to Puyol :] Nie ma szans aby stracił miejsce w wyjściowym składzie. To jest fizycznie niemożliwe :hardkor:
Ostatnio zmieniony 26 cze 2007, 22:03 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 cze 2007, 22:03

pasożyt pisze:
no stary nie mów, że kontuzja hop siup mu przejdzie. to moje zdanie i ja uważam, iż będzie on grzał ławę o ile Chivu przyjdzie.
Kontuzja hop siup mu nie przejdzie, to oczywiste. Pierwotnie ma sie leczyc 3 miesiace, z tym, ze oczywiscie moga to nawet byc 4 miesiace. Poki sie nie wyleczy to jasne jest, ze Chivu bedzie gral. Ale gdy tylko Puyol bedzie zdrowy to miejsce na boisku na niego czeka. Kto jak kto, ale nasz kapitan? :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 cze 2007, 22:03

Pasożyt sprawdź co tam słychać w grach forumowych lepiej :/

Tymczasem Sport wymyślił bajkę o rzekomym zainteresowaniu Barcelona osobą Fabregasa. Co prawda nie wiem po co nam Cesc, ale może małe dzieci (a do nich adresowane są z reguły bajki) operują na innym poziomie abstrakcji i rozgryzą tę zagłostkę.

Awatar użytkownika
pasożyt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasożyt » 26 cze 2007, 22:04

Oj już tak go nie chwalcie bo jak błędy Puyol popełniał to takie fatalne, że przeważnie bramką się kończyło to już tyle ode mnie bo co ktoś od siebie poda to wyśmiany zostaje tutaj. Aleś Ty Mentor śmieszny naprawdę i co mam teraz ze wstydu głowę do piasku schować ;/ może Ty się schowaj z Twoimi idiotycznymi żartami. :|
Ostatnio zmieniony 26 cze 2007, 22:06 przez pasożyt, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 cze 2007, 22:06

Apelowałbym o nieodpowiadanie na post przedmówcy bo to do niczego dobrego nie doprowadzi.

Awatar użytkownika
pasożyt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasożyt » 26 cze 2007, 22:09

zacytuję Ci tylko jedno " Matka karmiąc piersią zakładała ci kaganiec "

Super :* // Youre Yaya

ee żałosne to co piszesz ;/
Ostatnio zmieniony 26 cze 2007, 22:15 przez pasożyt, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 cze 2007, 22:09

Mentor pisze:
Tymczasem Sport wymyślił bajkę o rzekomym zainteresowaniu Barcelona osobą Fabregasa. Co prawda nie wiem po co nam Cesc, ale może małe dzieci (a do nich adresowane są z reguły bajki) operują na innym poziomie abstrakcji i rozgryzą tę zagłostkę.
Tak to juz jest, gdy z Arsenalu odszedl najwazniejszy pilkarz madia bede sie przesigaly w tym, kto odchodzi nastepny. Oczywiscie 99% z tego to tylko plotki. Takie same jak to, ze Deco zagra w Interze , a Lampard w Barcelonie.

Aj aj kapitanie :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 cze 2007, 1:17

Tak sobie patrzę na naszą kadrę w związku z odejściem kilku zawodników i co widzę (a raczej czego nie widzę) ... Holendrów. Ostatnimi Holendrami w zespole pozostali Frank i Johan na ławce trenerskiej. Jeszcze kilka lat temu mieliśmy holenderską Barcelonę a teraz? Ciekawa sprawa. IMO trzeba sięgnąć po Kluiverta :mrgreen:
Poza tym to z minuty na minutę coraz bardziej szkoda mi Thiago :/ Wcześniej może jakoś nie docierało do mnie to, że Motta może odejść. Teraz kiedy jego los jest już przesądzony po stokroć wolałbym, aby klub opuścił Edmilson, ale ten wiedział kiedy się połamać :roll: :P

Sorry pasożyt, ale jeżeli ktoś pisze, że Puyol nagle stanie się rezerwowym to trudno takiego kogoś traktować poważnie.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 27 cze 2007, 2:23

pasożyt pisze:iż będzie on grzał ławę o ile Chivu przyjdzie.
zacznijmy od tego ze Chivu i Puyol to rozne pozycje :]
mistyk pisze:Takie same jak to, ze Deco zagra w Interze
to akurat moze byc prawda...Barca ma naprawde silnie obsadzona pomoc
Mentor pisze:Jeszcze kilka lat temu mieliśmy holenderską Barcelonę a teraz?
pamietam...:D Barcelona byla tak holenderska jak teraz Lpool jest hiszpanski. Zarowno w 1 jak i w 2 wypadku nie wyszlo to na dobre :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 cze 2007, 2:31

boskigonzo pisze:to akurat moze byc prawda...Barca ma naprawde silnie obsadzona pomoc
Czy ja wiem? Trzech piłkarzy (Xavi, Deco, Iniesta) na dwie pozycje to nie jest za dużo. Rzekłbym, że w sam raz :] Ewentualnie z młodzików możemy jeszcze liczyć na Crosasa :]

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 27 cze 2007, 2:32

boskigonzo pisze:
mistyk pisze: napisał:
Takie same jak to, ze Deco zagra w Interze
to akurat moze byc prawda...Barca ma naprawde silnie obsadzona pomoc
To sobie wyobraź tę pomoc bez Deco. Toure i Rafa na DMie (+ Edmil, ale jego kontuzja wykluczyła na dość długi czas) oraz Xavi i Iniesta na pozostałe dwie pozycje. A to za mało - kartki, kontuzje i już się robi problem. Dlatego Deco nie odejdzie.

Awatar użytkownika
knockout
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: knockout » 27 cze 2007, 2:39

boskigonzo pisze:Zarowno w 1 jak i w 2 wypadku nie wyszlo to na dobre Razz
Uwazasz, ze dwa finaly Ligi Mistrzow w trzy lata (w tym jeden tytul) i solidna pozycja w lidze angielskiej to zle? Zwazywszy na to, ze przed soba Liverpool mial tych najwiekszych, najbogatszych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”