Nie czaje tego postupasożyt pisze:Bask ale zanim Puyol tą kontuzje wyleczy to Chivu( o ile będzie w Barsie) przekona trenera do siebie, więc jak coś to Puyol będzie grzał ławę przez swoją kontuzję
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 cze 2007, 21:57
Nie czaje tego postupasożyt pisze:Bask ale zanim Puyol tą kontuzje wyleczy to Chivu( o ile będzie w Barsie) przekona trenera do siebie, więc jak coś to Puyol będzie grzał ławę przez swoją kontuzję
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasożyt » 26 cze 2007, 22:00
no stary nie mów, że kontuzja hop siup mu przejdzie. to moje zdanie i ja uważam, iż będzie on grzał ławę o ile Chivu przyjdzie.mistyk pisze:Nie czaje tego postupasożyt pisze:Bask ale zanim Puyol tą kontuzje wyleczy to Chivu( o ile będzie w Barsie) przekona trenera do siebie, więc jak coś to Puyol będzie grzał ławę przez swoją kontuzjęPuyol grzal lawke? W takim razie sprzedajmy go lepiej jak ma grzac lawke ["].
pasożyt

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 26 cze 2007, 22:00
Kto kupi kontuzjowanegomistyk pisze: Nie czaje tego postu Question Puyol grzal lawke? W takim razie sprzedajmy go lepiej jak ma grzac lawke ["].
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 cze 2007, 22:02
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 cze 2007, 22:03
Kontuzja hop siup mu nie przejdzie, to oczywiste. Pierwotnie ma sie leczyc 3 miesiace, z tym, ze oczywiscie moga to nawet byc 4 miesiace. Poki sie nie wyleczy to jasne jest, ze Chivu bedzie gral. Ale gdy tylko Puyol bedzie zdrowy to miejsce na boisku na niego czeka. Kto jak kto, ale nasz kapitan?pasożyt pisze:
no stary nie mów, że kontuzja hop siup mu przejdzie. to moje zdanie i ja uważam, iż będzie on grzał ławę o ile Chivu przyjdzie.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 cze 2007, 22:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasożyt » 26 cze 2007, 22:04
pasożyt
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 cze 2007, 22:06
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasożyt » 26 cze 2007, 22:09
pasożyt
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 cze 2007, 22:09
Tak to juz jest, gdy z Arsenalu odszedl najwazniejszy pilkarz madia bede sie przesigaly w tym, kto odchodzi nastepny. Oczywiscie 99% z tego to tylko plotki. Takie same jak to, ze Deco zagra w Interze , a Lampard w Barcelonie.Mentor pisze:
Tymczasem Sport wymyślił bajkę o rzekomym zainteresowaniu Barcelona osobą Fabregasa. Co prawda nie wiem po co nam Cesc, ale może małe dzieci (a do nich adresowane są z reguły bajki) operują na innym poziomie abstrakcji i rozgryzą tę zagłostkę.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 cze 2007, 1:17
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 27 cze 2007, 2:23
zacznijmy od tego ze Chivu i Puyol to rozne pozycjepasożyt pisze:iż będzie on grzał ławę o ile Chivu przyjdzie.
to akurat moze byc prawda...Barca ma naprawde silnie obsadzona pomocmistyk pisze:Takie same jak to, ze Deco zagra w Interze
pamietam...Mentor pisze:Jeszcze kilka lat temu mieliśmy holenderską Barcelonę a teraz?
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 cze 2007, 2:31
Czy ja wiem? Trzech piłkarzy (Xavi, Deco, Iniesta) na dwie pozycje to nie jest za dużo. Rzekłbym, że w sam razboskigonzo pisze:to akurat moze byc prawda...Barca ma naprawde silnie obsadzona pomoc
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 27 cze 2007, 2:32
To sobie wyobraź tę pomoc bez Deco. Toure i Rafa na DMie (+ Edmil, ale jego kontuzja wykluczyła na dość długi czas) oraz Xavi i Iniesta na pozostałe dwie pozycje. A to za mało - kartki, kontuzje i już się robi problem. Dlatego Deco nie odejdzie.boskigonzo pisze:to akurat moze byc prawda...Barca ma naprawde silnie obsadzona pomocmistyk pisze: napisał:
Takie same jak to, ze Deco zagra w Interze
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: knockout » 27 cze 2007, 2:39
Uwazasz, ze dwa finaly Ligi Mistrzow w trzy lata (w tym jeden tytul) i solidna pozycja w lidze angielskiej to zle? Zwazywszy na to, ze przed soba Liverpool mial tych najwiekszych, najbogatszych.boskigonzo pisze:Zarowno w 1 jak i w 2 wypadku nie wyszlo to na dobre Razz
knockout
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio