Wakacje... - Strona 8

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 18 maja 2007, 12:53

Nadchodzące wakacje planuje spędzić o wiele bardziej spontanicznie niż poprzednie... co wcale nie oznacza że jako takich planów nie mam :P W początkowej fazie w planach mam co najmniej dwutygodniowy wyjazd do Irlandii w celu zarobienia hajsu na resztę mojego wypoczynku :wink: A później... no właśnie, co dalej? :roll: Być może pod koniec Lipca wypad na Sunrise, początek sierpnia to osiemnastka ( :hardkor: ), później jakieś namioty a zwieńczeniem moich tegorocznych wakacji będzie oczywiście nasz zlot :]

A wy jakie macie plany :> ?

Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 18 maja 2007, 13:00

To będą najdłuższe wakacje w moim życiu :D Jeszcze tylko dwa egzaminy i free :) W lipcu mam zamiar tradycyjnie jechać do Skorzęcina :!: Zbadam dla was teren :lol: Poza tym będę musiał pomyśleć o studiach. No a w sierpniu wyemigruje na kilka tyg. być może do Anglii. No chyba, że nie zdam matury to zapije się na śmierć... też fajnie :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8593
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 maja 2007, 13:18

wy jakie macie plany
Ja planuje sie uczyc w lipcu i sierpniu na ewentualne poprawki, ktore bede mial we wrzesniu.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 18 maja 2007, 13:36

Ach wakacje nareszczcie.

Podobnie jak u wielu maturzystów będą to chyba moje najdłuższe wakacje. Na początek mam zamiar zarobić trochę pieniędzy abym miał kase na wakacyjne rozrywki i podróże. Planuje tez objazdową trase po wszelkiego rodzaju festiwalach i koncertach, a w tym roku bedzie tego bardzo dużo. Większość biletów juz nabyłem albo odłozyłem sobie na nie pieniądze a na reszte trzeba będzie jakoś zarobić. Oczywiście końcówka sierpnia jest już zaklepana na zlot pilka.pl.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 maja 2007, 13:50

RóżA pisze:
A wy jakie macie plany :> ?
Nie będę ukrywać , że moim ulubionym zajęciem jest leżenie do góry brzuchem i nie robienie niczego. Wakacje to jedyny okres w którym mogę się więc wykazać.
Przynajmniej w lipcu :P .
W sierpniu spróbuję też gdzieś wyjechać zagranicę , ale nie zarabiać , ale wydawać i smażyć się na słoneczku. Może jeszcze jakieś wypady na koncerty czy cuś.
Ale ogólnie większość wakacji spędzę w Gliwicach.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 18 maja 2007, 14:41

cloner pisze:Ja planuje sie uczyc w lipcu i sierpniu na ewentualne poprawki, ktore bede mial we wrzesniu.
podobnie...ale bez przesady;) bo nawet moze tych poprawek nie byc:P

Dalej, Ustka i 3 zlot Romanistow...pozniej nie wiem, wyjdzie cos spontanicznego...moze wyjazd za granice, moze znow polskie morze ( ;) )
gory..jeszcze mam czas..przdemna sesja...

a co do maturzystow..jeszcze wam sie znudza te 4 miesieczne wakacje! zobaczycie!!! :P

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 cze 2007, 18:19

Przypominam ze Wakacje siew zblizaja wiec warto sie wypowiadac :P
Ja osobiscie nie bede sei nudzil w lipcu Hiszpania(Sevilla) a jak bede wracal zachacze wkoncu o Mediolan :twisted:Juz sie nie moge doczekac a nuz moze spotakm kogos z zawodnikow Milanu 8) Pamiatek tez se nakupie :D Za to w Sierpniu czas sie przygotowac do nowego sezonu wiec Wyjazd nad morze z Wlokniarzem (10dni) jak wroce to juz bede mial totalny luz do konca wakacji w domciu :wink: Bajka poprostu :chill: :D

Awatar użytkownika
kabanos6
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 29 cze 2007, 16:27

Mam pytanie . Czy biwak można robić koło lasu lub w lesie ? Można mieć kłopoty z nadleśnictwem ? Proszę o szybką odpowiedź.

Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 29 cze 2007, 18:02

biwak może i tak ale jeśli chcesz rozpalić ognisko to musisz zachować jakąś odległośc od lasu, ale nie pamietam ile to było metrów.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 29 cze 2007, 23:53

myhalek_acm pisze:Przypominam ze Wakacje siew zblizaja wiec warto sie wypowiadac
No.
Od poniedziałku do soboty - praca.
Od poniedziałku do środy/wtorku do czwartku [kilka godzin po południu] - druga praca.
Poniedziałek, środa - fitness.
Piątek - basen.
Weekend - rower.

Poza tym kurs hiszpańskiego planuję, tylko nie wiem, gdzie ja go sobie wcisnę.
No i o jakimś stażu w Wyborczej mi tu chrzanią, ale też nie wiem jak i kiedy czas na to znajdę.

Mam nadzieję, że chociaż na jakieś trzy dni się z moim M. gdzieś wyrwę, bo inaczej chyba oszaleję.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 cze 2007, 1:55

A ja tam w planach mam imprezy, balangi i jeszcze raz imprezy. Swoje plany już od dłużeszego czasu wprowadzam w życie co bardzo skutecznie blokuje wpłatę mojej zaliczki :/

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 30 cze 2007, 9:39

Wakacje? ja juz nie mam wakacji :? moje ostatnie byly rok temu (R.I.P) :( teraz od pon. do pt. praca i zostaje mi sobota i niedziela :? a jeszcze od 7 do 14 lipca czeka mnie WSTI Summer Session :? yeeeah wakacje... :?

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 30 cze 2007, 9:54

Też mam wakacje tylko i wyłącznie z nazwy...Praca od pon-sob po 10-12 godzin...Ale trzymam się tego bo robota naprawdę godna.No ale dziś drugi dzień Heineken Openera 8)

Awatar użytkownika
tiaga
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 01 lip 2007, 11:50

Póki co moje wakacje wyglądają następująco: leniuchowanie się, imprezowanie, tenis ziemny i jakieś spacery. 8) Pogoda beznadziejna, więc nawet na plażę nie ma po co iść.
Dzisiaj dwie kumpele z południa Pl przyjeżdżają, bo mam wolną chatę na 2 tygodnie. :P

W sierpniu do Szwecji do pracy. ;)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 lip 2007, 13:09

Wakacje jak Wakacje 8) jak jest pogoda to codziennie jakies 30 Km rowerem, a jak nie ma to bedzie trzyba w domowym zaciszu rozpracowac Forza Motorsport 2 :wink: w Czwartek przez 3 godziny praca ... płaca 2x tyle co na stażu . wiec gdzie tu mi do stażu :twisted: w Sierpniu trzeba pracodwacow odwiedzic wiem pewnie Irlandia na jakiś miesiąć, tam to samo co Tu czyli Rower,Xbox360,Praca no i troche zwiedzania, tym razem północna czesc kraju :wink:

Życze udanych wakacjii 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”