Ja tak sobie pomyslalem... Skoro wielka wyprzedaz w Arsenalu(

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 28 cze 2007, 23:23
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 30 cze 2007, 12:03
boskigonzo pisze:os cichutko o napastniku dla MU... Pewnie Alex jak zwykle nie chce zapeszac
Ja tak sobie pomyslalem... Skoro wielka wyprzedaz w Arsenalu( ) to moze by tak pomyslec o van Persie'm? IMO bardzo ciekawy zawodnik. Szkoda tylko ze nierealne
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 cze 2007, 12:06
Sprzedali Henry'ego i zaraz tak wszystkich sprzedaje. Sprzedadzą jeszcze Reyesa bo ten chce odejść. Nikt więcej z trzonu zespołu raczej nie opuści Emirates.BaSSu pisze:E tam, mi się wydaje że dogalibyśmy się co do ceny, skoro Arsenal tak wszystkich sprzedaje
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 cze 2007, 13:23
kolego...ja pisalem o napastniku nowym a nie o AndersonieBaSSu pisze:A co tu pisac?Wiemy tylko, że dostał pozwolenie na grę w ManU i reszta jest już tylko formalnością.Z transferu cieszyliśmy się już wczesniej i wsztstko zostało powiedziane.Mega wzmocnienie dla graczy z Old Trafford. Oglądałem go w ostatnim meczu Brazyli i jestem maksymalnie podjarany tym kolesiem. Bardzo szybki, zwinny i ma zmysł strzelecki, czego więcej oczekiwać? Takiego zawodnika potrzebowaliśmy.
moj post byl raczej forma takiego marzenia a ty mowisz o dogadaniu sie o cenieBaSSu pisze:E tam, mi się wydaje że dogalibyśmy się co do ceny, skoro Arsenal tak wszystkich sprzedaje
on jest napastnikiem a takowych duzo nie mamyBaSSu pisze:ale my juz mamy Naniego no i resztę zawodników grających na podobnych pozycjach do Perszinga
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: devil dam* » 01 lip 2007, 13:37
10 dla Rooneya świetna sprawa, to powinno go zmobilizować do częstszego pakowania piłeczki do bramy przeciwników, a Owen mi się wydaje, że dostanie 23 bo chyba z takim grał w BayernieCo do nr - 10 Roo i hipotetycznie 8 Anderson 17 Hargriwz 12- Nani
devil dam*
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 02 lip 2007, 11:03
Zgadza się, Hargreaves od początku występów w Monachium grał z takim numeremdevil dam* pisze:Owen mi się wydaje, że dostanie 23 bo chyba z takim grał w Bayernie
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 02 lip 2007, 12:37
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 05 lip 2007, 14:38
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 05 lip 2007, 14:43
Mówi się o raczej o rocznym wypożyczeniu ale nie wiem czy Belfast telegraph to wiarygodna prasa. Prawda jest taka, że Tevez bardzo się rozkręcił na koniec sezonu i teraz kluby z PL już mogą ryzykować jego wypożyczenie lub transfer bo widać, że teraz już by sobie poradził w angielskich realiach. Jeszcze pół roku temu próbę kupienia Carlosa przez klub Premiership uznałbym za krok co najmniej niepoważny. Ale Mascherano sobie poradził więc Carlos nie może być gorszy.boskigonzo pisze:W angielskiej prasie, mniej lub bardziej wiarygodnej, pojawily sie info jakoby MU wczoraj dogadal sie co do transferu Teveza.
jakubbb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 lip 2007, 15:03
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 lip 2007, 15:04
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 lip 2007, 19:33
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 lip 2007, 21:22
Dlatego cały czas używam trybu przypuszczającego. I oczywiście czekam na rozwój wydarzeń, a raczej na rozstrzygnięcie sprawyMorrow pisze:Ze świętowaniem tego transferu radziłbym się jeszcze wstrzymać bo mimo dość wiarygodnych źródeł nie uwierzę w koniec telenoweli z Tevezem dopóki nie ujrzę oficjalnego info. Już podobno Chivu był piłkarzem Realu...
No szum chyba jednak jest. I to całkiem spory. Tym razem się nie udało po cichu. Wątpie, aby nic nie było na rzeczy i to wszystko to tylko wymysł angielskiej prasy. Zwłaszcza, że zbyt wiele źródeł podaje te wiadomości.Morrow pisze:Po tych 3 szybkich transferach ucichło i jeśli transfer Carlitosa okazałby się prawdziwy to MU naprawdę fajnie to rozwiązało po cichu i bez zbędnego szumu.
Teraz mówi się o zainteresowaniu Arsenalu Portugalczykiem. Zwłaszcza, że Chelsea wzmocniła się Pizarro, a nikt z linii ataku chyba nie odchodzi.Morrow pisze:Obserwowałem transfery napastników i kiedy Chelsea zaczęła się interesować McCarthym logicznym stało się, że do MU on nie trafi.
Wątpię. Raczej szykuje się odejście Defoe. Oby Fergie nie wpadł na genialny pomysł, aby... Nie, nie. To niemożliweMorrow pisze:Berbatov, który może byłby do wyrwania z racji przyjścia Benta.
Morrow pisze:ale z drugiej strony był przecież w MU taki Kleberson czy Veron. Brazylijczyk, Portugalczyk i Argentyńczyk, czy to nie za dużo techników jak na jedno okno?
No fieldy już robi na drutach laleczkę voodoo z podobizną Wengera, na wypadek gdyby Carlos został Diabłem, a nie KanonieremMorrow pisze:Tacy kibice Arsenalu chyba modlą się teraz o takiego piłkarza.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Beckie_MU » 06 lip 2007, 9:57
2. Tym, że United robi się drugą Chelsea."For me, Manchester United will be a sensational destination and to be a member of Sir Alex Ferguson's squad will be absolutely spectacular. My dream is to be an idol in English football and I can achieve this now. I am a player who thrives on challenges. I went to England to triumph in the Premiership and with West Ham I have achieved that first stage. Now I'm ready to move on to the next stage."
Beckie_MU
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 06 lip 2007, 10:18
Ciekawa kalkulacja, ale raczej się mylisz. Sądzę, że Bayern zażądał kasy za Hargreavesa (czyli 17 mln GBP) od razu. Co by z tego mieli za interes gdyby dali Fergusonowi obracać jeszcze tą kasą przez rok czy dwa. Ulli Hoeness aż tak dobrotliwy nie jestBeckie_MU pisze:Najbardziej nie rozumiem jednak co z Hargreavesem, ale wszystko wychodzi na to, że suma jaką za niego zapłacimy zostanie odciągnięta z następnych sezonów, z pieniędzy na transfery za rok, dwa.
Więc, nie tak jak mówiono - Manchester United nie wyda(ł) 70 milionów funtów, ale tylko 20!
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio