Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jehry » 01 lip 2007, 10:54
Jehry
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 lip 2007, 16:20
Nie przesadzaj, że zagrali tak samo. Wg mnie akcje Urusów miały lepsze tempo i były bardziej składne, szczególnie kiedy przechodziły przez chwaloną przeze mnie lewą stronę.Jehry pisze:Po pierwsze Urugwaj nie grał dobej piłki. Zagrali tak samo jak z Peru-
nie stwarzali w ogóle żadnych okazji, mieli farta że zdobyli bramkę.
Tu się zupełnie nie zgadzam. Peru zagrało znakomity mecz przeciwko Urugwajowi - to wszyscy wiedzą. Wg mnie z Wenezuelą też zagrali dobrze. Czerwona kartka na początku meczu ustawiła grę, a mimo to Peruwiańczycy i tak potrafili stworzyć sobie kilka groźnych sytuacji, jak strzał Guerrero, czy sytuacja kiedy Pizarro miał pustą bramkę (wg mnie powinien być wtedy rzut karny) oraz mieli także kilka niecelnych strzałów. Mimo gry w osłabieniu momentami przejmowali inicjatywę, nie zepchnęli się całkowicie do defensywy. Wg mnie na pewno nie przegrają z Boliwią (chyba, że znów będzie jakaś czerwień), co więcej nawet remis uznam za dużą niespodziankę.Jehry pisze:Po trzecie Boliwia nie żegna się z turniejem, bo wychodzą również dwie drużyny z trzecich miejsc, a Boliwia gra ze przeciętnym Peru i moim zdaniem ma jakieś szanse na awans.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jehry » 01 lip 2007, 21:39
Jehry
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 01 lip 2007, 21:43
Oby tylko Atletico się nie przejechało na tym transferze za 14 mln funtów. Nie przekreślajmy go za wcześnie ale jeśli adaptacja w nowym klubie będzie powolna a gra taka jak na CA to kasa w błoto poszła.Jehry pisze:Po raz drugi Forlan grał kompletnie nieudolnie
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lip 2007, 22:49
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 lip 2007, 22:57
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 01 lip 2007, 23:00
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 lip 2007, 23:02
TakJedno szybkie pytanie do tych co ogladaja mecz na GOLTV. Tez macie problem z dzwiekiem? Bo u mnie strzasznie przerywa i nie da sie sluchac wogole.
Nie, to była druga wygrana Wenezueli. Poprzednio wygrali chyba z 40 lat temujakubbb pisze:P.S Czy wygrana Wenezueli była jej pierwszą w Copa America?
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 lip 2007, 0:07
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lip 2007, 0:12
Tam było trochę więcej niż jeden obrońcaCorinthians pisze:Jak można było to zmarnować! Miał przed sobą bramkę, w której stał... obrońca i trafił prosto w niego!
Raczej był spalony.Corinthians pisze:Opócz tego nie wiem czy arbiter raz nie pomylił się wskazując na offside, kiedy Suazo wychodził na czystą pozycję.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 02 lip 2007, 10:00
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jehry » 02 lip 2007, 11:52
Jehry
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rog3r » 02 lip 2007, 17:41
Mam nadzieje że szybko wyeliminują ten problem , dziś bardzo ciekawe mecze , a naprawde miło jest posłuchać profesjonalnego komentarzaCorinthians pisze:TakJedno szybkie pytanie do tych co ogladaja mecz na GOLTV. Tez macie problem z dzwiekiem? Bo u mnie strzasznie przerywa i nie da sie sluchac wogole.To jest chyba jedyna wada GolTV, że czasami mają takie problemy z dźwiękiem, a czasami w ogóle go nie ma
![]()
Rog3r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 lip 2007, 19:03
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jehry » 04 lip 2007, 13:39
Jehry
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio