Bzdura ... Chivu nie jest w Interze bo Moratti nie chcial przebic oferty Realu, proste to ja budowa cepuZico_FCI pisze:A Roma to już nie może do Interu piłkarza sprzedać, bo rywala niby nie chcę wzmacniać.
RealFan pisze:Nawet Cicinho u nas zostaje
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 03 lip 2007, 20:51
Bzdura ... Chivu nie jest w Interze bo Moratti nie chcial przebic oferty Realu, proste to ja budowa cepuZico_FCI pisze:A Roma to już nie może do Interu piłkarza sprzedać, bo rywala niby nie chcę wzmacniać.
RealFan pisze:Nawet Cicinho u nas zostaje
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 03 lip 2007, 21:19
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 lip 2007, 21:38
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 lip 2007, 21:55
Totnik_ASR pisze:Inter chcial sprzedac Roma chciala kupic w Interze by grzal lawe w Romie jest kluczowym zawodnikiem i wszyscy sa zadowoleni
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kwas_wrobel » 03 lip 2007, 22:00
Chciałbym Ci tylko przypomnieć, że Roma niedawno odrzuciła definitywnie ofertę Liverpoolu (18 mln euro), więc możesz sobie tylko i wyłączenie pomarzyć. No chyba, że Moratti wyłoży ze 30 moln euroSero pisze: Ja to inaczej rozumiem. Inter wcale nie chciał pozbywać się Pizarro, ale skoro już Roma to ok. ona ma to coś ... Manciniegotakże Chivu o którego Moratti się starał, ale wasi działacze poszli w zaparte. Wracając do Brazylijczyka tylko czekać aż któregoś dnia mercato Inter złoży za niego ofertę, Roma rzuci kwote przy czym Nerazzurri przypomną sytuację Davida. Taki mały dług wdzięczności
![]()
kwas_wrobel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 lip 2007, 22:04
kwas_wrobel pisze:że Roma niedawno odrzuciła definitywnie ofertę Liverpoolu (18 mln euro)
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2007, 22:05
Real interesował się Chivu już rok temu, ale dopiero teraz zdecydował się konkretne kroki. Nikt nam go nie musiał oferowaćZico_FCI pisze:Nie zdziwiłbym się gdyby okazało się, że sami zaoferowali Rumuna Realowi.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 lip 2007, 22:17
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 lip 2007, 22:23
Już nie mogę z tym zawodnikiemDyrektor sportowy Realu Madryt Predrag Mijatovic zaprzeczył jakoby jego klub doszedł do porozumienia z Romą w sprawie transferu obrońcy Cristiana Chivu.
Ekspert od transferów Ernesto Bronzetti twierdził, że kluby uzgodniły kwotę transakcji na 18 mln euro, ale Serb zapewnił, że nic takiego nie miało miejsca.
Mijatovic był w Rzymie by rozmawiać z przedstawicielami Romy, ale podkreślił, że rozmowy będą prowadzone i nic nie zostało jeszcze ustalone.
- Kluby będą jeszcze prowadziły rozmowy. Jednak na razie nie ma nic więcej. Może będzie potrzebne jeszcze jedno spotkanie, nie wiem. Chivu jest znakomitym piłkarzem i interesuje się nim parę zespołów. Zobaczymy co się wydarzy. Jednak na razie nie było oferty - powiedział Mijatovic.
Dyrektor generalny Romy Rosella Sensi potwierdziła słowa Mijatovica i przyznała, że klub zaoferował Chivu przedłużenie kontraktu, który wygasa w 2008 roku.
- To jasne, że Chivu nie chce zostać, ale nie mogę wykluczyć tego, że będzie tutaj w następnym sezonie. Zaproponowaliśmy mu przedłużenie kontraktu i nie znam szczegółów innych ofert. Wiem tylko, że są konkretne i że musimy brać je pod uwagę, tak jak i chęci piłkarza. Ofert nie są takie same, dlatego nie jestem pewien czy odejdzie - powiedziała Sensi.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 03 lip 2007, 22:23
Roma może i nie chciała sprzedać do Interu.Zico_FCI pisze:Dobra dobra, dobrze wiemy, że Roma nie chciała sprzedać Chivu do Interu
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 03 lip 2007, 22:26
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 lip 2007, 22:27
vakabayashi pisze:Co w żadne sposób mnie nie dziwi, po co wzmacniać rywala graczem który formą z zeszłego sezonu udowodnił ze jest w top 5 oborńców świata
i najelpszym w Seria A.
Kasa misiu, kasa.vakabayashi pisze:a swoja droga co skłoniło Chivu do odjescia, przecież jeszcze nie dawno zapwiadaał ze chce w Romie zostać
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 lip 2007, 22:29
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 03 lip 2007, 22:32
Ja się dołożę. Tylko ja nie chcę go tak bardzo jak Wy tak że daję max 20%.Yukasz pisze:RealFan i KJ jak chcecie Chivu to uzbierajcie 18 baniek i po chwili będzie wasz
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 lip 2007, 22:33
Jezeli pozbedziecie sie Chivu i do tego wcisniecie Cicinho na prawa obrone to wybacz, ale Wasza srednia bramek straconych moze sie zwiekszyc o kilka. Cicinho w obronie gra porownywalnie do Kaki, co oczywiscie nie znaczy ze chcialbym, zeby odszedl. Bo w ofensywie jest swietny a tacy zawodnicy tez sie kiedys przydaja. W kazdym razie z tego co pamietam to kiedys ROma wspominala o Cicinho ale w kontekscie prawego skrzydelka-zadelka bardziejEinar pisze:bo innego prawego obroncy tej klasy co Brazylijczyk pewnie nie znajdziemy...
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio