FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 415

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lip 2007, 12:00

jakubbb pisze:Ponoć Barca nie będzie skąpić grosza bo Valdesa mają tam serdecznie dosyć
I ty we wszystko wierzysz bo Onet tak napsiał ?
Vldesa wyrzucą, a kupią Boruca, który w dalszym ciagu nie poprawił wyjść do dośrodkowań ? Obaj mają genialne mecze, obaj popełniają błędy. Nie ma ensu zmieniać ogranego już Valdesa, na bramkarza, który nie wiadomo jak odnajdzie się w innej lidze [i czy w ogóle sie odnajdzie]
Już bardziej wiarygodny wydaje się być kierunek na Rzym.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2007, 12:02

Tak, bo Valdes puścil za dużo szmat - źródło fakt :lol2: Dobre sobie.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 lip 2007, 12:02

jakubbb pisze:Wy tu gadu gadu o Chivu a Barca podobno zagięła parol na Boruca. Problemem może być tylko kwota odstępnego- 10 mln euro. Do walki o Artura może się włączyć także Lazio Rzym z którego odszedł na emeryturę Angelo Peruzzi. Ponoć Barca nie będzie skąpić grosza bo Valdesa mają tam serdecznie dosyć i nawet wspomniane 10 mln nie będzie odstraszającą sumą.

a ja mam serdecznie dosyc twoich postow. wiec may problem

ty masz dosyc valdesa a ja ciebie. jest tylko tak roznica ze ja moge cie poprosic o:

-napisanie w czym boruc jest lepszy od valdesa i dlaczego poradzilby sobie w barcelonie

czekam

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 05 lip 2007, 12:11

fieldy pisze:I ty we wszystko wierzysz bo Onet tak napsiał ?
Czy ja napisałem tego posta po przeczytaniu wiadomości z Onetu? Nie. Bo na Onet nie wchodzę.
RealFan pisze:Tak, bo Valdes puścil za dużo szmat - źródło fakt :lol2: Dobre sobie.
Nie bo dziennik :P
rkoeman pisze:a ja mam serdecznie dosyc twoich postow.
Nawzajem.
rkoeman pisze:ty masz dosyc valdesa a ja ciebie.
Nawzajem.
rkoeman pisze:jest tylko tak roznica ze ja moge cie poprosic o:

-napisanie w czym boruc jest lepszy od valdesa i dlaczego poradzilby sobie w barcelonie

czekam
Czekaj. Podałem tylko wiadomość człowieku. Czy ja napisałem że mam dość Valdesa? Nie. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Chyba nie tylko ja umieszczam tu wiadomości z neta chociaż nie skopiowałem tego jak debil tylko sam napisałem. Jak masz jakiś problem to zapraszam na PW i powiedz co Ci nie pasuje w moich postach.

Czekam.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lip 2007, 12:23

jakubbb pisze:Czy ja napisałem tego posta po przeczytaniu wiadomości z Onetu? Nie. Bo na Onet nie wchodzę.
Uznałem, że przeczytałeś na onecie, bo tam dokładnie to samo napisali.
Mniejsza z tym. Fakt, czy Onet - tak samo wiarygodne i profesjonalne źródła.
jakubbb pisze:Czekaj. Podałem tylko wiadomość człowieku.
Napisałeś także, że Barca ma już serdecznie dosyć Valdesa, co jest nieprawdą. Skąd wziałeś tą informację w takim razie ? Bo chyba nie z żadnego oficjalnego źródła, hmm ?

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 05 lip 2007, 12:27

fieldy pisze:Napisałeś także, że Barca ma już serdecznie dosyć Valdesa, co jest nieprawdą.
Użyłem takiego kolokwializmu tylko. Napisałem że mają go juz dość dlatego, że zawalił wiele goli w tym sezonie i ich cierpliwość się wyczerpuje. Tylko tyle. Czytajcie trochę między wierszami, nie bierzcie wszystkiego dosłownie.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2007, 12:47

jakubbb pisze:Napisałem że mają go juz dość dlatego, że zawalił wiele goli w tym sezonie i ich cierpliwość się wyczerpuje.
Ale przecież to bzdura napisana właśnie przez polskie media :P Gdyby mieli dość Valdesa El Mundo i Sport dawno by o tym trąbiły. Z resztą ile tych bramek w minionym sezonie zawalił?

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 05 lip 2007, 13:04

RealFan pisze:jakubbb napisał:
Napisałem że mają go juz dość dlatego, że zawalił wiele goli w tym sezonie i ich cierpliwość się wyczerpuje.

Ale przecież to bzdura napisana właśnie przez polskie media
Gdy prasa pisała o przejściu Henry'ego do Barcy to też mówiło się o bzdurze.
RealFan pisze:Gdyby mieli dość Valdesa El Mundo i Sport dawno by o tym trąbiły
Może to kaczka dziennikarska, może nie. A jak będzie to zobaczymy na koniec okienka transferowego. Najwyżej wtedy Ty i rkoeman możecie mnie wygwizdać.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2007, 13:09

jakubbb pisze:Gdy prasa pisała o przejściu Henry'ego do Barcy to też mówiło się o bzdurze.
Różnie to interpretowano, bo Henry jakoś nie dementował tych informacji. Poza tym teraz podała to prasa polska i to największy brukowiec, a nie pisze o tym cała Europa, jak w przypadku Henry'ego. Różnica jest prawda :>

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 05 lip 2007, 13:14

RealFan pisze:Różnie to interpretowano, bo Henry jakoś nie dementował tych informacji
Cały czas Henry powtarzał, że zostanie w Arsenalu dlatego to różnie interpretowano. Ja osobiście też jakoś w te plotki nie wierzyłem ale trzeba się nauczyć, że co dziesiąte takie gadki szmatki się sprawdzą. Dlatego nie rozumiem dlaczego teraz taki najazd na mnie, że jakiegoś newsa zapodałem. A jak to się z Borucem sprawdzi to jeszcze będziecie mnie przepraszać :P. :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2007, 13:18

jakubbb pisze:Cały czas Henry powtarzał, że zostanie w Arsenalu dlatego to różnie interpretowano.
Rok temu owszem. Teraz jakoś nie miał w tym takiego zapału. Przynajmniej jak wszystko się przeciągało, bo na początku jeszcze dementował.

Zajrzyj stronę wcześniej, jest już wspomniane o tej informacji z Borucem.
jakubbb pisze:A jak to się z Borucem sprawdzi to jeszcze będziecie mnie przepraszać
Na razie nie widzę żadnego zagrożenia :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lip 2007, 13:21

jakubbb pisze:Wy tu gadu gadu o Chivu a Barca podobno zagięła parol na Boruca. Problemem może być tylko kwota odstępnego- 10 mln euro. Do walki o Artura może się włączyć także Lazio Rzym z którego odszedł na emeryturę Angelo Peruzzi. Ponoć Barca nie będzie skąpić grosza bo Valdesa mają tam serdecznie dosyć i nawet wspomniane 10 mln nie będzie odstraszającą sumą.
:rotfl4:
Boruc, fichado! :lol2:
Na prezentację przyjdzie 100 000 ludzi :lol:
jakubbb pisze:Może to kaczka dziennikarska, może nie.
:lol:

Nie wiem co mnie bardziej przeraża. To, że polska prasa brukowa wypisuje takie rzeczy czy to, że niektórzy są skłonni w to wierzyć :/

PS: Cytat z Fucktu:
Boruc miałby powalczyć o miejsce w składzie Barcelony z Victorem Valdezem, który zaliczył gorszy sezon w ekipie "Blaugrany"
Kto to jest Valdez?

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 05 lip 2007, 13:26

Mentor pisze:Nie wiem co mnie bardziej przeraża. To, że polska prasa brukowa wypisuje takie rzeczy czy to, że niektórzy są skłonni w to wierzyć
Dziennik to nie prasa brukowa. Owszem czasami dadzą jakąś głupotę ale brukowce to mozna nazwać FAKT albo SE. Ja w to nie wierzę ale fajnie byłoby zobaczyć Polaka w Barcelonie. No chyba, że ktoś woli Valdesa.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 05 lip 2007, 13:33

jakubbb pisze:że ktoś woli Valdesa.
Tu nie chodzi o upodobania, tylko o realia. Ten temat był tutaj wałkowany miliony razy, i raczej wychodzi na to że Valdes jest lepszy i nikt nie chce go zmieniać :roll: . Prawda że popełnił w tamtym sezonie(czyt. 2 lata temu) parę błędów, ale w tym to ja osobiście pamiętam tylko dwa błędy w meczu z Liverpool'em.
Prawda jest taka że polskie media wychwalają Boruca, i pokazują w kółko jego 'wyczyny' w bramce Celticu, a o puszczonych przez niego szmatach nie chcą dyskutować... Pomijając to że Polak też nie jest bramkarzem doskonałym, i nie raz wpuszczał do bramki 'śmieszne strzały'.
A Valdes ma juz 'łatkę' że wpuszcza szmaty i dzieci czytające Bravo Sport sugerują się tym wszystkim, nie oglądajac meczy. A Vicotr nie raz uratował nam tyłek, i to nie tylko w tym sezonie.
Ostatnio zmieniony 05 lip 2007, 13:35 przez Moofasa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 05 lip 2007, 13:35

jakubbb pisze:Dziennik to nie prasa brukowa. Owszem czasami dadzą jakąś głupotę ale brukowce to mozna nazwać FAKT albo SE
To sobie popatrz uważnie, skąd i Onet i "Dziennik" wytrzasnęły informację o Borucu. Masz w formie obrazkowej, powinno łatwiej dotrzeć:

Obrazek
To z Onetu

Obrazek
A to z "Dziennika"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”