no a co do meczu to angielska federacja przyzna te 3 punkty Tottenhamowi???
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 08 sty 2005, 21:17
Matys90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 09 sty 2005, 17:04
Wydaje mi się, że tym młodym powinien być ktoś o bardzo znanym i podziwianym przezemnie nazwisku i imieniu Kasperbeckhs pisze:mysle ze powinnismy sprowadzic jakiegos młodego maxymalnie 20 lat bramkarza, a takze jakiegos doswiadczonego 28 letniego.
młody sie rozwinie i zastapi starego i w koncu problem bedzie z glowy. Po prostu trzeba sprowadzac młodych, utalentowanych bramkarzy
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: skibaj » 09 sty 2005, 20:05
RVN10 pisze:Wydaje mi się, że tym młodym powinien być ktoś o bardzo znanym i podziwianym przezemnie nazwisku i imieniu Kasperbeckhs pisze:mysle ze powinnismy sprowadzic jakiegos młodego maxymalnie 20 lat bramkarza, a takze jakiegos doswiadczonego 28 letniego.
młody sie rozwinie i zastapi starego i w koncu problem bedzie z glowy. Po prostu trzeba sprowadzac młodych, utalentowanych bramkarzy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
skibaj

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 09 sty 2005, 20:09
W CM-ie 0304 był bardzo dobryskibaj pisze:RVN10 pisze:Wydaje mi się, że tym młodym powinien być ktoś o bardzo znanym i podziwianym przezemnie nazwisku i imieniu Kasperbeckhs pisze:mysle ze powinnismy sprowadzic jakiegos młodego maxymalnie 20 lat bramkarza, a takze jakiegos doswiadczonego 28 letniego.
młody sie rozwinie i zastapi starego i w koncu problem bedzie z glowy. Po prostu trzeba sprowadzac młodych, utalentowanych bramkarzy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myslisz o synie Petera??skad wiesz ze on jest dobry??ja tez bym chcial zeby pzreszedl bo napewno bylby niedrogi ale czy ejst tak dobry jak ojciec to niewiadomo...
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 09 sty 2005, 20:20
nonie i ogólnie jest uważany za talent na miarę ojcaW CM-ie 0304 był bardzo dobry
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 10 sty 2005, 23:17
Matys90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 sty 2005, 14:59
no słabo to mało powiedziane.. która to liga???Matys90 pisze:co myślicie o meczu z Exeter City ???![]()
bezbramkowy remis z takim zespołem to lekko mówiąc słabo![]()
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 11 sty 2005, 15:35
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 sty 2005, 18:00
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 sty 2005, 18:07
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 sty 2005, 18:11
to chyba nieosiągalnezawdi pisze:uwaznie bede sledzil ten mecz, bardziej mnie interesuje styl gry chelsea niz wynik, ale jak styl bedzie zly to i wynik powinien byc korzystny dla MU. zycze powodzenia (tak z 4:0)
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 11 sty 2005, 18:16
To spotkanie odbędzie się w ramach rozgrywek Carling Cup (półfinał), więc o punktach nie ma mowy.Pasztet pisze:no mam nadzieję że urwiecie kilka punktów chelseaw tym meczu kibicuje manU hehe żartowałem
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 11 sty 2005, 18:18
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 sty 2005, 18:18
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 sty 2005, 18:21
ups.. aha ale wole żeby MU wygrało może chelsea sie podłamie i straci swoją dobrą passękostek pisze:To spotkanie odbędzie się w ramach rozgrywek Carling Cup (półfinał), więc o punktach nie ma mowy.Pasztet pisze:no mam nadzieję że urwiecie kilka punktów chelseaw tym meczu kibicuje manU hehe żartowałem
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio