Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 288

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 lip 2007, 9:10

co bedzie z Reyesem. Wrocil, ale czy na dlugo ?

Sprawa jest skomplikowana. Niby Real chce jego powrotu, ale nie chce dać sumy jakiej rząda Arsenal, który chce zwrotu przynajmniej części zainwestowanych w niego pieniędzy. Pewnie niedługo obie strony zasiądą do twardych negocjacji, ale nawet w przypadku niepowodzenia nic nie zapowiada tego aby Hiszpan pozostał w Londynie. Być może druga strona Madrytu czyli Atletico ?

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 lip 2007, 19:03

fieldy pisze:Eduardo dostał 9 na koszulce, bo Baptiscie
Czyli jak na lisa pola karnego przystało. Niby nic, ale to zawsze jakoś zobowiązuje. Zresztą już sama gra w Arsenalu zobowiązuje :P Z początku myślałem, że dostanie numer po Tittim :D

Jeśli zaś chodzi o Fabregasa, to od początku nie wierzyłem w te wszystkie plotki na temat jego odejścia. W Arsenalu jest niekwestionowanym gwiazdorem (szczególnie po tym jak odszedł Henry) i jego odejście byłoby jakimś absolutnym nieporozumieniem. Kto wie czy za dwa, trzy (no może cztery) sezony nie będzie kapitanem zespołu :think:

Ljungberg musi zostać i nie ma żadnej gadki. Doświedczenie, walka, wpływ na zespół - takiego piłkarza nam potrzeba.

Reyes - prawdopodobnie jednak Real. W każdym razie w koszulce Arsenalu nie chcę go już oglądać (zresztą chyba nie tylko ja :P )

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 05 lip 2007, 20:19

Duch pisze:Z początku myślałem, że dostanie numer po Tittim
Ten numer mógłby być zastrzeżony :P . W końcu Titi jest legendą Arsenalu tak jak Maldini Milanu.
Duch pisze:W Arsenalu jest niekwestionowanym gwiazdorem (szczególnie po tym jak odszedł Henry) i jego odejście byłoby jakimś absolutnym nieporozumieniem. Kto wie czy za dwa, trzy (no może cztery) sezony nie będzie kapitanem zespołu
Kapitanem to on może być już w tym sezonie. Choć raczej zostanie nim Kolo Toure. Nie przez przypadek w meczu FA Cup był kapitanem gdy opaskę zdjął Toure. Choć kapitanem będzie pewnie Silva. Fabregas coś przebąkiwał, że jego przyszłość zależy od Wengera a także od... Henry'ego. Właśnie przeczytałem na arsenalking.com, że Fabregas będzie vice kapitanem.
Duch pisze:Ljungberg musi zostać i nie ma żadnej gadki. Doświedczenie, walka, wpływ na zespół - takiego piłkarza nam potrzeba.
Freddie zostaje na 100% ale może mieć problemy z grą w podstawowej "11". Zresztą sam przyznał, że nigdzie nie ma zamiaru odchodzić.
Duch pisze:Reyes - prawdopodobnie jednak Real. W każdym razie w koszulce Arsenalu nie chcę go już oglądać (zresztą chyba nie tylko ja )
Oby Real ale kasy to Arsenal za dużo nie dostanie za niego. Chyba nawet połowy tego co zapłacili. Ja też go nie chcę widziec na Emirates.
Ostatnio zmieniony 05 lip 2007, 20:58 przez jakubbb, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lip 2007, 20:42

jakubbb pisze:Ten numer mógłby być zastrzeżony Razz . W końcu Titi jest legendą Arsenalu tak jak Maldini Milanu.
tak samo na pewno nie. maldini całe życie gra w jednym klubie. Można powidzieć, że od pokoleń :lol:

Co do Reyesa, nawet za darmo niech odejdzie. Nie chce go w Arsenalu i tyle. Kasę Arsenal ma skoro za prawie anonimowego gracza daje tyle co dostali za gwiazdę największego formatu.

Czy Freddie będzie w stanie wywalczyć miejsce w podstawowej '11' ?
Pewnie nie. Bo kontuzje akurat jego omijać nie będą, jak nie zwykła kontuzja, to migrena, jak nie migrena, to znowu coś innego. Jego już do końca kariery coś pech będzie prześladował. No i dużo zależy od tego, czy sprowadzimy jeszcze kogoś do pomocy.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 lip 2007, 21:22

Freddie podstawowym graczem nie będzie na pewno. Nie ma co ukrywać- są od niego lepsi. Ale w razie kontuzji (tfu tfu) z całą pewnością to właśnie Szwed będzie miał pierwszeństwo :]

Reyes może odejść, ale 10 milionów Euro to według mnie minimum jakie powinniśmy za niego dostać. Chociażby ze względu na to ile dostała za Jose Sevilla...

Kaka23
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

CO SĄDZICIE O ODEJŚCIU HENRY'EGO?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka23 » 05 lip 2007, 21:37

A KTO GO ZASTĄPI ???
PISZCIE !!!
:D 8) :D 8) :D 8) :D 8) :D 8) :D 8) :D 8) :D

O matko więcej emot niż wyrazów ['] // Toure Yaya

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 05 lip 2007, 22:14

fieldy pisze:Kasę Arsenal ma skoro za prawie anonimowego gracza daje tyle co dostali za gwiazdę największego formatu
10mln euro to nie 16 mln funtow...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2406
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2007, 22:16

boskigonzo pisze:10mln euro to nie 16 mln funtow...
Różne źródła różną kwotę podawały. Ile on w końcu kosztował :?:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lip 2007, 22:16

masz oficjalne potwierdzenie tej informacji ?
Bo ja póki co słyszałem nieoficjalnie raz, o 9 mln euro, a innym razem o 24 mln euro.
Przy naszym zarzadzie te 24 mln są możliwe do uwierzenia.
Jak masz oficjalną informację, że jest to 10 mln to poproszę.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 lip 2007, 22:32

Nigdzie oficjalnej informacji na temat kwoty transferu nie było. Były tylko wymysły angielskich brukowców, nic poza tym. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby to rzeczywiście była taka sama kwota jaką dostaliśmy za Thierry'ego :roll: .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lip 2007, 22:36

Dokładnie, po odejsciu Deina w zarzadzie panuje chaos.
Niech Kroenke nas kupuje i niech Dein wraca, bo kiepsko będzie.
Rozbiezność w cenie dosć spora, nie chciało mi się wierzyć z poczatku, że mogliby dać za niego tyle za ile sprzedali Heńka, ale potem sobie uswidomiłem, ze gość, który się zajmował tymi sprawami odszedł :? nic mnie nie zdziwi, nawet jak się okaże, że zapłacilismy o kilka mln więcej za Chorwata, niż dostaliśmy za Heńka.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 lip 2007, 22:43

Pytanie tylko czy Dein będzie chciał wracać :roll: . Przecież odchodził w dość nieciekawej atmosferze, pokłócony z niemalże całym naszym zarządem, a do tego obrażony na pół świata. Nie będę już wspominał że konsekwencją tego było odejście Henry'ego...

Przejęcie klubu przez Kroenke w chwili obecnej jest mi zupełnie obojętne. Tradycja, pfff. Skoro zgodzili się na odejście najlepszego strzelca w historii klubu to dlaczego mieliby się nie zgodzić na wykupienie większości udziałów prze amerykańskiego milionera :roll: .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lip 2007, 22:48

Czy Dein bedzie chciał wracać to nie wiem. Podobno odmówił jakiemuś innemu klubowi z Premiership. Wiec może liczy, ze Kroenke jednak przejmie klub i będzie mógł wrócić - bo przeciez o to poszło z zarządem.
Pewne jest, że Wenger sam sobie z transferami rady nie da. Potrzebuje kogos takiego jak Dein. Najlepiej jego samego. Może nie ma sensu się łudzić, ale co mi pozostało ? :D

Kaka23
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka23 » 05 lip 2007, 23:05

fieldy pisze:masz oficjalne potwierdzenie tej informacji ?
Bo ja póki co słyszałem nieoficjalnie raz, o 9 mln euro, a innym razem o 24 mln euro.
Przy naszym zarzadzie te 24 mln są możliwe do uwierzenia.
Jak masz oficjalną informację, że jest to 10 mln to poproszę.
Barcelona dała za Henry'ego 24 mln euro Tak pisało w BravoSport a to już jest jakiś argument. Co nie?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lip 2007, 23:08

Powiedzmy :hahaha:

Zaraz Ci wyślę priva Kaka23. Postaraj się przeżyć jakoś do tego czasu. Bądź twardy!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”