Ale tu chodzi o to ile Arsenal dał za Eduardo Da Silvę.Kaka23 pisze:Barcelona dała za Henry'ego 24 mln euro
Było napisaneKaka23 pisze:Tak pisało w BravoSport

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2007, 23:08
Ale tu chodzi o to ile Arsenal dał za Eduardo Da Silvę.Kaka23 pisze:Barcelona dała za Henry'ego 24 mln euro
Było napisaneKaka23 pisze:Tak pisało w BravoSport
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lip 2007, 23:12
napinka jakaś ?Kaka23 pisze:. Co nie?
głupoty gadasz, za Eduardo nie daliśmy GilbertoRealFan pisze:za Eduardo Da Silvę.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2007, 23:28
No przecież, ale koleś nazywa się Eduardo da Silvafieldy pisze:głupoty gadasz, za Eduardo nie daliśmy Gilberto
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 lip 2007, 23:32
Ja poszukałbym jakiegoś innego rozwiązania. Można wziąć w tej kwestii przykład rodem z Hiszpanii i zatrudnić na tym stanowisku jakiegoś byłego zawodnika (tak jak to ma miejsce chociażby w Barcelonie czy Realu)? Na język aż się ciśnie nazwisko Bergkampfieldy pisze:Może nie ma sensu się łudzić, ale co mi pozostało ?
Czytać to może i nie warto, ale czasem fajne plakaty dająRealFan pisze:Jak można to czytać
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka23 » 05 lip 2007, 23:32
przykro mi ale nie napisali o Eduardofieldy pisze:napinka jakaś ?Kaka23 pisze:. Co nie?
Czy w Bravo Sport napisali również ile Arsenal dał za Eduardo ?
Bo to mnie interesuje, a kupować specjalnie nie będę. Transfer Heńka to już jakby przeszłość.
P.S.
Czekaj na priva od Mentora i niech treść jego zajmie szczególne miejsce w twoim sercu.głupoty gadasz, za Eduardo nie daliśmy GilbertoRealFan pisze:za Eduardo Da Silvę.
Kaka23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2007, 23:35
Tak, ale to jest jednak ryzyko. Pedja pokazuje, co znaczy brak doświadczenia na takim stanowisku w wielkim klubie. Dennis też mógłby mieć ciężkie początki, choć też niekoniecznieRóżA pisze:Brgkamp
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 lip 2007, 23:38
Mnie to mimo wszystko nie odstrasza. Tak jak napisałeś- mógłby mieć jakiekolwiek problemy ale wcale nie musi. Poza tym Pedja pracuje w Realu, a jak powszechnie wiadomo kluby bardzo sobie cenią jakiekolwiek interesy z tym klubem. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczegoRealFan pisze:Pedja pokazuje, co znaczy brak doświadczenia na takim stanowisku w wielkim klubie.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lip 2007, 23:42
A widzisz jaka szybkośćRóżA pisze:Jaki koleś . Zdążył mnie zacytować zanim poprawiłem nazwisko...
No co tyRóżA pisze:Poza tym Pedja pracuje w Realu, a jak powszechnie wiadomo kluby bardzo sobie cenią jakiekolwiek interesy z tym klubem. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego .
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 lip 2007, 23:48
Ciekawe co by powiedział gdyby dostał jakąś kontretną ofertę ze strony Arsenalu... w razie czego zawsze można kombinować z kimś innym: Wright, Overmars, SeamanRóżA pisze:Dennis odpada, chce odpocząć od piłki na razie
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 lip 2007, 0:23
oficjalnego oswiadczenia Arsenal w tej sprawie nie wydal. Natomiast na stronie sky - moim zdaniem bardzo wiarygodne zrodlo, bylo napisane ze kosztowal 8mln funtow ( czyli 10 mln euro? nie wiem jaki przelicznikfieldy pisze:Jak masz oficjalną informację, że jest to 10 mln to poproszę.
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 lip 2007, 0:29
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 lip 2007, 1:00
jak dla mnie jestRóżA pisze:Sky Sports nie jest do końca wiarygodnym źródłem. Może i nie piszą farmazonów tak często jak The Sun czy The Guardian, ale gafy i im się zdarzają
Dla mnie to jest niemozliwe. A ten prezes w nocy chyba opijal dobry interes, ale napewno nie 24 milionowyRóżA pisze:Wywiadu (oficjalnego!) udzielił natomiast prezes Dynama Zagrzeb, w którym poinformował, że Arsenal dał za Dudu 24 miliony Euro Rolling Eyes
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 lip 2007, 1:06
A jednak jest to jedyna oficjalna informacja na temat sumy odstępnego za Eduardo. I tego powinniśmy się trzymać, nie przypuszczeń, nie domysłów, a właśnie czegoś co zostało powiedziane oficjalnieboskigonzo pisze:Dla mnie to jest niemozliwe.
Wystarczy spojrzeć na dzisiejsze ploteczki o Maloudzie, które wcale nie są potwierdzone. Ma podpisać kontrakt na dniach... skąd ja to znamboskigonzo pisze:jesli transfer nie jest potwierdzony to o tym pisza, a nie wymyslaja ze jutro juz podpisanie konktraktu
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 lip 2007, 1:17
watpie zeby cytaty byly zmyslone, tymbardziej ze wyraznie pisze - said on Sky Sports News czyli na antenieRóżA pisze:które wcale nie są potwierdzone
ja tam widze cytat Kenyona w ktorym on sam mowi ze wszystko jest na dobrej drodze...RóżA pisze:Ma podpisać kontrakt na dniach
RóżA pisze:A jednak jest to jedyna oficjalna informacja na temat sumy odstępnego za Eduardo. I tego powinniśmy się trzymać, nie przypuszczeń, nie domysłów, a właśnie czegoś co zostało powiedziane oficjalnie Krzywy
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 lip 2007, 1:26
Co na dzień dzisiejszy nic nie znaczyboskigonzo pisze:ja tam widze cytat Kenyona w ktorym on sam mowi ze wszystko jest na dobrej drodze...Smile
Jest już dosyć późno i nie chce mi się teraz wertować kilkunastu stron z newsami. Jutro postaram się to znaleźćboskigonzo pisze:moglbys z laski swej jakies zrodelko zapodac?
A dla kogo jestboskigonzo pisze:dla mnie to byloby nie do ogarniecia...
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio