Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 06 lip 2007, 11:07
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 06 lip 2007, 12:18
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 06 lip 2007, 12:22
Martin Pellegrino pisze:Moim zdaniem obrona jest najsłabszą naszą formacją. Nie mam przekonania do Waltera, Burdisso i Cordoby. W 38 meczach 34 bramki stracone to trochę dużo. Wiem, że za obronę jest odpowiedzialny niemalże cały zespół, ale to nasi defensorzy robili naprawdę sporo błędów. Gramy bez skrzydłowych, ale z wysoko grającymi skrajnymi obrońcami co sprawia, że środek obrony musi być naprawdę pewny. Matrix rozegrał jeden z lepszych sezonów i do niego nie mam żadnych zastrzeżeń, ale pozostała trójka pozostawia wiele do życzenie. Moim zdaniem powinniśmy się pozbyć wszystkich latynosów (może poza Burdisso, ale wolałbym aby Andreolli grał więcej) i sprowadzić Chivu i Barzagliego. Jestem przekonany, że wtedy stracimy o wiele mniej głupich i niepotrzebnych bramek.
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo » 06 lip 2007, 12:22
Angelo pisze:Koniec tematu Chivu? Nie sądze
Angelo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lip 2007, 12:25
Bez jaj. Najmniej w lidze - Fiorentina 31, w Hiszpanii Getafe i Barcelona - 33. Tylko w Anglii trzy pierwsze drużyny odstają pod tym względem, ale 34 bramki stracone w 38 meczach to naprawdę nie jest mimo wszystko zły wynikMartin Pellegrino pisze:W 38 meczach 34 bramki stracone to trochę dużo.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 06 lip 2007, 12:29
Angelo pisze:. Grosso mi nie szkoda, myslenie iż powróci do formy na MŚ to mrzonki, dla mnie nie ma sensu trzymać tego gracza
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 lip 2007, 14:44
Martin Pellegrino pisze:W 38 meczach 34 bramki
W czym lepszym ? chyba w rzutach wolnych. Owszem Cordoba miał słabszy sezon, ale to wciąż wzór dla młodych. Burdisso natomiast w tym roku napewno był lepszy od Rumuna, który dla mnie mógłby przyjść tylko w wypadku odejścia Grosso i Samuela.Angelo pisze:Chivu jest lepszym obrońcą od gracza rodem z Kolumbii i Burdisso
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 lip 2007, 14:51
Grosso już poszedł do Francji. Szczerze mówiąc nie wierzyłem w to, że odejdzie. Przecież mówił, że chce w następnym sezonie udowodnić, że nie zapomniał jak się piłkę kopie. W takim razie będziemy musieli sprowadzić kogoś na jego miejsce. W sumie mógłby być to Chivu, ale z niego w sumie oficjalnie zrezygnowaliśmy.Sero pisze:wypadku odejścia Grosso
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 06 lip 2007, 15:08
zygy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 lip 2007, 15:11
zygy pisze:Fakty są takie że Moratti obiecywał na 100-lecie klubu wielkie transfery a póki co to pozyskał jednego Suazo zaś w innych formacjach to zespół jest wręcz osłabiany a nie wzmacniany
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 06 lip 2007, 15:27
Siłę drużyny można poznać po długości ławki rezerwowych. Przyjdzie pewnie taki moment w sezonie gdzie będziemy potrzebować środkowego pomocnika, który nie będzie narzekał, że jest tylko rezerwowym i takim wydaje się być Kovac.zygy pisze:Podobno miał przyjść Diarra, Quaresma czy Riquelme zaś teraz mówi się o jakimś Kovacu ze Spartaka za jakies marne grosze.
Odszedł tylko Grosso, który nie stanowił o sile naszego zespołu więc nie ma mowy o osłabianiu się. Mam nadzieję, że pozyskamy jeszcze Pato i zrobimy podobny ruch co z Adriano czy Recobą na początku, a mianowicie wypożyczymy go na sezon do jakiegoś mniejszego klubu by się ograł. Za rok pożegnamy pewnie Cruza i Adriano jeśli nie zacznie grać, no i Crespo już będzie rok starszyzygy pisze:Fakty są takie że Moratti obiecywał na 100-lecie klubu wielkie transfery a póki co to pozyskał jednego Suazo zaś w innych formacjach to zespół jest wręcz osłabiany a nie wzmacniany.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 lip 2007, 15:28
Zacznijmy od tego, że Massimo nic takiego nie obiecywał. Jeśli ktoś obiecywał, to były to włoskie media. Poza tym, co jak co, ale wielkie transfery to nam w tym momencie są nam najmniej potrzebne. Przyszedł Suzao, przyjdzie jeszcze pewnie jeden obrońca i jeden pomocnik i to w zupełności powinno wystarczyć.zygy pisze:Fakty są takie że Moratti obiecywał na 100-lecie klubu wielkie transfery
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 06 lip 2007, 16:21
no wlasnie nie wiem czemu ale sie wszyscy uczepili ze Moratti obiecal wielkie transfery na 100-lecie. ja nie pamietam takiego wywiadu gdzie by tak mówil. i szkoda ze Grosso odszedl bo wcale tak źle nie gral.Zico_FCI pisze:Zacznijmy od tego, że Massimo nic takiego nie obiecywał. Jeśli ktoś obiecywał, to były to włoskie media.
Chuchu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 06 lip 2007, 17:12
zygy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 lip 2007, 17:25
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio